PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین سیستم مدیریت محتوا برای سایت دانلود

mohsen_iz
March 20th, 2015, 23:04
با سلام
من یه وبسایت دانلودی داشتم که با وردپرس ساخته بودم
امروز یه مشکلی براش پیش اومد و کلیه مطالبم از دست رفت .
حالا تصمیم گرفتم از اول شروع کنم ( بک اپ مطالب سایت قبلیم را دارم اما می خوام با مشورت شما عزیزان یه سیستم مدیریت محتوا را برای سایت خودم انتخاب کنم . )

من می خوام نظر شما را در باره سیستم عامل های زیر برای راه اندازی یک سایت دانلود بدونم ( البته اگر سیستم عامل دیگری نیز به نظر خودتان میرسه بگید . )

1 - مووبل تایپ ( mt ) : خب این سیستم را خیلی از سایت های بزگ دانلود استفاده می کنن و به نظرم از اون راضی هستن که تغییرش ندادن ، اما یه مشکل بزرگ من با این سیستم نداشتن پلاگین و قالب خوب ، و البته نبود پشتیبانی و همچنین نصب اون . ( البته همه این مشکلات قابل حل هستن )

2 - بازگشت به وردپرس ( wp ) : وردپرس را همتون میشناسید ، یک سیستم با قالب های خوب افزونه های خوب ، نصب اسان و پشتیبانی خوب .
اما آیا برای سایت دانلود مناسب ؟

3 - دروپال : من با این سیستم کمتر کار کردم اطلاعات زیادی ازش ندارم . اگه می تونید یکم درموردش توضیح بدید . ( البته باهاش کار کردم )

4 - جولا : با این سیستم کار کردم ، نصب خوب ، پشتیبانی خوب ، پلاگین های معمولی ، و قالب های خیلی خیلی بد ( از نظر من ) ، و البته طرز کار سخت .

5 - دیتالایف انجین : کم باهاش کار کردم ، در مورد پلاگین ها و قالب ها و امکاناتش یکم توضیح بدید .

نکته : اون سیستم هایی را که گفتم توضیح بدید اگر انتخاب می کنید توضیح بدید وگرنه توضیح الزامی نیست .

با تشکر ( یادتون نره اگه سیستمی میشناسید که به درد اینکار می خوره حتما بگید . )

OnlineServer
March 20th, 2015, 23:14
اگر سیستم ساده و کم دردسر واسه سایت دانلود میخواید دیتالایف انجین و phpnuke ;)

hack2hacker
March 20th, 2015, 23:28
فقط وردپرس

dakkeh20
March 20th, 2015, 23:30
بهترین گزینه وورد پرس .

هم از نظر : رابط گرافیکی کاربرپسند / قالب و افزونه / سئو مناسب / کار با قسمت مدیریت .

__coma__
March 20th, 2015, 23:38
اگر تجربه بنده رو هم قابل بدونید میگم وردپرس.اما به شرط استفاده صحیح.

سئو خوبی داره و پلاگین نوشتن و طراحی قالب خیلی آسونه براش.

اگر سوال و مشکلی هم داشتید در رابطه با پلاگین یا طراحی بی شک میتونید روی من حساب کنید.
ارادتمند شما / ساسان

besthosti.com
March 21st, 2015, 00:14
به نظر من باز هم با همون وردپرس پیش برید چون اکثر سایت های دانلود از این سیستم استفاده می کنند. ولی در صورتی که میخواهید از سیستمی غیر از سیستم وردپرس استفاده کنید من به شما دروپال رو توصیه میکنم.

joomla
March 21st, 2015, 00:16
بهترین در دنیا فقط جوملا

omid3963
March 21st, 2015, 00:17
به نظر من وردپرس!

mohsen_iz
March 21st, 2015, 09:09
با این حساب دوباره با وردپرس کار می کنم اما اینجا کسی هست که بتونه یه قالب با سئوی خوب ، زیبا و مناسب سایت دانلود درست کنه ؟؟؟
لطفا قیمت را هم ذکر کنید

- - - Updated - - -

اگر سیستم ساده و کم دردسر واسه سایت دانلود میخواید دیتالایف انجین و phpnuke ;)

با نیوک کار نکردم ولی با دیتا یکم کار کردم
از داخلش معلومه خیلی به پای وردپرس نمیرسه ، البته از سیستم عضویتش خیلی خوشم اومد

- - - Updated - - -

بهترین در دنیا فقط جوملا

جوملا قالب هاش و کار کردن باش یکم سخت بود ، قیمت طراحی قالب هاش چطوره ؟؟؟

jaheshserver
March 21st, 2015, 13:09
فقط و فقط و فقط وردپرس

__coma__
March 21st, 2015, 13:36
در مورد وردپرس مطلبی مختصر نوشتم.شاید بتونه کمکت کنه
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=138296&goto=newpost

!MihanIt!
March 21st, 2015, 13:37
Wp

delta
March 21st, 2015, 13:53
داداش شما اشتباه منو تکرار نکن..ببین واقعا از ایجاد سایت هدفت چیه بعد cms رو انتخاب کن... اگر هدفت رتبه و... نیست و میخوای پول در بیاری نیوک و دیتالایف رو بهت پیشنهاد میدم.. اگر به فکر رتبه و مقام و سئو و... هستی برو رو وردپرس...اگر یک سایت جنتلمنی با کلاس میخوای جوملا..

اینم بهت بگم دنبال سیستمی باش که دردسر کمتر داشته باشه و کیلویی اپدیت نده مثل وردپرس...وردپرس منو پیر کرد..برای اینکه از وردپرس استفاده کنی باید توش تخصص داشته باشی چون هر چند روز یک بار برای پلاگین و نسخش اپدیت میده و اپدیت کنی کل سایتت رو به هم میریزه..

__coma__
March 21st, 2015, 13:58
داداش شما اشتباه منو تکرار نکن..ببین واقعا از ایجاد سایت هدفت چیه بعد cms رو انتخاب کن... اگر هدفت رتبه و... نیست و میخوای پول در بیاری نیوک و دیتالایف رو بهت پیشنهاد میدم.. اگر به فکر رتبه و مقام و سئو و... هستی برو رو وردپرس...اگر یک سایت جنتلمنی با کلاس میخوای جوملا..

اینم بهت بگم دنبال سیستمی باش که دردسر کمتر داشته باشه و کیلویی اپدیت نده مثل وردپرس...وردپرس منو پیر کرد..برای اینکه از وردپرس استفاده کنی باید توش تخصص داشته باشی چون هر چند روز یک بار برای پلاگین و نسخش اپدیت میده و اپدیت کنی کل سایتت رو به هم میریزه..

اونوقت آپدیت منظم یک سیستم نشان از بدی و پر دردسر بودن آن هست ؟
من که تا حالا ندیدم هر چند روز وردپرس آپدیت بشه.
نظر بر این که هیچوقت هم با آپدیت، سایتی به هم نریخته.
اگر شما مشکلی در پلاگین ها یا قالب دارید که با آپدیت آن کل سایت یه هم میریزد بی شک یک جای کار شما می لنگد.

delta
March 21st, 2015, 14:50
اونوقت آپدیت منظم یک سیستم نشان از بدی و پر دردسر بودن آن هست ؟
من که تا حالا ندیدم هر چند روز وردپرس آپدیت بشه.
نظر بر این که هیچوقت هم با آپدیت، سایتی به هم نریخته.
اگر شما مشکلی در پلاگین ها یا قالب دارید که با آپدیت آن کل سایت یه هم میریزد بی شک یک جای کار شما می لنگد.

برادر من نوشتم رو کامل بخون بعد...آپدیت و آپگرید خیلی هم خوبه منتهی به شرطی که از سیستم وردپرس کاملا اشنایی داشته باشی...یک پلاگین وقتی اپدیت میده و شما اپدیت میکنی ممکنه کل سایتت رو خراب کنه و تاثیر بزاره روش.. شاید خارجی ها که از قالبهای دیفالت استفاده میکنند مشکلی نداشته باشند اما ماها کم کم از قالبهای اختصاصی و انواع پلاگینها استفاده میکنیم که حاظرم قسم بخورم 80 درصدشون اصلا استاندارد نیستند کدنویسیشون با اپدیت های مکرر پلاگین ها و نسخه ها به هم میریزه...اگر حرفه ای اشنایی نداشته باشی با وردپرس سایتت همش یا خرابه یا نباید کلا اپدیت کنی چیزی رو...

__coma__
March 21st, 2015, 14:56
برادر من نوشتم رو کامل بخون بعد...آپدیت و آپگرید خیلی هم خوبه منتهی به شرطی که از سیستم وردپرس کاملا اشنایی داشته باشی...یک پلاگین وقتی اپدیت میده و شما اپدیت میکنی ممکنه کل سایتت رو خراب کنه و تاثیر بزاره روش.. شاید خارجی ها که از قالبهای دیفالت استفاده میکنند مشکلی نداشته باشند اما ماها کم کم از قالبهای اختصاصی و انواع پلاگینها استفاده میکنیم که حاظرم قسم بخورم 80 درصدشون اصلا استاندارد نیستند کدنویسیشون با اپدیت های مکرر پلاگین ها و نسخه ها به هم میریزه...اگر حرفه ای اشنایی نداشته باشی با وردپرس سایتت همش یا خرابه یا نباید کلا اپدیت کنی چیزی رو...
شاید حرف های شما درست باشه.اما یادمان باشه قرار نیست همه کارهای سایت را خودمان انجام دهیم.بهتره کارای طراحی و برنامه نویسی دست شخص متخصص و کارهای سئو دست متخصص این کار و کار های دیگه دست متخصص اون کار باشه.در کل با صحبت های شما هم موافقم

s0NY
March 21st, 2015, 18:25
wp

esiwebhostingtalk
March 21st, 2015, 20:24
وردپرس