توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Vitualizor یا وی ام ویر
sina12
March 20th, 2015, 17:43
سلام دوستان یک سرور اختصاصی رم 96 قصد خریداری داریم به نظرتون از کدوم مجازی ساز استفاده کنیم؟
خودم به صورت کامل با وی ام ویر اشنایی دارم ولی با Vitualizor اصلا کار نکردم
به نظرتون Vitualizor خوب هست یا نه
مشکلاتی دراه یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
OmidX
March 20th, 2015, 17:46
سلام دوستان یک سرور اختصاصی رم 96 قصد خریداری داریم به نظرتون از کدوم مجازی ساز استفاده کنیم؟
مشکلاتی دراه یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
virtualizor مجازی ساز نیست ، یک کنترل پنل برای مجازی ساز های kvm یا xen و یا openvz هست .
بنده vmware esxi رو پیشنهاد میکنم ... ب دلیل پایدرای بیش از حد :دی ، اما virtualizor کاربر پسند تر هست .
kiarash-khatib
March 20th, 2015, 17:50
virtualizor بهتره برای kvm
sina12
March 20th, 2015, 17:53
virtualizor مجازی ساز نیست ، یک کنترل پنل برای مجازی ساز های kvm یا xen و یا openvz هست .
بنده vmware esxi رو پیشنهاد میکنم ... ب دلیل پایدرای بیش از حد :دی ، اما virtualizor کاربر پسند تر هست .
الان خودتون بیشتر از وی ام ویر استفاده میکنید یا virtualizor؟
OmidX
March 20th, 2015, 17:59
الان خودتون بیشتر از وی ام ویر استفاده میکنید یا virtualizor؟
vmware .
company_hosting
March 20th, 2015, 17:59
مشکلاتی دراه یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
باسلام
100 % وی ام ویر بهتر هست
و
وی ام ویر کلا یه چیز دیگه هست اگر تنبل نباشید برای ساختن و نصب ویپی اس ها
اگر هزینه کنید و ماژول نصب اتو هم خرید کنید که خوبه و حرف نداره ....
از نظر بنده ویرچوالیزور .... هم خوبه اما روی سروری که هاردهاش اس اس دی باشه یا اس اس اچ دی
روی هارهای ساتا اصلا پیشنهاد نمیشه
موفق باشید
parsntc1
March 20th, 2015, 18:05
مشکلاتی دراه یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
بنده هم وی ام ویر رو پیشنهاد میکنم چون با وی ام ویر خیلی خیلی راحت تر هسید و کارایی بالاتری دارد
- - - Updated - - -
up
1oveless
March 20th, 2015, 18:06
باسلام
100 % وی ام ویر بهتر هست
و
وی ام ویر کلا یه چیز دیگه هست اگر تنبل نباشید برای ساختن و نصب ویپی اس ها
اگر هزینه کنید و ماژول نصب اتو هم خرید کنید که خوبه و حرف نداره ....
از نظر بنده ویرچوالیزور .... هم خوبه اما روی سروری که هاردهاش اس اس دی باشه یا اس اس اچ دی
روی هارهای ساتا اصلا پیشنهاد نمیشه
موفق باشید
این یه تیکه رو موافقم، بنده هم از Virtulazior-KVM استفاده میکنم و متاسفانه یکی از سرور ها VMware هست، این رو باید بگم که حق با شماست، یکی از سرورهای ما این مشکل رو داشت، سرعت هارد به شدت پایین بود، اما باقی سرورها مشکلی ندران به این دلیل که هاردها ent و نو هستند!
به نظر من Virtulazior-OpenVZ-OR-KVM-OR-XEN بهتر هست، و قطعاً وقتتون رو هدر نخواهید داد برای ساختن VPS, تعویض OS و ...
hamid.soltani92
March 20th, 2015, 18:14
سلام و عرض ادب.
لطفا دوستانی که میفرمایند vmware بهتر از kvm هست، دلیل هم بیارند.
برای مثال بنده عرض میکنم به دلیل پیشاومدن مساله vendor lock-in استفاده از vmware معقولانه نیست.
یا اینکه vmware از نظر ram per vps محدودتر هست.
لطفا شما هم بفرمایید که دلیلتون برای نفی kvm چیه.
ارادتمند.
company_hosting
March 20th, 2015, 18:40
سلام و عرض ادب.
لطفا دوستانی که میفرمایند vmware بهتر از kvm هست، دلیل هم بیارند.
برای مثال بنده عرض میکنم به دلیل پیشاومدن مساله vendor lock-in استفاده از vmware معقولانه نیست.
یا اینکه vmware از نظر ram per vps محدودتر هست.
لطفا شما هم بفرمایید که دلیلتون برای نفی kvm چیه.
ارادتمند.
سلام
این صحبت زمانی هست که انتخاب ها درست نباشه
اگر کسی یک سرور برای 1 مورد استفاده کنه اصلا نیاز به مجازی ساز نیست
وقتی انتخاب درست باشه این مسئله... vender پیش نمیاد
برای استفاده از چند سیستم عامل هر کس با یک چیزی راحت هست
مثل زبان فارسی که از اول با اون صحبت کردید و شنیدید یا ویرچوال باکس ...
اما برای فروش هم بستگی به نوع کار ، هدف و ... داره
ساختن سریعتر یک مجازی ساز کی وی ام و ... openvz و ...
و قسمت مهمش استفاده از هارد ساتا هست
و روی ان پیشنهاد نمیشود
برای هارد اس اس دی خیلی خوب هست و راحت
موفق باشید
OPENFIRE
March 20th, 2015, 18:48
خوب چیزی رو که تجربه ثابت کرده با مثال و اشکال جزیی نمیشه رد کرد !
اگه حوصله دارید - کیفیت میخواید و سرور هارو برای استفاده هایی مثل هاستینگ و سرور هایی که نیاز به Rebuild ندازند استفاده میکنید - مسلما vmware !
در غیر اینصورت KVM
hamid.soltani92
March 20th, 2015, 18:54
سلام
این صحبت زمانی هست که انتخاب ها درست نباشه
اگر کسی یک سرور برای 1 مورد استفاده کنه اصلا نیاز به مجازی ساز نیست
وقتی انتخاب درست باشه این مسئله... vender پیش نمیاد
برای استفاده از چند سیستم عامل هر کس با یک چیزی راحت هست
مثل زبان فارسی که از اول با اون صحبت کردید و شنیدید یا ویرچوال باکس ...
اما برای فروش هم بستگی به نوع کار ، هدف و ... داره
ساختن سریعتر یک مجازی ساز کی وی ام و ... openvz و ...
و قسمت مهمش استفاده از هارد ساتا هست
و روی ان پیشنهاد نمیشود
برای هارد اس اس دی خیلی خوب هست و راحت
موفق باشید
جسارتا، منظور از vendor lock-in رو درست متوجه شدید؟
و اینکه کی گفته که با هارد دیسک معمولی برای kvm مشکل پیش میاد؟
دلیل این اشتباه سنتی این هست که بعضی از دوستان از فرمت qcow و qcow2 استفاده میکنند که اساسا برای سرعت و پرفورمنس طراحی نشده.
اگر شما از فرمتهای raw استفاده بفرمایید هیچگونه مشکلی پیش نخواهد آمد.
نتیجهای که مشاهده میکنید بر روی یک ویپیاس در دیتاسنتر هتزنر هست. سرور قدیمی بوده و هارد نهچندان خوبی هم داره.
Timing buffered disk reads: 362 MB in 3.01 seconds = 120.32 MB/sec
با vmware هم اگر بدتر از این نتیجه نگیرید، مطمئنا بهتر از این نخواهد گرفت.
- - - Updated - - -
خوب چیزی رو که تجربه ثابت کرده با مثال و اشکال جزیی نمیشه رد کرد !
خیلی وقتها به دلیل نبود علم کافی، مرتکب اشتباه میشیم و تجربهای بیاساس و پایه کسب میکنیم که باعث وقوع چنین مواردی میشه.
company_hosting
March 20th, 2015, 19:07
شما اون سوال پرسیدید که پاسخ بشنوید و این موارد بگید جناب سلطانی
بله
کسی نگفته که بگیم اقا و خانم . XXX
تجربه گفته که کسانی که ندارند با این صحبت ، اینگونه برخورد میشه
شما برای استفاده شخصی که گفتم اصلا نیاز به مجازی ساز نیست
مجازی ساز میخواهید
هر کس نظر شخصی و تمایل میل شخصی خودش و مناسب با کار و هدف کارش و درخواست کاربرانش یکی از مجازی ساز ها انتخاب میکنه
تا اینجا اکی
حالا نه این که ما در کشوری هستیم که توانایی کولو سرور داریم با هزینه های سنگینش / خرید قطعات نو . .. بماند
مشکل از جای شروع میشه که همکاران نه عزیز ما از چیزی به نام اورسل برای بدست اوردن کمی سود بیشتر
روی سرورهای با هارد معمولی و با خوشحالی از این که سرویس دهی انها و سیستم مالی انها اتو هست و سریعترین زمان ....
میان از سرورهای با هارد معمولی استفاده میکنند
و دیتا سنتر عزیزی مثل او وی اچ با دادن 100 ایپی روی سرور خوب و مناسب از نظر سی پی یو و 128 گیگ رم تو بخش فروش وی پی اس برید میبنید کدام دوستان میگم
وی پی اس میدهند
بحث ما برای استفاده از مجازی ساز کدم بهتر هست دی این مورد اگر تجربه کردید و نظرتان عوض نشد ما هم موافقیم که ویرچوال بهتر هست
نه 1 سرور با ویرچوال و 1 سرور مجازی
در مورد این قسمت
اگر یک برسی کوچکی کنید
این برای رید هست
ایا همین مقدار هم در رایت انجام میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!
موفق باشید
besthosti.com
March 20th, 2015, 19:09
نظر بنده این هست که از زن استفاده کنید. ولی وی ام وار دارای گستردگی بیشتر هست و بیشتر دوستان آشنایی دارند. البته شما می بایست هدف از این سرور را مشخص کنید.
hamid.soltani92
March 20th, 2015, 19:32
شما اون سوال پرسیدید که پاسخ بشنوید و این موارد بگید جناب سلطانی
بله
کسی نگفته که بگیم اقا و خانم . XXX
تجربه گفته که کسانی که ندارند با این صحبت ، اینگونه برخورد میشه
شما برای استفاده شخصی که گفتم اصلا نیاز به مجازی ساز نیست
مجازی ساز میخواهید
هر کس نظر شخصی و تمایل میل شخصی خودش و مناسب با کار و هدف کارش و درخواست کاربرانش یکی از مجازی ساز ها انتخاب میکنه
تا اینجا اکی
حالا نه این که ما در کشوری هستیم که توانایی کولو سرور داریم با هزینه های سنگینش / خرید قطعات نو . .. بماند
مشکل از جای شروع میشه که همکاران نه عزیز ما از چیزی به نام اورسل برای بدست اوردن کمی سود بیشتر
روی سرورهای با هارد معمولی و با خوشحالی از این که سرویس دهی انها و سیستم مالی انها اتو هست و سریعترین زمان ....
میان از سرورهای با هارد معمولی استفاده میکنند
و دیتا سنتر عزیزی مثل او وی اچ با دادن 100 ایپی روی سرور خوب و مناسب از نظر سی پی یو و 128 گیگ رم تو بخش فروش وی پی اس برید میبنید کدام دوستان میگم
وی پی اس میدهند
بحث ما برای استفاده از مجازی ساز کدم بهتر هست دی این مورد اگر تجربه کردید و نظرتان عوض نشد ما هم موافقیم که ویرچوال بهتر هست
نه 1 سرور با ویرچوال و 1 سرور مجازی
در مورد این قسمت
اگر یک برسی کوچکی کنید
این برای رید هست
ایا همین مقدار هم در رایت انجام میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!
موفق باشید
جناب شیروانی من دارم با شما به صورت فنی و با آمار و ارقام صحبت میکنم، شما بحث رو به سمت انتقاد از سرویس دهندهها و وضع مملکت و ... میبرید؟
عرض کردم، سرور از هتزنر که معروف به استفاده از هاردهای بیکیفیت هست گرفته شده و استفاده شخصی هم نمیشه. من مشترک یکی از سرویسدهندههای این انجمن هستم و اطلاع ندارم چند سرور مجازی روی سرور اختصاصی ایجاد شده، اما مطمئنا این تعداد کم نیست!
از نظر تجربه هم همین الان در حال تجربه هستم و از یک دیتاسنتر روی ۲ زیرساخت مجازی سازی سرویس دارم. مطمئنا لمس کردن موضوع بسیار بهتر و معتبر تر از حرفهای شنیده شده هست.
جسارتا، کجا دیدید که سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات روی هارد برابر باشه؟!
kvm و vmware هردو مجازی ساز های قدرتمندی هستند ..
نمیشه گفت یکی ضعیف تر از اون یکی هست ،
همه چی بستگی به خود شما داره . یکی میخواد امکانات بیشتری به یوزر بده و پهنای باند رو دقیق کنترل کنه میره سراغ kvm (البته این امکان در vmware هم شدنی هست ولی kvm راحت تره) و به قول دوستان کاربر پسند تر هست ..
یکی دیگه هم نه ، براش مهم نیست این امکانات حاشیه ای و فقط قصد مجازی سازی رو داره و مثل شما با vmware آشنایی داره و مطمئنه ازش میره سمت vm..
به نظرم آینده رو هم باید پیش بینی کنید .. آیا بعد ها با vmware به مشکل نمیخورید با kvm چطور ؟ هدفتون رو مشخص کنید .
با احترام.
company_hosting
March 20th, 2015, 20:16
جناب شیروانی من دارم با شما به صورت فنی و با آمار و ارقام صحبت میکنم، شما بحث رو به سمت انتقاد از سرویس دهندهها و وضع مملکت و ... میبرید؟
عرض کردم، سرور از هتزنر که معروف به استفاده از هاردهای بیکیفیت هست گرفته شده و استفاده شخصی هم نمیشه. من مشترک یکی از سرویسدهندههای این انجمن هستم و اطلاع ندارم چند سرور مجازی روی سرور اختصاصی ایجاد شده، اما مطمئنا این تعداد کم نیست!
از نظر تجربه هم همین الان در حال تجربه هستم و از یک دیتاسنتر روی ۲ زیرساخت مجازی سازی سرویس دارم. مطمئنا لمس کردن موضوع بسیار بهتر و معتبر تر از حرفهای شنیده شده هست.
جسارتا، کجا دیدید که سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات روی هارد برابر باشه؟!
شما سرعت خوبی بدست اوردید به این دلیل که رید هست
اما سرعت واقعی همان رایت هست
که شما رید حساب کردید ؟!! چرا ؟
اگر کسی ویرچوال رو هارد معمولی استفاده کنه امکان نداره اون سرعت به شما بده و قطعا ( ویرچوال + رید سختافزاری ) بوده که سرعت رید شما بیشتر از رایت هست و بوده
و این سرعت در ویامویر به تهنایی بیشتر هست وو نیاز به رید سختافزاری و یا نرمافزاری نیست
یعنی رایت حدود 90 و رید هم حدود 110 روی یک هارد
این مورد اقای امیداکس OmidX (http://www.webhostingtalk.ir/member/20700/) میتوانند گواهی بدهند
اگر ما رو قبول ندارید یا آقای سنجری که با ایشان رابطه دارید سوال بفرمایید
موفق باشید
!MihanIt!
March 21st, 2015, 13:51
وی ام ور مناسب هست اما
Vitualizor :
این امکانات خوبی داره هم برای کارپسند تره و تحویل آنی و .....
خیلی راحت تر هم میشه نمایندگی سرور بدید و مشتری نماینده سرور به راحتی همه کار مورد نظر رو می تونه انجام بده .