PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب vmware esxi در سرور های هتزنر

mynetwork
March 19th, 2015, 23:10
سلام دوستان الان من از دیتاسنتر هتزنر از این سرور های مزایده ای خریداری کردم ... اما تا حالا با هتزنر کار نکردم و الانم نمی دونم چطوری باید5.5 vmware esxi نصب کنم روشون ... لطفا راهنمایی کنید تشکر

OmidX
March 19th, 2015, 23:19
سلام دوستان الان من از دیتاسنتر هتزنر از این سرور های مزایده ای خریداری کردم ... اما تا حالا با هتزنر کار نکردم و الانم نمی دونم چطوری باید5.5 vmware esxi نصب کنم روشون ... لطفا راهنمایی کنید تشکر

تیکت بدید و درخواست لارا کنید ، ایزو esxi و... . ( مراحل نصب ساده ست ، سرور ک از رو ایزو بوت شه خودتون متوجه میشید ک باید چه کار کنید . )

فقط رو هتزنر بعد از نصب esxi ، حتما از یک روتر نرم افزاری مثل میکروتیک روتر او اس استفاده کنید و ...

mynetwork
March 19th, 2015, 23:21
تیکت بدید و درخواست لارا کنید ، ایزو esxi و... . ( مراحل نصب ساده ست ، سرور ک از رو ایزو بوت شه خودتون متوجه میشید ک باید چه کار کنید . )

فقط رو هتزنر بعد از نصب esxi ، حتما از یک روتر نرم افزاری مثل میکروتیک روتر او اس استفاده کنید و ...

سلام ببخشید منظورتون رو از لارا متوجه نشدم !

OmidX
March 19th, 2015, 23:22
سلام ببخشید منظورتون رو از لارا متوجه نشدم !

توضیحات اضافی در اینجا هست :

http://wiki.hetzner.de/index.php/LARA/en

mynetwork
March 19th, 2015, 23:27
توضیحات اضافی در اینجا هست :

http://wiki.hetzner.de/index.php/LARA/en

بله مطالعه کردم بعد اینکه زده فقط سه ساعت داده میشه یعنی چی مگه چی هست ... یعنی ما بعد از دادن این اکسس باید سریع تو سه ساعت نصب کنیم و بعدش دیگه نمیدن؟

OmidX
March 19th, 2015, 23:30
بله مطالعه کردم بعد اینکه زده فقط سه ساعت داده میشه یعنی چی مگه چی هست ... یعنی ما بعد از دادن این اکسس باید سریع تو سه ساعت نصب کنیم و بعدش دیگه نمیدن؟

تو این مدت ۲ ساعت باید esxi رو نصب کنید ، البته بعد از پایان این مدت هم میتونید مجددا درخواست کنید ...

موقع بوت f11 یا f12 رو بزنید و ایزو رو مانت کنید .

mynetwork
March 19th, 2015, 23:32
تو این مدت ۲ ساعت باید esxi رو نصب کنید ، البته بعد از پایان این مدت هم میتونید مجددا درخواست کنید ...

موقع بوت f11 یا f12 رو بزنید و ایزو رو مانت کنید .

Please note that if you want to install one of the standard Linux Operating Systems we offer then this can be done automatically via Robot (http://wiki.hetzner.de/index.php/Robot/en), under the "Linux" tab of the server, or manually via our installimage (http://wiki.hetzner.de/index.php/Installimage/en) or VNC installation (http://wiki.hetzner.de/index.php/VNC-Installationen/en).

الان وی ام ور هم کرنل لینوکس داره و یک نوع لینوکس محصوب میشه از توی خود این قسمتی که گفتن نمیشه نصب کرد ؟

OmidX
March 19th, 2015, 23:33
Please note that if you want to install one of the standard Linux Operating Systems we offer then this can be done automatically via Robot (http://wiki.hetzner.de/index.php/Robot/en), under the "Linux" tab of the server, or manually via our installimage (http://wiki.hetzner.de/index.php/Installimage/en) or VNC installation (http://wiki.hetzner.de/index.php/VNC-Installationen/en).

الان وی ام ور هم کرنل لینوکس داره و یک نوع لینوکس محصوب میشه از توی خود این قسمتی که گفتن نمیشه نصب کرد ؟

خیر ، برای vmware حتما باید درخواست لارا کنید و دستی نصب کنید ...

از پنل روبوت فقط میتونید توزیع های متداول لینوکسی مثل centos ، ubuntu و... رو نصب کنید .

mynetwork
March 19th, 2015, 23:36
خیر ، برای vmware حتما باید درخواست لارا کنید و دستی نصب کنید ...

از پنل روبوت فقط میتونید توزیع های متداول لینوکسی مثل centos ، ubuntu و... رو نصب کنید .

الان لارا رو من گرفتم دوست عزیز میشه دقیقا بفرمایید مرحله به مرحله چیکار کنم؟

mhiizadi
March 19th, 2015, 23:57
الان لارا رو من گرفتم دوست عزیز میشه دقیقا بفرمایید مرحله به مرحله چیکار کنم؟
برید توی یه وی پی اس
یه لینک و یوزر نیم بهتون دادن رو با مرورگر باز کتید
روی لینک بزنید و وارد بشید
بعدش یه صفحه هست ؛ یه متن هست ( open .... ) وسط صفحه بزنید
یه صفحه باز میشه که معمولا برا باره اول باید جاوا رو نصب کنید
بعدش که جاوا رو نصب کردید ؛ باز میشه!
بالای صفحه یه گزینه فلاپی داره
بزنید
سه تا گزینه بالا صفحه میاد ( اولی رو بزنید و بزاریدش روی CD-ROM )
بعد گزینه دوم رو بزنید و iso وی ام ویر رو انتخاب کنید توی وی پی استون
بعد هم یه گزینه گوشه سمت چپ صفحه است ؛ send conrtorl alt delet
بزنید تا ریبوت بشه.
بعدش نصب vmware آغاز میشه ؛

اگر نشد باید برید boot loader رو در bios سیستم تغییر بدید .

mynetwork
March 19th, 2015, 23:59
برید توی یه وی پی اس
یه لینک و یوزر نیم بهتون دادن رو با مرورگر باز کتید
روی لینک بزنید و وارد بشید
بعدش یه صفحه هست ؛ یه متن هست ( open .... ) وسط صفحه بزنید
یه صفحه باز میشه که معمولا برا باره اول باید جاوا رو نصب کنید
بعدش که جاوا رو نصب کردید ؛ باز میشه!
بالای صفحه یه گزینه فلاپی داره
بزنید
سه تا گزینه بالا صفحه میاد ( اولی رو بزنید و بزاریدش روی CD-ROM )
بعد گزینه دوم رو بزنید و iso وی ام ویر رو انتخاب کنید توی وی پی استون
بعد هم یه گزینه گوشه سمت چپ صفحه است ؛ send conrtorl alt delet
بزنید تا ریبوت بشه.
بعدش نصب vmware آغاز میشه ؛

اگر نشد باید برید boot loader رو در bios سیستم تغییر بدید .

lمن اولی رو میزنم و میزارم روی سی دی رام دیگه اون گزینه ایزو غیر فعال میشه و دیسکانکت میاد !!! و درضمن هرچی هم send contral alt delet رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته

mhiizadi
March 20th, 2015, 00:15
خب یه عکس بدید بنده کاملتر متوجه بشم

mynetwork
March 20th, 2015, 00:26
خب یه عکس بدید بنده کاملتر متوجه بشم

الان مشکل حل شد و الان در حال مراحل اولیه نصب هست دوست عزیز فقط یک سوال .. بعد از اینکه نصب شد آیا شبکش باید کانفیگ بشه تا بتونیم از وی اسفر بهش اکسس داشته باشیم یا خودش اتوماتیک میاد دیگه بالا ؟

Yas-Host
March 20th, 2015, 00:35
الان مشکل حل شد و الان در حال مراحل اولیه نصب هست دوست عزیز فقط یک سوال .. بعد از اینکه نصب شد آیا شبکش باید کانفیگ بشه تا بتونیم از وی اسفر بهش اکسس داشته باشیم یا خودش اتوماتیک میاد دیگه بالا ؟

شبکه بصورت dhcp فعال خواهد شد و نیازی به تنظیم دستی ندارید.

بعد از ریستارت می توانید وارد شوید و هارد دوم را ادد کنید.

mhiizadi
March 20th, 2015, 01:00

موردی نداره؛ اما بعد از نصب که تموم شد یه بار اینتر رو باید بزنید تا ریبوت بشه
بعد از اینکه نصبش تموم شد iso رو disconncet کنید و صبر کنید ببنید سرور از حالت نصب خارج میشه یا نه .
اگر نشد hardware reset از پنل ریبوت رو بزنید تا از حالت نصب خارج بشه ...

- - - Updated - - -

mynetwork
March 20th, 2015, 01:52
موردی نداره؛ اما بعد از نصب که تموم شد یه بار اینتر رو باید بزنید تا ریبوت بشه
بعد از اینکه نصبش تموم شد iso رو disconncet کنید و صبر کنید ببنید سرور از حالت نصب خارج میشه یا نه .
اگر نشد hardware reset از پنل ریبوت رو بزنید تا از حالت نصب خارج بشه ...

- - - Updated - - -

سلام با موفقیت نصب شد اما یک مشکلی هست برای اضافه کردن هارد دوم توی storage که میرم و مثل هارد های سرور های قبلی میخوام اد کنم وقتی از طریق Disk Lun میرم هیچ هارد دومی رو نمایش نمیده !! مشکل چی هست ؟

mhiizadi
March 20th, 2015, 02:16
سلام با موفقیت نصب شد اما یک مشکلی هست برای اضافه کردن هارد دوم توی storage که میرم و مثل هارد های سرور های قبلی میخوام اد کنم وقتی از طریق Disk Lun میرم هیچ هارد دومی رو نمایش نمیده !! مشکل چی هست ؟

دو تا گزینه داره, یه چیزه دیگه به جز Disk Lun هم هست
اون یکی رو انتخاب کنید

mynetwork
March 20th, 2015, 02:21
دو تا گزینه داره, یه چیزه دیگه به جز Disk Lun هم هست
اون یکی رو انتخاب کنید

network داره که دو تا آپشن داخلش هست که خواسته پر بشه که نمیدونم چیه ... (چون همیشه دیسک لان میزدم من ) ...

server:

folder:

Emi
October 2nd, 2015, 23:47
lمن اولی رو میزنم و میزارم روی سی دی رام دیگه اون گزینه ایزو غیر فعال میشه و دیسکانکت میاد !!! و درضمن هرچی هم send contral alt delet رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته

ببخشید تاپیک قدیمی بالا میارم.
منم همین مشکل رو دارم. سی دی رام رو انخاب میکنم. ایمیج خاموش میشه. ایمیچ رو میزنم سیدی رام!
بعدم ctrl alt delete کار نمی کنه. شما چیکار کردی که حل شد؟

mhiizadi
October 3rd, 2015, 01:39
ببخشید تاپیک قدیمی بالا میارم.
منم همین مشکل رو دارم. سی دی رام رو انخاب میکنم. ایمیج خاموش میشه. ایمیچ رو میزنم سیدی رام!
بعدم ctrl alt delete کار نمی کنه. شما چیکار کردی که حل شد؟

اگر هتزنر هست ، مشكل از سمت kvm هست.
در خواست چك بديد .

امیرسالار حنیفی
October 3rd, 2015, 13:45
سلام خسته نباشید کسی میتونه در مورد نرم افزار vsphere ، جزوه یی در اختیارم بذاره جزوه یا pdf که تمام زبانه هارو توضیح داده باشه ممنونم