توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش هاست به خارجی ها! چگونه؟
shivahost
March 19th, 2015, 16:02
سلام،
دوستان برای فروش هاست و دامین به خارجی ها چه باید کرد؟ راه و روش های پیشنهادی و عملی شما چیه؟
Ashkankamangar.ir
March 19th, 2015, 16:19
چیز خاصی نداره
ماژول پرداخت که پیش فرض در whmcs هست
باید حساب خارجی داشته باشید و دروازه را تنظیم کنید
قیمتها را به دلار هم بزنید
سایت رو به زبان خارجی هم ترجمه کنید
افراد زیادی از گرجستان و... هستند که از ایرانی ها خرید میکنند
حتی میتونید به ایرانیهای مقیم خارج که امکان پرداخت ریالی ندارند سرویس ارائه دهید
shivahost
March 20th, 2015, 01:14
ممنون از توضیحاتتون،
راه اندازی سایت انگلیسی و پشتیبانی آن و ... مشکلی ندارد و در حال اقدام هم هست. مورد اصلی راه اندازی درگاه paypal هست که اگر کسی می تواند راهنمایی کند ممنون می شویم. من خودم از ترکیه mastercard داشتم و توسط آن هم حساب paypal دارم. البته الان کارتم منقضی شده ولی فکر کنم بشه دوباره فعالش کرد.
اما درگاه داشتن از paypal همینطوری با حساب معمولی میشه؟ یا باید درخواست داد یا ...!؟
از نظر تبلیغات برای فروش سرویس چطور میشه عمل کرد؟
Yas-Host
March 20th, 2015, 01:27
ممنون از توضیحاتتون،
راه اندازی سایت انگلیسی و پشتیبانی آن و ... مشکلی ندارد و در حال اقدام هم هست. مورد اصلی راه اندازی درگاه paypal هست که اگر کسی می تواند راهنمایی کند ممنون می شویم. من خودم از ترکیه mastercard داشتم و توسط آن هم حساب paypal دارم. البته الان کارتم منقضی شده ولی فکر کنم بشه دوباره فعالش کرد.
اما درگاه داشتن از paypal همینطوری با حساب معمولی میشه؟ یا باید درخواست داد یا ...!؟
از نظر تبلیغات برای فروش سرویس چطور میشه عمل کرد؟
سلام
حساب رو به بیزینس باید ارتقا دهید تا بتوانید درگاه را فعال کنید.
پیشنهاد میکنم webmoney هم تهیه کنید .
rezaserver
March 20th, 2015, 01:30
سلام
حساب رو به بیزینس باید ارتقا دهید تا بتوانید درگاه را فعال کنید.
پیشنهاد میکنم webmoney هم تهیه کنید .
سلام
جناب سنجری میتونید بی زجمت توضیحات بیشتری در مورد webmony یا آسانترین روش تهیه درگاه خارجی ارائه بدید؟
hasanazizi
March 20th, 2015, 01:37
با سلام بنده تا حالا که اتفاقا همین دو ساعت پیش از اندونزی در سایتم ثبت نام کرد ازم هاست خواستن اما از ترس قوانین جمهوری هاست ندادم
حالا اگه ما بیایم و هاست و دامنه بهشون بدیم واقعا مشکلی واسه فردا پس فردا پیش نماید
چه در ایران و چه درگاهای پرداخت به علت تحریمات
justfilm
March 20th, 2015, 06:01
سلام،
دوستان برای فروش هاست و دامین به خارجی ها چه باید کرد؟ راه و روش های پیشنهادی و عملی شما چیه؟
من قبلا فکرش رو کردم.. بهترین راه اینه که عاشق یه دختر خارجکی بشیم و باهاش ازدواج کنیم .. چون اون حساب
خارجکی داره و ما هم میتونیم استفاده کنیم.. البته البته.. ریسک بالایی داره.. شاید غول بزنن و وسوسه بشه و کل
سود و پول شرکتت رو بکشه بالا بره .. پس بهتره بیخیال بشی(مزاح).. از ما خیلی خیلی بزرگتر هاش اون ور آب نشستن دارن
میفروشن و از ما خیلی خیلی زیاد هم میدونن.... در ضمن اگر فقط یک ذره زبان فارسی توی سایتت پیدا کنن کلا
درگاه رو میبندن.. فکر نکنید اینجا امریکا هست و ما هم میتونیم هر کاری کنیم.. خیر اینجا ایرانه جایی که
از داخل هم تحریم هستیم خودمون ..;) نظر شخصی من بود..
- - - Updated - - -
با سلام بنده تا حالا که اتفاقا همین دو ساعت پیش از اندونزی در سایتم ثبت نام کرد ازم هاست خواستن اما از ترس قوانین جمهوری هاست ندادم
حالا اگه ما بیایم و هاست و دامنه بهشون بدیم واقعا مشکلی واسه فردا پس فردا پیش نماید
چه در ایران و چه درگاهای پرداخت به علت تحریمات
سوالی برام پیش اومده .. !!!!! آیا اون فردی که از اندونزی ثبت نام کرده .. فارسی هم میدونست؟؟؟ اگر نمیدونست چطوری توی سایتت ثبت نام کرده/؟ واقعا خیلی سوال مهمی هست برام..
- - - Updated - - -
سلام
جناب سنجری میتونید بی زجمت توضیحات بیشتری در مورد webmony یا آسانترین روش تهیه درگاه خارجی ارائه بدید؟
آقای سنجری مگه بیکاره؟؟
برو خودت توی گوگل بزن.. what is the webmony کلی توضیحات میاره..
royl
March 20th, 2015, 11:17
باسلام
ببنید خارجی های مقیم اروپاو کشور های پیشرفته نمیخرن
چون اونا از جایی سرویس میخرن که شرکت مربوطه خودش دیتاسنتر داره
در ضمن برای اونا خرید سرور مجازی و اختصاصی مثل ما براشون سخت نیستکه
چون اونا وقتی سرور اختصاصی نیاز داشته باشن با مدارک واقعی میخرن ولی تو ایران اونایی که وارد نیستن میاد از افراد واسطه میخرن
هاست هم اگه خواستید بفروشید نمیتونید بگید که دیتاسنتر ندارم و براشون معنی نخواهد داشت
دامنه هم مستقیم از ریجیستار میخرن مثل آنلاین نیک نه دیگه از نماینده ریسیلو
اگه میتونید تو خارج دیتاسنتر بزنید و یک مرکز ثبت درست کنید اون وقت کار تون راه میفته
بااحترام
hasanazizi
March 20th, 2015, 12:31
justfilm (http://www.webhostingtalk.ir/member/104173/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-offline.png
دوست عزیز سایت به زبان انگلیسی هم موجود هست . اگه بیاین تو سایت تموم افرها هاست به صورت اگلیسی موجود هست
درضمن ایشون فقط سفارش داده بودن تیکت یا چیزی نداده بودن اما ادرس و تلفن و.... همه دقیق و اصلی بودن
rezaserver
March 20th, 2015, 12:59
آقای سنجری مگه بیکاره؟؟
برو خودت توی گوگل بزن.. what is the webmony کلی توضیحات میاره..
جناب قبلا خیلی سعی کردم و خیلی جاها تحقیق و بررسی کردم و اکانت های زیادی هم ساختم و تا حد وریفای هم اما متاسفانه یا تایید نشدن یا اینکه همونطور بلاتکلیف موندن.
برای همین سعی کردم از یک با تجربه سوال کنم.