PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش هاست

s.k
March 19th, 2015, 11:30
سلام میخواستم بدونم برای فروش هاست ازکدام نوع هاست استفاده کنم وهاست رو از کجا تهیه کنم

mshoja
March 19th, 2015, 12:34
سلام دوست عزیز
اول باید از یکی از شرکت های هاستینگ پنل ریسلر یا سرور اختصاصی یا سرور مجازی بگیرید و بعد کانفینگ و دیگر مسایل
ولی برای شروع ریسلر رو پیشنهاد میکنم

nooshzad
April 30th, 2015, 13:51
سلام

برای شروع کافی است یک پلن رسیلری تهیه کنید بهتره آخه نیاز به کانفیگ نداره اما معمولا سرور مجازی نیاز به کانفیگ داره و مسئولیت کامل سرور با خودتون هست و از همه مهمتر نماد اعتماد ملی داشته باشه

ایران وب دیتا
April 30th, 2015, 14:06
سلام
باید ریسلر تهیه کنید
اما ا
ر دانش لازم رو ندارید به دردسرش نمی ارزه

cpanelit
April 30th, 2015, 15:30
اول دانش کافی داشته باشید دوست عزیز ، بعد برای شروع یک ریسلر تهیه کنید و whmcs نصب کنید و فعالتتتون رو شروع کنید اگر دانش ندارید وارد این کار نشید موفق باشید ;)

severus
July 4th, 2015, 04:24
اول دانش کافی داشته باشید دوست عزیز ، بعد برای شروع یک ریسلر تهیه کنید و whmcs نصب کنید و فعالتتتون رو شروع کنید اگر دانش ندارید وارد این کار نشید موفق باشید ;)
بالاخره باید یجوری این دانش رو بدست اورد دیگه
منی که میخوام این کارو شروع کنم چطوری باید دانش لازم رو بدست بیارم؟؟

hamra
July 4th, 2015, 04:29
ایشون فکر کنم منظورشون از کدوم نوع هاست این بود که هاست لینوکس یا ویندوز ! / بهتره یک نمایندگی هاست لینوکس دریافت کنید که طبیعتا مشتری بیشتری در این خصوص وجود دارد .
ضمن اینکه باید قدری هم دانش داشته باشید ! + دانش نداشته باشید هم اما اگر از جای خوبی نمایندگی بگیرید که پشتیبانی خوبی داشته باشند شما به مشکلی نمیخورید .
----------
کسب دانش هم به مرور فرا خواهید گرفت / همه ی افرادی که اینجا هستند یا در حال فعالیت هستند که از اول توی اینکار به خوبی وارد نبودند ! همه از اول با یک وبلاگ شروع کردن ، بعد سایت زدند ، بعد شروع به فروش حالا هاست یا محصولات دیگه و کار های مختلف کردئند !
------
خواستن توانستن است .

GREAT
July 4th, 2015, 10:14
تو گوگل درمورد نحوه راه اندازی یک سرور و یا یک نمایندگی سرچ کنید به نتایج خوبی میرسید

rajasoftiran
August 9th, 2015, 03:22
سلام . برای شروع رسیلری بگیر . قبلش هم حتما با هاست لینوکس و سی پنل کار کردی و بلدی گلیمت رو از آب بکشی بیرون . خوب whm هم همونطوری هست . اگه می خواهی ریسک کنی کم کم برو بالا سرور مجازی بعد سرور اختصاصی و ... . کانفیگ می کنی لایسنس میزنی و ... .
با لینوکس کارتو شروع کن . سی پنل یا دایرکت ادمین بزن و دیگر ...

موفق باشید

hegza
August 9th, 2015, 03:32
مهمترین اصل شناخت روند کار هست و بهترین گزینه رسلری بگیرید جائی بگیرید که سرشون خلوته و قومپز نمیان و سر دلالت مشکلی بارت پیش بیاد راهنمائیت کنن بعد که به خم و چم کار آشنا شدین سر فصل ها نا خودآگاه براتون بوجود میاد مثل
چطور اکانتها را ساخت و مدیریت کرد/وایل کارت چیه/سو پی اچ پی/ ارور لاگ/دی ان اس زون/ و....
بعد وقتی وارد مرحله سرور مجازی شدین دیگه باید بیشتر موارد جا افتاده باشه جز: نصب کارت شبکه/نصب سیستم/نصب کانفیگ کنترل پنل محبوبت/تنظیمات امنیتی/کار با اس اس اچ/کار با ادیتور نانو و...