توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ساخت آدرسیاب
hoka
March 19th, 2015, 00:27
سلام خدمت همه ی عزیزان .
یک آدرس یاب میخوام برای یک سایت زیرنویس . دوستانی که توانایی دارن لطفا اعلام بفرمایند
حجم هم زیر 100 کلیوبایت میخوام باشه (بدون متن و ... فقط یک تصویر + آدرس)
hashtgerdiha
March 19th, 2015, 00:36
با سلام
با هزینه 30 تومان انجام میشود!
تحویل 8 ساعته!
در صورت نیاز با ای دی یاهو در ارتباط باشید
yourhosting
March 19th, 2015, 00:39
یک دامین روش اسکریئت انتقال لینک بالا بیارید یا اینکه روی دامین بدون ***** پارک کنید و یک فایل .url تو ویندوز بسازید و لینک اون ادرسه رو بدید هم حجمش کم هست و هزینه ای نداره :)
موفق باشید
فقط ادرس جدید رو میگیره و به ادرس جدید میره قابلیت هایی مثل نمایش بنر اخبار و غیره رو نمیتونم قرار بدم ... اما بک گراند + لوگو و این جور چیزارو میتونم
hoka
March 19th, 2015, 00:44
با سلام
با هزینه 30 تومان انجام میشود!
تحویل 8 ساعته!
در صورت نیاز با ای دی یاهو در ارتباط باشید
یاهو آی دیتون رو بفرمایید لطفا/
یک دامین روش اسکریئت انتقال لینک بالا بیارید یا اینکه روی دامین بدون ***** پارک کنید و یک فایل .url تو ویندوز بسازید و لینک اون ادرسه رو بدید هم حجمش کم هست و هزینه ای نداره :)
موفق باشید
بله میشه اینکار رو کرد ولی سایت کلا حرفه ای هست و میخوام آدرس یاب هم یه چیز حرفه ای باشه نه یه فایل ریدایرکت
اما خوب زیاد حرفه ای نیستم دیگه http://www.webhostingtalk.ir/images/ipbpro/smilies_ipbpro/4.gif
فقط ادرس جدید رو میگیره و به ادرس جدید میره قابلیت هایی مثل نمایش بنر اخبار و غیره رو نمیتونم قرار بدم ...
دقیقا منم همینو میخوام :d
Mr.Pouria
March 19th, 2015, 00:48
اگر چیزی که میخواین رو من میتونم اوکی کنم من توی یاهو هستم منو اد کنید و پیام بدید ...
killer.man021
hashtgerdiha
March 19th, 2015, 00:49
یاهو آی دیتون رو بفرمایید لطفا/
ای دی یا هو : pr.behzadi
شماره تماس : 09354461451
موفق باشید
alivw71
March 19th, 2015, 03:09
لینک ادرس را در txt کنید و اپلود کنید در سایت و ادرس اونو pm بدید تا فردا براتون رایگان انجام میدم و هیچ هزینه ای ندارد. با vb هم اگر میتونید کار کنید ماژول این کار رو میدم تا خودتون انجام بدبد (بسیار اسان هست ساختن ادرس یاب)
- - - Updated - - -
با سپاس سورس اماده 20 اسکریپت ادیت کردم و میتونید استفاده کنید . برای ویرایش برنامه حتما vb6 داشته باشید .
لینک
حتما ادرس txt داخل سورس رو تغییر بدید به ادرس هاست خودتون. (لینک فایل txt که ادرس جدید سایت درونش هست) چون من به طور موقت روی اپلودسنتر معمولی اپ کردم.