PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کنترل پانل سی پانل xfercpanel

G.R.I.M
March 18th, 2015, 23:37
باسلام و احترام

دوستان بنده یه سرور اختصاصی از آلمان دارم و روش سی پانل هم نصب هستش.
الان چند روز هستش از هریک از اکانت های نمایندگی میخوای به یوزر های هاست لوگین بدم توی یه همچین لینکی : yourdomain.com:2086/xfercpanel یه چند ثانیه حدود 3-4 ثانیه مکس میکنه و بعد منتقل میشه به هاست.

از دوستان کسی هست که این مورد رو بدونه و به ما کمک کنه؟

باتشکر(:|

secureconfig
March 18th, 2015, 23:40
سلام

این مشکل تنها برای ورود به اکانت ها هست ویا سرعت سی پنل هم پایینه ؟
اگر سرعت کل کنترل پنل پایین هست احتمال میدهم مشکل از تنظیمات سرعت وب سرور و بهینه نبودن ان باشد.
ولی اگر تنها مشکل در بخش ورود به اکانت هست و مطمین هستید که مشکل از سرعت اینترنت نیست پیشنهاد میکنم تیکت ارسال کنید به سی پنل تا بررسی کنند.

rezaserver
March 18th, 2015, 23:41
باسلام و احترام

دوستان بنده یه سرور اختصاصی از آلمان دارم و روش سی پانل هم نصب هستش.
الان چند روز هستش از هریک از اکانت های نمایندگی میخوای به یوزر های هاست لوگین بدم توی یه همچین لینکی : yourdomain.com:2086/xfercpanel یه چند ثانیه حدود 3-4 ثانیه مکس میکنه و بعد منتقل میشه به هاست.

از دوستان کسی هست که این مورد رو بدونه و به ما کمک کنه؟

باتشکر(:|

سلام
این زمانی هست که از داخل whmcs اقدام به ورود به هاست کاربران کنید . طبیعیه

G.R.I.M
March 18th, 2015, 23:45
باسلام

جناب بنده عرض کردم از دسترسی whm نه whmcs لطفا یکم توجه کنید و پاسخ بدید که راهنمایی کنه.

باتشکر از شما

smhnw
March 18th, 2015, 23:55
ّله درسته وقتی میزنیم وارد یک اکانت شیم به صفحه گفته شده منتقل میشیم و درصفحه کد زیر هستش :

<html><head><META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="2;URL=http://xxxxxxx:2082/cpsess2280019365/login/?session=gap:7wvXyrQqIXXx5CdsnyyaJ2dGC8KNEJSjncfL5 HLJtqNtgCMdHF4Rts_UCWRweB1Y,9bcbd7362afe708976604f 380455aaa7242ff96a66fbf907ce61cb54d70960ee"></head><body></body></html>

یعنی 2 ثانیه مکس در خودشه کلا .

G.R.I.M
March 18th, 2015, 23:56
خیر عزیز کاملا برعکس اینه اصلا هیچ اروری هم نمایان نیست ! صفحه کاملا سفید هستش

Yas-Host
March 19th, 2015, 00:00
اگر سرعت کل کنترل پنل پایین هست احتمال میدهم مشکل از تنظیمات سرعت وب سرور و بهینه نبودن ان باشد.

از کی تا حالا بهینه نبودن وب سرور ربطی به سرعت کنترل پنل داره ؟
حالا گفتیم که مثلا اگر وب سرور بهینه نبود امکانش هست over load داشته باشیم و سی پی یو و رم زیادی مصرف شود که باعث کندی در کنترل پنل هم شده باشد اما ربط اصلی آن در صحبت شما چیست ؟

دوست عزیز لطفا برای افزایش پست هایتان اقدام به ارسال جواب های بی مورد نکنید.

در مورد مشکل استارتر عزیز باید عرض کنم :

چند مرورگر دیگر را تست کنید و همچنین فایروال سرور را off کنید و مجددا تست کنید.
امکان اینکه از سمت cphulk باشد هم زیاد است .

- - - Updated - - -

خیر عزیز کاملا برعکس اینه اصلا هیچ اروری هم نمایان نیست ! صفحه کاملا سفید هستش

دسترسی perl بر روی /usr/bin/perl را تست کنید که 755 باشد .

همچنین کران جاب را تست کنید که بر روی 700 ست نشود

crontab -e

secureconfig
March 19th, 2015, 00:06
از کی تا حالا بهینه نبودن وب سرور ربطی به سرعت کنترل پنل داره ؟
حالا گفتیم که مثلا اگر وب سرور بهینه نبود امکانش هست over load داشته باشیم و سی پی یو و رم زیادی مصرف شود که باعث کندی در کنترل پنل هم شده باشد اما ربط اصلی آن در صحبت شما چیست ؟

دوست عزیز لطفا برای افزایش پست هایتان اقدام به ارسال جواب های بی مورد نکنید.

در مورد مشکل استارتر عزیز باید عرض کنم :

چند مرورگر دیگر را تست کنید و همچنین فایروال سرور را off کنید و مجددا تست کنید.
امکان اینکه از سمت cphulk باشد هم زیاد است .

- - - Updated - - -

دسترسی perl بر روی /usr/bin/perl را تست کنید که 755 باشد .

همچنین کران جاب را تست کنید که بر روی 700 ست نشود

crontab -e
عرض کردم احتمال هست و تجربه ای که قبلا بنده داشتم این بوده که بهینه بودن وب سرور در سرعت کنترل پنل تاثیر دارد.
اگر ممکن هست بنده را توجیح کنید با افزایش پست چه چیزی بدست می اورم ؟ اگر جوابتان قانع کننده باشد سعی میکنم پست هایم را همانند شما افزایش دهم.

Yas-Host
March 19th, 2015, 00:11
عرض کردم احتمال هست و تجربه ای که قبلا بنده داشتم این بوده که بهینه بودن وب سرور در سرعت کنترل پنل تاثیر دارد.
اگر ممکن هست بنده را توجیح کنید با افزایش پست چه چیزی بدست می اورم ؟ اگر جوابتان قانع کننده باشد سعی میکنم پست هایم را همانند شما افزایش دهم.

اگر تجربه نشون داده پس لطفا سعی کنید در ParsPanel این مورد را رعایت کنید.

تحربه هم نشون داده که اگر service httpd stop / service lsws stop / service mysql stop / service named stop / service lfd stop و .... همگی استاپ باشه سرعت نه افزایش پیدا میکنه نه کاهش .
زمانی سرویسها باعث افت سرعت در کنترل پنل می شوند که باعث over load در سی پی یو و مصرف رم شوند که سرور نتواند پردازش کافی را داشته باشد و کنترل پنل با افت سرعت روبرو شود.

همچنین در مورد مشکل ایشان در رابطه با صفحه سفید صدرصد از سطح دسترسی /usr/bin/perl هست که باعث این مورد میشه و در فروم سی پنل هم این موضوع مطرح شده است که /whm و /cpanel لود نمی شود و این آدرس ها به مشکل میخورد.