توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرسنجی در مورد یه طرح-لطفا نظر بدید
mohsen_msl
March 18th, 2015, 00:04
سلام دوستان
به نظرتون یه سایتی باشه که بشه از طریقش به یه لیست از آی دی ها pm بفرستیم ارزش داره؟
چه امکاناتی باید داشته باشه تا بشه روش حساب باز کرد(هم مالی هم انتظار کاربرا براورده بشه)
اصلا چنین چیزی تا حالا دیدید که تحت وب با آی دی یاهوی خودتون لاگین کنید و پیغام تبلیغاتی بفرستین به لیست آی دی یاهو؟؟
نظر کلیتونو دوست دارم بدونم
مرسی
__coma__
March 18th, 2015, 02:36
ارزش نداره.کسی هم اعتماد نمیکنه به این چیزها.
mohsen_msl
March 18th, 2015, 08:35
ارزش نداره.کسی هم اعتماد نمیکنه به این چیزها.
مرسی از نظرت
مشکل اعتماد به سادگی قابل حله!
میتونید یه آی دی بسازید و از آی دی اصلیتون استفاده نکنید!
نفرمودید چرا ارزش نداره؟
hamid.soltani92
March 18th, 2015, 08:55
سلام و عرض ادب.
اگر خودتون تعداد زیادی آیدی داشته باشید فکر میکنم بهتر باشه. ولی در کل فکر نمیکنم به کار بیاد. هر کس بخواد ارسال کنه خب از آیدی خودش استفاده میکنه!
ارادتمند.
mohsen_msl
March 19th, 2015, 08:30
سلام و عرض ادب.
اگر خودتون تعداد زیادی آیدی داشته باشید فکر میکنم بهتر باشه. ولی در کل فکر نمیکنم به کار بیاد. هر کس بخواد ارسال کنه خب از آیدی خودش استفاده میکنه!
ارادتمند.
مرسی از پاسختون
فکر کنم منظورتون این بود با آی خودش از طریق یاهو مسنجر استفاده میکنه.
شما میتونید به 10.000 تا آی دی پیغام تبلیغاتی بفرستید از طریق یاهو مسنجر؟ :)
hamid.soltani92
March 19th, 2015, 08:45
مرسی از پاسختون
فکر کنم منظورتون این بود با آی خودش از طریق یاهو مسنجر استفاده میکنه.
شما میتونید به 10.000 تا آی دی پیغام تبلیغاتی بفرستید از طریق یاهو مسنجر؟ :)
بله منظور بنده همین بود.
۱۰ هزار تا رو که بدون شک شما هم با یک آیدی نمیتونید بفرستید. من قبلا کاری که شما میخواید انجام بدید رو انجام دادم. برای مثال اینجا رو مشاهده بفرمایید:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/116312/
بعد از تعداد کمی ارسال، کمتر از ۵۰۰۰ پیام آیپی شما برای ۲۴ ساعت بلاک میشه. به فکر این مورد هم باید باشید.
mohsen_msl
March 20th, 2015, 09:26
بله منظور بنده همین بود.
۱۰ هزار تا رو که بدون شک شما هم با یک آیدی نمیتونید بفرستید. من قبلا کاری که شما میخواید انجام بدید رو انجام دادم. برای مثال اینجا رو مشاهده بفرمایید:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/116312/
بعد از تعداد کمی ارسال، کمتر از ۵۰۰۰ پیام آیپی شما برای ۲۴ ساعت بلاک میشه. به فکر این مورد هم باید باشید.
خب میخواید امتحان کنیم؟
شما هر تعداد لیست آی دی یا ایمیل یاهو دارید بدید بهم براتون به همشون پیغام بفرستم با متن دلخواه خودتون
کار طراحیش تموم شده :)
- - - Updated - - -
یاهو مسنجر تحت وب هم تقریبا نصف کارش تموم شده که به این نتیجه رسیدم کلا کسی اعتماد نمیکنه و بیخیالش شدم :D