ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش های مربوط به سرور

yaser_ph
March 17th, 2015, 23:53
سلام و عرض ادب خدمت کاربران و اساتید محترم
می خواستم یه سرور اختصاصی بگیرم و کار های اولیه خودم انجام بدم برای ارائه خدمات وی پی اس
سیستم عاملی هاو فایرول های که باید نصب شودرو لطفا بفرمائید بگید دوستان عزیز لطفا دقیق تر واضح توضیح بدین
منتظر راهنمایی های شما عزیزان هستم
TN Projects
March 17th, 2015, 23:59
با درود و احترام.
شما نخست باید تعیین کنید که چه کاری میخواهید با این سرور انجام دهید. پس با توجه نیازتون بقیه کارها رو انجام میدین نظیر :
تعیین سیستم عامل که فکر میکنم سرورتون مجازی هست و این مورد تعیین شده که باید در پست اصلی مشخص میکردین این مورد رو.
کار بعد اگر ویندوز هست سیستم عاملتون : اگر کارهای اشتراک گذاری انجام میدین کانفیگ iis انجام بشه یا وب سرور مناسب تر ، سپس کانفیگ های امنیتی نظیر تنظیم فایروال و پورتها - نصب آنتی ویروس - تغییر پورت ریموت و.... .
اگر لینوکس هست : باید با توجه به پنلی که میخواید کانفیگ نرم افزاری کنید - همزمان و سپس کانفیگ های امنیتی

این موارد خودشون دنیایی هستند که فعلا در حال زندگی و کسب تجربه در این دنیای کانفیگ هستیم برای یادگیری باید جزئی تر بگید و یا بصورت حضوری - آنلاین چت (صوتی ، تصویری) - کتاب - گوگل یادبگیرید. نمیشه توضیحات چندان جامعی به راحتی در مورد خواسته ی شما داد تنها یک معرفی نیاز است.

yaser_ph
March 18th, 2015, 15:54
سلام
داش راستش اموزش نمی دونم از کوجا شروع کنم برای همین تاپیک زدم
شما فکر کنید دارید یک تازه کار رو راهنمایی میکنید در مراحل باید اون در مجازی سازی سرورهای ضروری یاد بگیرم برای این که لنگ نمونم مثل نصب کردن سیستم عامل های ویندوز لینوکس و دایرکت ادمین الاقل بلد باشم وکارهای دیگه شو از جمله نصب فایرول ها و کانفیک ها رو خودم انجام بدم.
و اموزش رو بنظرتون از کوجا شروع کنم سایتی یا کسی بنظرتون میرسه.
باسپاس فراوان

OnlineServer
March 18th, 2015, 16:08
برای شروع میتونید از این فهرست شروع کنید : http://faculty.ucr.edu/~tgirke/Documents/UNIX/linux_manual.html

TN Projects
March 18th, 2015, 16:08
سلام
داش راستش اموزش نمی دونم از کوجا شروع کنم برای همین تاپیک زدم
شما فکر کنید دارید یک تازه کار رو راهنمایی میکنید در مراحل باید اون در مجازی سازی سرورهای ضروری یاد بگیرم برای این که لنگ نمونم مثل نصب کردن سیستم عامل های ویندوز لینوکس و دایرکت ادمین الاقل بلد باشم وکارهای دیگه شو از جمله نصب فایرول ها و کانفیک ها رو خودم انجام بدم.
و اموزش رو بنظرتون از کوجا شروع کنم سایتی یا کسی بنظرتون میرسه.
باسپاس فراوان
باید ابتدا فایلهای سیستم عامل رو دانلود کنید روی سرور بعد از طریق نرم افزار وی ام ور که اگر روی سرورتون باشه باید وارد مدیریت سرور شید اونجا ساخت ماشین مجازی یا همون سرور مجازی نسبتا خیلی سادست بعد از نصب سیستم عامل دسترسی ریموت و ای پی آدرس باید بهش بدین و کار کانفیگر که حالا شما یا کس دیگه باشه شروع میشه این مورد رو باید آنلاین یا بصورت زنده واستون توضیح داد چون طبیعتا در هر توضیحی کلی سوال تو سرتون ایجاد میشه مخصوصا در شروع که مقداری ممکنه حول کنید ...... .
اگر برای آموزش مد نظر باشه بنده شخصا میتونم در خدمت باشم و همکارها خانم کریمی اکیدا تائید میشن ، آقایان و خانم های دیگه هم هستند.
باتشکر

fati7373
March 22nd, 2015, 00:54
سلام نمیشه توضیح داد باید به گفته دوستمون چت یا برنامه گفتگوی انلاین باشه که بشه توضیح داد