PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب Edit Settings در Vmware

mahdi20
March 17th, 2015, 12:11
سلام

امیدوارم حال دوستان و همکاران خوب باشه. من سال ها هست که با مجازی ساز Vmware کار می کنم مشکلی هم داشتم جدی نبوده رفع شده مشکی که مشکل ساز بشه نداشتم اما برای اولین بار فکر می کنم این مشکل مشکل ساز شده

بنده از طریق Vcenter یک سرور مجازی هاستینگ داخل مجازی ساز ساختم و کار میزبانی رو انجام دادیم 0تا 100 بعد از 5ماه اومدیم منابع سرور رو ارتقاء بدیم راست کلیک برروی سرور مجازی و کلیک بر رروی دکمه Edit Settings و منتظر باز شدن پنجره که بلا فاصله با خطای خیلی مزحک روبرو شدیم.

عکس رو ضمیمه می کنم در این پست.
25522

بعد فکر کردم که شاید در هنگام نصب سرور مجازی در ماه های قبل تنظیم یا گزینه ای رو تیک زدم به خاطر نداشتم . اما دیشب دوباره یک سرور مجازی میزبانی دیگه نصب کردم و باز همین خطا رو دریافت کردم .

نکته:سرور مجازی روشن یا خاموش باشه بخواهید ادیت ستینگ بروید همین خطا رو بهتون میده مجازی ساز.

لطفا اساتید راهنمایی بفرمایند.

با تشکر

Milad-H
March 17th, 2015, 12:16
با سلام، از خود vSphere امتحان کنید ، در متن هم همین ذکر شده است

yourhosting
March 17th, 2015, 12:20
از طریق vsphere web client هم اقدام کنید ببینید ایا همین مشکل رو دارید یا خیر

mahdi20
March 17th, 2015, 12:24
از طریق vsphere web client هم اقدام کنید ببینید ایا همین مشکل رو دارید یا خیر

آموزش قبلا در باره نصب و کانفیگ وب کلاینت در وب هاستینک دیدم اما لینک های دانلود حذف شده بود. آموزش دارین لطف کنید بدین فکر کنم وب کلاینت باید کانفیگ کنم . کانفیگ نیست.

- - - Updated - - -

با سلام، از خود vSphere امتحان کنید ، در متن هم همین ذکر شده است

vSphere هم تست کردم همین خطا رو داد.

yourhosting
March 17th, 2015, 12:26
مگه vcenter نصب نکردید؟ از طریق مرورگر با پورت 9443 به ای پی vcenter وارد web client بشید! https://ip:9443

mahdi20
March 17th, 2015, 12:33
مگه vcenter نصب نکردید؟ از طریق مرورگر با پورت 9443 به ای پی vcenter وارد web client بشید! https://ip:9443

همکارم دسترسی vSphere کامل به من دادن فعلا نیستن . از کجا بفهمم ای پی Vcenter رو؟

OmidX
March 17th, 2015, 17:06
شما VM v10 ساختید ، اینو فقط باید از Web Client ادیت کنید .

yourhosting
March 17th, 2015, 17:18
همکارم دسترسی vSphere کامل به من دادن فعلا نیستن . از کجا بفهمم ای پی Vcenter رو؟
همون ای پی که باهاش در client vsphere به vcenter وصل میشید(اگر هم به سرور وصل بشید در قسمت Get Started در پایین متنی با عنوان manage this host from vcenter server نشون داده میشه)

pakradm
March 18th, 2015, 21:56
عرض سلام و احترام
طبق گفته شرکت VMware:

Note: In VMware vCenter Server 5.1 and 5.5, virtual machines can only be created with hardware version 9 and 10 from the vSphere Web Client. However, you can upgrade the hardware version using the vSphere Client.

منبع: http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=2007240

mahdi20
March 20th, 2015, 05:15
سلام

وب کلاینت نصب و کانفیگ شد مشکل برطرف شد .

دوستان اگر روشی هست که دسترسی از وب کلاینت به vsphere تغییر بدم منبع آموزشی اعلام کنند.

با تشکر

- - - Updated - - -

سلام

وب کلاینت نصب و کانفیگ شد مشکل برطرف شد .

دوستان اگر روشی هست که دسترسی از وب کلاینت به vsphere تغییر بدم منبع آموزشی اعلام کنند.

با تشکر

sssoheil
March 20th, 2015, 14:31
درود

شما ماشین مجازی ورژن 10 نصب کردید و احتمالا از روی ova اقدام به نصب بقیه ماشین های مجازی میکنید.ova های خود را با ورژن 8 نصب کنید که در وی اسفیر نیز امکان ادیت داشته باشید.در غیر اینصورت فقط از طریق وب کلاینت میتوانید تغییرات اعمال کنید.