ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای ثبت دامنه مشخصات ایران بدم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟

webhostingtalk.ir
August 7th, 2010, 01:32
سلام
من میخوام یک دامنه در دایرکتی ثبت کنم ولی نمیدونم ادرس ایران را بدم یا یه ادرس الکی در خارج؟؟
اگه ایران را بدم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟
ضمنا دامنه داد کام هست

Online24
August 7th, 2010, 02:24
Direct I یک شرکت هندی هست . کار اون کاملا بدور از سیاست هست و هیچ تحریمی رو شامل هیچ کشوری نکرده و نمیکنه ...

بیشتر از 3 میلیون دامنه رو به مالکان ایرانی فروخته و سرویس دهی میکنه .

آدرس و مشخصات صحیح و کاملا دقیق بدید و مطمئن باشید هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد اومد .

* اگر هم میخواید این اطلاعات در whois دامنه شما نمایش داده نشه از سرویس رایگان Privacy Protection این registrar معتبر استفاده کنید .

دادن اطلاعات ناقص و غلط به registrar به جر به خطر انداختن مالکیت دامنه شما هیچ چیز دیگه رو نصیب شما نمیکنه .
در نتیجه هیچ وقت توصیه نمیشه اطلاعات ناقص به هیچ یک از ثبت کننده های دامنه بدید .

Rezash
August 7th, 2010, 02:56
منم همه دومين هامو از Directi و با مشخصات دقيق ثبت مي كنم.نگران نباش

rn4j1m1
August 7th, 2010, 03:15
اگه مشخصات درست ندین ممکنه مشکل پیش بیاد ! (اگه اون مشخصات غیر واقعی اتفاقا درست باشه)

Online24
August 7th, 2010, 03:26
اگه مشخصات درست ندین ممکنه مشکل پیش بیاد ! (اگه اون مشخصات غیر واقعی اتفاقا درست باشه)

اصلا اگه یکی از رو دشمنی ریپورت دامنه رو بده یا کسی ادعایی یا شکایتی درباره ی مالکیت کنه بلافاصله پنل دامین lock میشه ! اون وقت برای اثبات مالکیت باید مشخصات وارد شده رو اثبات کنه !
( با ارسال اسکن پاسپورت و مدارک دیگه ... )

باز هم توصیه میکنیم دوستان این قضیه رو کاملا جدی بگیرند .
تعدادی از این موارد رو ما به چشم دیدیم که واقعا آدم رو به زحمت میندازه و ممکنه دامین رو به کلی از دست بدید .

rn4j1m1
August 7th, 2010, 03:49
اصلا اگه یکی از رو دشمنی ریپورت دامنه رو بده یا کسی ادعایی یا شکایتی درباره ی مالکیت کنه بلافاصله پنل دامین lock میشه ! اون وقت برای اثبات مالکیت باید مشخصات وارد شده رو اثبات کنه !

تعدادی از این موارد رو ما به چشم دیدیم که واقعا آدم رو به زحمت میندازه و ممکنه دامین رو به کلی از دست بدید .

منم خودم یه بار دیدم ! در کل DirectI با ایران هیچ ، هیچ و هیچ مشکلی نداره !

پ.ن : برید بخوابید دیگه :-w

kingoftehran
August 7th, 2010, 13:55
با سلام
آدرس دقیق وارد کنید چون دایرکتی تو طول سال تعدادی دامین را چک می کنه و اگر جعلی باشه مشکل واست پیش می اید.

nimafire
August 7th, 2010, 20:04
با سلام
آدرس دقیق وارد کنید چون دایرکتی تو طول سال تعدادی دامین را چک می کنه و اگر جعلی باشه مشکل واست پیش می اید.

نشنیده بودم.
لطفا لینک رسمی از این مطلب از سایت های معتبر بزارید.

دوست عزیز اگر مایل باشید دامنه را بدید ما/دیگر دوستان ثبت کنیم/کنند که کمتر دچار مشکل شوید

Rapid
August 7th, 2010, 21:38
سلام
من میخوام یک دامنه در دایرکتی ثبت کنم ولی نمیدونم ادرس ایران را بدم یا یه ادرس الکی در خارج؟؟
اگه ایران را بدم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟
ضمنا دامنه داد کام هست
دايركت آي هست ايران بديد و صحيح مشكلي پيش نمياد همونطور كه ذوستان گفتن ميتونيد از whois مخفي استفاده كنيد

همچين چيزي اصلا وجود نداره با ادعاي هركسي دامين لاك نميشه مظمئن باشيد جواب ايميل رو هم نميدن. و اين كار روند خودشو داره
رجيستري ها بيكار نيستن با هر ادعايي چه درست چه غلط پاسپورت بگيرند! و اين كار زمان بر و پردردسري هست

با سلام

نشنیده بودم.
لطفا لینک رسمی از این مطلب از سایت های معتبر بزارید.

به اين شكل نيست تمام رجيستري به طور رندوم براي بعضي دامين ها ايميل هايي با عنوان whois acuracy و مشابه ميفرسته كه فقط گوشزد ميكنه كه اطلاعات درست هست يا خير كسايي كه تعداد زيادي دامين دارند آشنا هستند. در نهايت هم با ريپورت و هفت خان رستم ممكن هست دامنه اي رو لاك كنند

فايل پيوست شد

Online24
August 7th, 2010, 22:07
• این اصطلاح رو بیشتر برای من توضیح بدید ...

ميتونيد از whois مخفي استفاده كنيد

• یکی از اساتید ما میگفت که هیچ وقت از جملات یا کلماتی با این قدرت استفاده نکنید تو صحبت هاتون !
چون ثابت کردن نقیض اون خیلی راحته !

* براحتی مقایسه دو نقل قول از صحبت خودتون :

همچين چيزي اصلا وجود نداره با ادعاي هركسي دامين لاك نميشه مظمئن باشيد جواب ايميل رو هم نميدن. و اين كار روند خودشو داره
و

در نهايت هم با ريپورت و هفت خان رستم ممكن هست دامنه اي رو لاك كنند

* و البته رد کامل نظر من بود .

رجيستري ها بيكار نيستن با هر ادعايي چه درست چه غلط پاسپورت بگيرند! و اين كار زمان بر و پردردسري هست

البته که بیکار نیستند ! رسیدگی به شکایات از وظایف و مهم ترین کارهای اونا هست ...

فايل پيوست شد

فایل مفیدی بود .

Rapid
August 7th, 2010, 22:11
براي نمونه دامنه هاي لاك شده ي ماه قبل دايركت آي تو عكس زير هست ستون اول whois غلط هست

http://www.chimba.de/images/ntxsytfaqp4ev8fpmg89.png

Online24
August 7th, 2010, 22:15
براي نمونه دامنه هاي لاك شده ي ماه قبل دايركت آي تو عكس زير هست ستون اول whois غلط هست

http://www.chimba.de/images/ntxsytfaqp4ev8fpmg89.png

لطفا برای مقایسه Suspend و lock کردن پنل دامین از dictionary استفاده کنید .

Amir.Mansoury
August 7th, 2010, 22:43
شما در دایرکتی ثبت کن. ایران را بده و مشخصاتت را بده. کامل و دقیق. خیالت راحت. الان همه ما داریم این کارو میکنیم

amiri113
August 7th, 2010, 22:51
من هم شاهد مواردی بودم که به خاطر اطلاعات هويز غلط دامين رو گرفتند.
يک دامينی بود که .us بود و شرکتی که روی دامين .com کار ميکرد روی هويز شکايت کرد و دامين رو به همون شرکت .com واگذار کردند.

Rapid
August 7th, 2010, 22:57
من هم شاهد مواردی بودم که به خاطر اطلاعات هويز غلط دامين رو گرفتند.
يک دامينی بود که .us بود و شرکتی که روی دامين .com کار ميکرد روی هويز شکايت کرد و دامين رو به همون شرکت .com واگذار کردند.

البته us كه ملي هست و قوانين خودش رو داره شكايت برندينگ هم بحث جدايي هست اگر هم whois اشتباه باشه هيچ وقت نميگرند بدن شاكي دامنه مسذوذد ميشه و بعدا آزاد احتمالا اونا سر برنديگ شكايت كرند يا اون سه شرط ثبت us براي غير آمريكايي ها

amiri113
August 7th, 2010, 23:03
در هر حال دامين مسئله مهمی هستش و به نظر من دامين مهمتر از هاست و سرور هستش.
چون اطلاعات اگر بپره (بدترين حالت) باز هم ميشه يکطوری جمعش کرد ولی دامين اگر بپره اعتبار کار از دست ميره 100%.
به نظر من آدم نبايد ريسک کنه و با اطلاعات غلط، مالکيت دامين خودش رو به خطر بندازه. (اين توصيه ای هستش که ما هميشه به همه مشتری های دامين خودمون ميکنيم.)

Rapid
August 7th, 2010, 23:13
بله دامين مثل زمين ميمونه و هاست مثل بنا

بناي آدم اگر تو سيل و زلزله و .... ويران بشه زمينشو داره و ميتونه دوباره همون بنا رو داشته باشه و و اعتبارشو برگردونه ولي كسي كه زمين نداشته باشه صفر صفر هست

kingoftehran
August 8th, 2010, 00:41
با سلام
دوستمون nimafire خواسته بودنند تا راجب چک کردن دایرکت آی بیشتر توضیح بدم.این هم توضیحات کامل تر
ن ایمیلی با مضمون اطلاعات دامنه ثبت شده‌ی شما نیاز به بازنگری دارد دریافت نموده ام،باید چه کار انجام دهم؟

مرکز جهانی ثبت دامنه (متولی و سیاست گذار تمام دامنه های دنیا) که با نام ICANN شناخته میشود،هرساله بصورت تصادفی تعدادی دامنه ثبت شده را انتخاب و whois انها را بررسی مینماید.در ابتدا برای صاحب دامنه های انتخاب شده ایمیلی ارسال میشود تا در صورتی که اطلاعات whois دومین وی نیاز به بازنگری و ویرایش دارد تغییرات لازم را در ان انجام دهد،و پس از مدت زمان مشخص اقدام به کنترل whois دامنه های مینماید و دامنه هایی که whois انها ناصحیح (مشکوک به نادرست بودن - مثلا در جای ادرس نوشته باشد none) را به حالت تعلیق در می اورد،این تعلیق تنها در صورتی که رفع خواهد شد که صاحب دامنه مدارک شناسایی خود را برای ICANN ارسال نماید.عدم ارسال مدارک باعث Delete شدن ان دامنه خواهد شد.
توجه داشته باشید در صورتی که whois دامنه شما با اطلاعات واقعی(قابل اثبات برای ICANN ) مغایرتی ندارد نیاز به انجام هیچ کاری نیست.در صورتی که اطلاعات نیاز به اصلاح دارد هرچه سریعتر اصلاحات لازم را انجام دهید تا مشکلی برای دامنه شما پیش نیاید.
توجه داشته باشید مسیولیت اطلاعات وارد شده در whois دامین هایی که در پنل مشتری ثبت میشوند بعهده‌ی وی خواهد بود.