ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دریافت خطا هنگام start کردن سرویس dns

behnam nouri
March 17th, 2015, 03:52
با سلام خدمت دوستان

من زمان نصب نیم سرور روی سرور centos بعد از انجام تنظیمات و هنگام ریست کردن با استفاده از دستور service named restart با خطای زیر مواجه می شم .

Error in named configuration:
/etc/named.conf:1: syntax error near '/'

راجع بهش سرچ کردم اما چیزی دستگیرم نشد . لطفا اگه ممکنه راهنمایم کنید که مشکل از کجاست و چطور برطرف میشه؟

یه نکته رو هم بگم که واسه نصب از لینک ذیل کمک گرفتم.

http://xmodulo.com/primary-dns-server-using-centos.html

JeyServer
March 17th, 2015, 03:54
سلام بهنام
فایل /etc/named.conf رو لطفا اینجا بذارید یا برای من پیام خصوصی کنید.
و در ضمن بفرمایید که پنل هاستینگتون چیه؟

behnam nouri
March 17th, 2015, 04:02
سلام بهنام
فایل /etc/named.conf رو لطفا اینجا بذارید یا برای من پیام خصوصی کنید.
و در ضمن بفرمایید که پنل هاستینگتون چیه؟

متاسفانه امکان ارسال پیام خصوصی هنوز برام فعال نشده!!
پنلی رو سرور نصب نکردم ، دارم سرویس ها رو به صورت مجزا روی سرور نصب می کنم . میخوام یک سایت واسه تست بدون کنترل پنل روی سرور بالا بیارم.
اگه id یاهوتون رو لطف کنید ممنون میشم

JeyServer
March 17th, 2015, 04:11
بهنام عزیز متاسفانه آی دی فعال موجود ندارم!
اگر مایلید از پرتال پشتیبانی تیکت ارسال کنید در خدمتتون هستم: http://panel.jeyserver.com (حتما تایپک رو ذکر کنید)

007
March 17th, 2015, 04:14
سلام
تنظیمات رو بدرستی انجام نداده این و باعث شدین فایل کانفیگ اشتباه شود با جایگزین کردن و تنظیم درست مشکل شماحل خواهد شد.
ارادت

JeyServer
March 17th, 2015, 04:18
سلام
تنظیمات رو بدرستی انجام نداده این و باعث شدین فایل کانفیگ اشتباه شود با جایگزین کردن و تنظیم درست مشکل شماحل خواهد شد.
ارادت
مشکل استارتر با نشون دادن یک شمای کلی از مشکلش حل نمیشه بلکه با توضیح دقیق و راهنمایی مرحله به مرحله میتونند به یک نتیجه و تجربه مناسبی برسند

behnam nouri
March 17th, 2015, 04:28
دوست عزیز واستون تیکت فرستادم ممنون میشم پیگیری کنید.

- - - Updated - - -

سلام
ارادت

با تشکر از پاسختون ، میشه بفرمایید که دقیقا باید چیکار کنم چون همانطور که jeyserver گفتن ینده تازه کارم و دقیقا نمی دونم باید چی رو تغییر بدم!!!