توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل تمدید نشدن دامنه ها
Asemoniha
March 16th, 2015, 19:42
سلام دوستان عزیز
بنده سال پیش چندتا دامنه از طریق سایتی ثبت کردم چند روز پیش موقع تمدید دامنه ها بود که از طریق پنل سایت تمام دامنه هامو باهم تمدید کردم
ولی مشکلی که الان وجود داره هیچ کدوم از دامنه ها در پنل نیکم تمدید نشده و اخطار واسم اومده تا 14 هم عید دامنه ها بسته میشه ...
چندبار تیکت دادم به سایتشون ولی جوابی نگرفتم و الان هم سایتشون بسته شده !!!
لطفا راهنمایی کنید چیکار میتونم بکنم ؟ هزینه ای که برای دامنه ها دادم جدا !! بسته شدن دامنه ها هم جدا ....
007
March 17th, 2015, 00:50
سلام میتونین از جای دیگه تمدید کنین موردی نداره اگر توی هندل شما باشه ارادت
ms96
March 17th, 2015, 01:00
سلام دوستان عزیز
بنده سال پیش چندتا دامنه از طریق سایتی ثبت کردم چند روز پیش موقع تمدید دامنه ها بود که از طریق پنل سایت تمام دامنه هامو باهم تمدید کردم
ولی مشکلی که الان وجود داره هیچ کدوم از دامنه ها در پنل نیکم تمدید نشده و اخطار واسم اومده تا 14 هم عید دامنه ها بسته میشه ...
چندبار تیکت دادم به سایتشون ولی جوابی نگرفتم و الان هم سایتشون بسته شده !!!
لطفا راهنمایی کنید چیکار میتونم بکنم ؟ هزینه ای که برای دامنه ها دادم جدا !! بسته شدن دامنه ها هم جدا ....
بهشون تیکت بدید تا حل کنند. احتمالا دستی براتون تمدید بزنن. اگه انجام ندادن از جای دیگه اقدام کنید. اگه خیلی فورس هست میتونید از سایت sa1601.ir اقدام به تمدید کنید به صورت اتوماتیک تمدید میکنن براتون.
Asemoniha
March 17th, 2015, 12:11
سلام میتونین از جای دیگه تمدید کنین موردی نداره اگر توی هندل شما باشه ارادت
بهشون تیکت بدید تا حل کنند. احتمالا دستی براتون تمدید بزنن. اگه انجام ندادن از جای دیگه اقدام کنید. اگه خیلی فورس هست میتونید از سایت sa1601.ir اقدام به تمدید کنید به صورت اتوماتیک تمدید میکنن براتون.
ممنون از پاسخ شما
قبل از بسته شدن سایتی ( فعلا اسمشو نمیبرم ) که دامنه هامو داخلش ثبت کردم بهشون چندبار تیکت زدم که هزینه رو پرداخت کردم ولی دامنه هام از نیک هنوز تمدید نشده ! ایشون امروزو فردا کردن که تمدید میکنن ولی الان کلا سایتشون رو بستن و دیگه ازشون خبری نیست ...
برای تمدید از سایت های دیگر ابتدا از پنل نیک باید تمام رابط های کاربری رو عوض کنم درسته ؟
در چه سایتی با کمترین هزینه میتونم دامنه هام رو تمدید کنم ؟
و یه سوال دیگه اگر اون شرکت هزینه رو برنگردونه میتونم ازشون شکایت کنم ؟
shivahost
March 17th, 2015, 12:27
بله می تونید شکایت کنید ولی مگر مبلغ چقدر بوده که ارزش شکایت داشته باشد؟ همین که این فرد و هاستینگش در این سایت بدنام شود برایش کافی است. اگر تعداد افراد زیادی شوید و بعد با هم شکایت کنید شاید به صرفه باشد.
بله می تونید شکایت کنید ولی مگر مبلغ چقدر بوده که ارزش شکایت داشته باشد؟ همین که این فرد و هاستینگش در این سایت بدنام شود برایش کافی است. اگر تعداد افراد زیادی شوید و بعد با هم شکایت کنید شاید به صرفه باشد.
11 دامین به ارزش 44 هزار تومن
برای من ارزشی نداره ولی کلا اگر از چنین آدم هایی شکایت نشه ممکنه سر بیشتر از من رو کلاه بزارن ..
ایشون فرد معتبری در برخی سایت ها بودن و بخاطر همین هست که تا الان اسمی ازشون نبردم که شاید مشکلی براشون پیش اومده باشه
اگر تا چندروز آینده پاسخگوی بنده نباشن و تمدید صورت نگیره ، برای تمدید دامنه ها مزاحم شما خواهم شد . ممنون
royl
March 17th, 2015, 13:16
باسلام
به نظر من تا دو روز مونده به مهلت تمدید صبر کنید شاید تمدید کردن
اگه نکردن
http://www.royaldata.org/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=31
از سایت ما میتونید اتوماتیک و به کمترین قیمت تمدید کنید
بااحترام
kiarash-khatib
March 17th, 2015, 13:21
اگر سایتتون دامنه ها تمدید نشده با قیمت ثبت براتون انجام میشه فوری و ثبت آنی پشتیبانی 24 ساعته نیز میباشد
http://zarin-server.ir/cart.php
m0rt3za
March 17th, 2015, 13:42
سلام
اگر تمدید نکردن رابط مالی رو تغییر بدید و از طریق سایت دیگری تمدید کنید
kiarash-khatib
March 17th, 2015, 13:45
بله دفیفا راست میگن باید باهاشون ارتباط برقرار کنید تمدید کنند نکردن میتونید از سایت های دیگه تمدید کنید اگر ضروری هست
Asemoniha
March 20th, 2015, 11:19
دوستان عزیز مشکل برطرف شد و ایشون دامنه هارو تمدید کردن
ممنون از راهنمایی همگی