توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند اموزش کامل سرور
moslem002
March 15th, 2015, 17:45
سلام
به یک کانفیگ کار حرفه ای سرور جهت یک دوره اموزشی فشرده نیازمندیم.
هرکی مایل بود به من اطلاع بده تا درمورد هزینه و مسائل دیگه صحبت کنیم.
ahmadim1376@gmail.com
09157924984
احمدی
shivahost
March 15th, 2015, 17:52
انقدر این مورد گسترده هست که باید اطلاعات بیشتری بدهید! کانفیگ حرفه ای چه سروری؟ ویندوز یا لینوکس!؟
بعد کار سرور چی هست؟ میزبانی وب؟ سرور مجازی؟ هاست دانلود؟ سرور تیم اسپیک؟ سرور حسابداری یا ....!؟
kiarash-khatib
March 15th, 2015, 18:01
هرگونه اموزشی بخواید درخدمتیم
secureconfig
March 15th, 2015, 18:57
سلام.
امکان برگزاری دوره های انلاین اموزش کامل مدیریت سرور فراهم می باشد.
لینک توضیحات :
secureconfig.net/secure/train-server-management/?readmore
novin-web
March 16th, 2015, 01:00
سلام
مبحث در این زمینه گسترده هست
ولی اگر در تهران هستید میتونیم در خدمت باشیم.
تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
p30pdf
March 16th, 2015, 01:26
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید در مورد کنترل پنل zpanel که یک کنترل لینوکسی رایگان هست آموزش کامل و فارسی خواستین می تونید به لینک زیر مراجعه کنید با مسائل خوبی در مورد کانفیگ سرور های لینوکسی آشنا میشید میتونه کمکی برای شروع راه توسط خودتون باشه من هم خواستم از دوستان در همین انجمن کمک بگیرم ولی به قول سایر دوستان داخل این انجمن این بحث بسیار گستردس و نیازمند جنبش خودتون هم هست لذا به شخص خودم از 180 هزار تومن قیمت داده شده تا 4 میلیون تومن ولی در نهایت خودم نشستم دارم یاد میگیرم توصیه می کنم خودتون یاد بگیرید چون برای یاد گیری این مسائل باید واقعا هزینه کنید و کسی که میخواد آموزشی در این باره بده باید همه طور از نظر مالی تامین باشه که تجربشو بزاره در اختیارتون و گرنه قول میدم اول راه وسط راه آخر راه یه جایی از راه هر کسیم که باشه کم میاره ! بالاخره انسان هستیم و با مشکلات روز مره رو به رو هستیم پسر بهتره با خودمون رو راست و صادق باشیم یا واقعا با 4 یا 5 میلیون تومن پول درست و حسابی یاد بگیرید یا قسمت به قسمت یاد بگیرید با بستن قرار داد ! و یا خودتون یاد بگیرید ولی در مدت زمان بیشتر با کسب تجربه ( و شیرینیش به اینکه که خودتون یاد بگیرید ) با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
پکیج آموزش جامع نصب و کانفیگ کنترل پنل zpanel (https://www.amoozesh98.com/training-package-installation-and-configuration-zpanel/)
Irandotnet.ir
March 23rd, 2015, 16:33
سلام
به یک کانفیگ کار حرفه ای سرور جهت یک دوره اموزشی فشرده نیازمندیم.
هرکی مایل بود به من اطلاع بده تا درمورد هزینه و مسائل دیگه صحبت کنیم.
ahmadim1376@gmail.com
09157924984
احمدی
آموزش به صورت خصوصی در خدمتیم اگر چند نفره هم بشید میتونیم براتون کلاس بر گزار کنیم .
در پایان دوره شما قادر به مدیریت کامل سرور های لینوکسی و ویندوزی و تا حدودی میکروتیک خواهید بود (دوره بصورت عملی و برروی سرور اختصاصی شرکت برای شما انجام می شود )
انواع کانفیگ های ضرروری و کاربردی و تخصصی و حتی Priv8 به شما آموزش داده خواهد شد .