ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند شریک برای راه اندازی آپلود سنتر

maralhost
March 15th, 2015, 14:09
با سلام خدمت تمامی بازدیدکنندگان وب هاستینگ تالک
بنده قصده راه اندازی یک آپلود سنتر کاملا حرفه ای رو دارم و به دنبال یک شریک هستم .
70 درصد هزینه رو خودم تقبل کردم و حدود 3 میلیون تومان برای این کار کنار گذاشتم که بعد از پیدا کردن شریک کار رو راه بندازیم .
شریک به معنایی هست که توی سود و ضرر همکارش کنارش باشه و فقط قصده درآمد نداشته باشه .
دستمزد شریک به صورتی هست که با مقدار سرمایه ای که گذاشته در ماه درصدی رو بهش تعلق میدیم که اون درصد تقریبا 50 درصد هست و در جاهای دیگه که تحقیق کردم این درصد روی عدد 30 تنظیم بوده که به ضرر شریک خواهد بود ...
دوستانی هم که هاستینگ دارن و میتونن سرور ارائه بدن پیام بدن که با اونا هم همکاری میشه ( البته به ازای سرویس دهی هر ماه مبلغی به ایشون تعلق میگیره { همکاری با شرکت های هاستینگ هم به صورت شراکت هست } )
اون 3 میلیون تومن که در ابتدای سخنانم عرض کردم هزینه ی تبلیغات توی چندین سایت بزگ کشور هست که بازدهی شون تضمین میشه ....
دیگه چیزی نیست که بگم دوستانی که میخوان توی این کار بسیار پر سود شراکت کنن با آی دی زیر در یاهو تماس بگیرین / سپاس

ID Yahoo : reza7843

ms96
March 15th, 2015, 14:42
لایسنس xfilesharing زیر قیمت موجود هست اگه تمایل داشتید اعلام کنید

ra3ou1
March 15th, 2015, 15:58
دوست عزیز از هزینه تبلیغات انگار آگاهی ندارین

هزینه تبلیفات در سایتهای بزرگ ماهانی 1 میلیون به بالا هست

کار تا جایی پیش رفته یا نه ابتدای کار هستین؟
با سپاس

maralhost
March 15th, 2015, 16:12
دوست عزیز از هزینه تبلیغات انگار آگاهی ندارین

هزینه تبلیفات در سایتهای بزرگ ماهانی 1 میلیون به بالا هست

کار تا جایی پیش رفته یا نه ابتدای کار هستین؟
با سپاس

از تمامی هزینه ها اطلاع داریم ....
ما هزینه هایی رو برای تبلیغات کنار گذاشتیم که در کمتر از یک ماه میتونیم رتبه 300 الکسای ایران رو رد کنم
تمام نکات رو ارزیابی کردیم و اگاهانه داریم کار میکنیم
* هنوز اوایل کار هست .