PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست انجام یک کار روی سرور مجازی

ghandeasal69
March 14th, 2015, 21:26
سلام خدمت دوستان عزیز.
راستش من به سرور نیازی ندارم، یه کاری دارم که باید روی سرور انجام بشه و جای مناسبی برای زدن تاپیک ندیدم، و به همین دلیل اینجا تاپیک زدم.
من چند فایل اکسس (mdb) با حجم های بالا دارم، تقریباً هر فایل در حدود 2گیگ هست و در حدود 10 فایل هست.
من میخوام شما این فایل ها رو از (mdb) به یکی از فرمت های: اکسل (xls) ، یا (txt) ، یا (sql) تبدیل کنید.
حدود 2گیگ فایل فشرده هست که در گوگل درایو آپلود شده، که پس از دانلود و اکسترکت حدود 18گیگیمیشه.
شما لطف می کنید فایل ها رو دانلود می کنید و اکسترکت می کنید و تبدیل فرمت می کنید و مجدد فشرده می کنید، و در یکی از هاست های اشتراکی رایگان برای من آپ می کنید.
کسانی که قادر به انجام این کار هستند، لطفاً قیمت رو بفرماییند.
من نیازی به سرور ندارم، و نیاز به کسی دارم که کاری رو که عرض کردم انجام بده.
با تشکر.

ehsaan
March 14th, 2015, 22:04
سلام. با ما در ارتباط باشید.
yahoo : ehsaan@att.net

dc.saeed
March 14th, 2015, 22:40
سلام
در صورت تمایل میتونید با بنده در تماس باشید
شماره تماس : 09019186023
ای دی یاهو : bistdomain

با احترام

gasem_h
March 15th, 2015, 00:46
سلام
با ای دی یاهو : gasemdoom@ymail.com در تماس باشید

mobinhost.in
March 15th, 2015, 10:13
سلام
در صورت تمایل تماس بگیرید

sarbanha
March 15th, 2015, 11:23
سلام خدمت دوستان عزیز.
راستش من به سرور نیازی ندارم، یه کاری دارم که باید روی سرور انجام بشه و جای مناسبی برای زدن تاپیک ندیدم، و به همین دلیل اینجا تاپیک زدم.
من چند فایل اکسس (mdb) با حجم های بالا دارم، تقریباً هر فایل در حدود 2گیگ هست و در حدود 10 فایل هست.
من میخوام شما این فایل ها رو از (mdb) به یکی از فرمت های: اکسل (xls) ، یا (txt) ، یا (sql) تبدیل کنید.
حدود 2گیگ فایل فشرده هست که در گوگل درایو آپلود شده، که پس از دانلود و اکسترکت حدود 18گیگیمیشه.
شما لطف می کنید فایل ها رو دانلود می کنید و اکسترکت می کنید و تبدیل فرمت می کنید و مجدد فشرده می کنید، و در یکی از هاست های اشتراکی رایگان برای من آپ می کنید.
کسانی که قادر به انجام این کار هستند، لطفاً قیمت رو بفرماییند.
من نیازی به سرور ندارم، و نیاز به کسی دارم که کاری رو که عرض کردم انجام بده.
با تشکر.

سلام

در صورتی که کار مورد نظر شما هنوز انجام نشده در خدمت هستم. 09128575141

hamid.soltani92
March 15th, 2015, 11:24
سلام و عرض ادب.
این مورد بستگی زیادی به ساختار دیتابیس شما داره و بعضی از موارد قابل تبدیل نیستند. برای مثال جداولی که از transaction استفاده می‌کنند در mysql معادل دقیقی ندارند.
لطف بفرمایید در صورت امکان ساختار نمونه قرار بدید. یا برای بررسی دقیقتر با بنده تماس بگیرید.
در صورتی که بدون نیار به برنامه نویسی قابل انجام باشه هزینه‌ای نخواهد داشت. اما اگر برای تبدیل جداول نیاز به کد نویسی باشه، فرق می‌کنه.
ارادتمند.

Cpt.Liux
March 15th, 2015, 12:52
تماس بگیرید. انجام میشه.