ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست ابری ارزان و مطمئن

ahmadjanam98
March 14th, 2015, 16:56
من برای آپلود فایل های سایتم نیاز به فضای زیاد دارم . به نظرتون برای شروع کار سایت حوبه هاست ابری بگیرم؟؟
امکان بک اپگیری داره ؟
من سرور مجازی و هاست میزبان رو خریدم الان موندم از آپلودبوی بگیرم یا بیام هاست ابری بخرم!!!؟؟؟:63:

mizban97
March 14th, 2015, 16:59
من برای آپلود فایل های سایتم نیاز به فضای زیاد دارم . به نظرتون برای شروع کار سایت حوبه هاست ابری بگیرم؟؟
امکان بک اپگیری داره ؟
من سرور مجازی و هاست میزبان رو خریدم الان موندم از آپلودبوی بگیرم یا بیام هاست ابری بخرم!!!؟؟؟:63:

سلام
دقیقا چقدر فضا نیاز دارید؟
اگر بیش از 500 گیگ هست پیشنهاد این هست از سرور دانلود با کانفیگ های هاست دانلود استفاده کنید!
چقدر مصرف دارید؟
ایا کنترل پنل نیاز دارید یا با سیستم عامل ویندوز هم میتونید کار بکنید؟

ahmadjanam98
March 14th, 2015, 17:13
فعلا 500 گیگ بس میکنه .

Ashkankamangar.ir
March 15th, 2015, 17:22
امکان بک اپگیری داره ؟

سلام از سرور مجازی استفاده کنید

aligoli
March 17th, 2015, 20:33
امکان بک اپگیری داره ؟

پیشنهاد میکنم سرور مجازی تهیه کنید.