ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت سرعت بارگذاری php در سرور VPS و Dedicated

ashkan.nasiri
March 14th, 2015, 10:14
یک موردی خیلی فکر من رو درگیر کرده، خیلی در موردش جستجو کردم ولی نتیجه ای معقول حاصل نشد. خواستم بپرسم ببینم شما جوابی دارید یا خیر.

در سرور ویندوزی - یک وب سایت تحت PHP با سرعت بیشتری از لینوکس بارگذاری میشه که کاملا منطقیه و دلایلش واضحه، ولی چرا یک وب سایت با یک CMS یکسان، یک قالب یکسان و دیتابیس یکسان بر روی یک VPS ویندوزی با Wait تایم بالایی (بالای 2.5 ثانیه) بارگذاری میشه ولی در یک سرور Dedicated ویندوزی با wait تایمی نزدیک به LiteSpeed? (کانفیگ های VPS و DE کاملا ایده آل هستند و خودم هردو رو کانفیگ کردم و تفاوتی در این مورد ندارند)
Wait تایم یعنی زمان Server Response که منظور زمانی است که طول می کشد تا سرور به اولین بایت پاسخ ارسال کند.

آیا غیر از این است که تفاوت یک VPS با DE تنها در ارتباط شبکه آن می باشد؟ (البته منابع سرور نیز دخیل هست ولی با توجه به اینکه تنها یک وب سایت بر روی VPS وجود دارد و منابع بسیار بالایی در دست دارد نباید دلیل باشد - منابع 4 گیگ رم با 4 هسته)
چرا باید PHP در سرور اختصاصی با سرعت بیشتری نسبت به یک سرور مجازی بارگذاری بشود؟
البته این مورد در ASP.Net هم وجود دارد اما اختلاف در حد 300 میلی ثانیه است و نه 2.5 ثانیه - 2.5 ثانیه نا معقول است.