ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاثیر هاست بر سئو

TOA
March 13th, 2015, 18:34
با سلام و عرض ادب
بنده میخوام سایتی با جوملا راه اندازی کنم، سایت فقط متنی هست و تمام کلیپ هاش در آپارات آپلود میشه
در اینترنت که سرچ کردم نت افراز واقعا تایید شده بود
ولی یک نفر گفت که سایت هایی که روی نت افراز قرار دارند از لحاظ سرچ در گوگل ضعیف هستند و دیر Rank میگیرن، در ضمن نت افراز سرور نیست
این حرف من رو به شک انداخت، حالا دو تا سوال

1 ـ گفته ی این شخص تا چه حد صحت داره؟
2 ـ نت افراز برای سایت که فقط متن داره و شاید در آینده بازدید خوبی داشته باشه گزینه ی مناسبی هست؟ چون شنیدم واقعا پشتیبانی خوبی دارن

ممنون

abolfazell
March 13th, 2015, 18:51
اصلا چنین حرفی صحت نداره
البته هاست های نت افزار روی سی پنل نیستن ومشکلاتی رو داره که نت افزار خیلی اش رو کاهش داده
و از نظر پشتیبانی خوبه

TOA
March 13th, 2015, 19:52
اصلا چنین حرفی صحت نداره
البته هاست های نت افزار روی سی پنل نیستن ومشکلاتی رو داره که نت افزار خیلی اش رو کاهش داده
و از نظر پشتیبانی خوبه

اینکه میگن سرور نیست و فقط هاست هست که از آلمان گرفته چی؟ اینم دروغه؟

!MihanIt!
March 13th, 2015, 20:11
به هیچ وجه این حرف سند نداره

- - - Updated - - -

اینکه میگن سرور نیست و فقط هاست هست که از آلمان گرفته چی؟ اینم دروغه؟

یعنی چی ؟
لطفا واضح تر

A+I
March 13th, 2015, 23:20
برید یه هاست مناسب بخرید (از یه سایت خوب مثل آبتین وب) بعد اگه سایتتون بالا رفت برید هاست پربازدید بگیرید
هاست بر روی سئو تاثیر داره طوری که اگه آپتایمش 100 باشه بازدیدتون خیلی خوب میشه
تشکر یادتون نره

hashtgerdiha
March 13th, 2015, 23:29
دوست گرامی
اپتایم هاست خیلی مهم هست!
بله از این نظر بعضی از همکاران ضعیف هستند
موفق باشید

taksis
March 13th, 2015, 23:53
والا من همیشه تعریف نت افراز رو شنیدم کسی بد نگفته ازشون
و بدلیل کانفیگ مناسب و دانش بالا از تمام ظرفیت سرور هاشون استفاده میکنند.این که میگید سرور نیست رو متوجه نشدم منظورتون رو
حالا حجم بالای هارد پلان هاشون دال بر بی کیفیتی نیست!
و اینکه بجای سی پنل از دایرکت ادمین استفاده میکنند بازم دلیل غیر حرفه ای بودنشون نیست.
حال نمیکنن با سیستمی که ایران رو تحریم کرده کار کنند.منم بودم همینکارو میکردم

hamra
March 14th, 2015, 02:07
نت افراز فقط هاست با کنترل پنل دایرکت ادمین ارائه میده / البته با توجه به تجربه ای که داشتم از نظر امنیت سرور هاشون تایید نمیشه / (سایتی داشتیم روی سرورهاشون که چند باری مورد ابیوز قرار گرفته بود و... که مر بوط به مدیریت سرورشون بود که ضعیف عمل میکردند .)
بنظرم انتخابتون رو تغییر بدید خیلی بهتر باشه /
نت افراز هم هاست اشتراکی هست و برای سایت های پربازدید مناسب نیست / (البته فعلا تا زمانی که سایتتون بازدیدش و مصرفش بره بالا براتون کفایت میکنه )

kiarash-khatib
March 14th, 2015, 02:16
ببینید اینی که بعضی از کاربران میگن تاثییر نداره بی پایه و اساس این حرفو زدن یا اینکه اطلاعات کافی ندارند بله تاثییر داره 1. از نظر اپتایم و دوم اینکه ما مثلا روی سرورمون افزونه ای نصب کردیم به محضی اینکه سایتی میاد رو سرور ما بعد 2 روز رتبه الکسا میاد زید 50 هزار بهتره هاستی بخرید که اپتیام بالا و سرعت و کانفیگ خوب شده باشه همه چی بر سئو تاثییر دارد حتی یک عکس

jahromweb
March 14th, 2015, 02:21
ببینید اینی که بعضی از کاربران میگن تاثییر نداره بی پایه و اساس این حرفو زدن یا اینکه اطلاعات کافی ندارند بله تاثییر داره 1. از نظر اپتایم و دوم اینکه ما مثلا روی سرورمون افزونه ای نصب کردیم به محضی اینکه سایتی میاد رو سرور ما بعد 2 روز رتبه الکسا میاد زید 50 هزار بهتره هاستی بخرید که اپتیام بالا و سرعت و کانفیگ خوب شده باشه همه چی بر سئو تاثییر دارد حتی یک عکس
سلام
دوست عزیز زیر 50 هزار کجا ؟ جهانی ؟
کاهش الکسا با تغییر هاست؟ لطفا توضیح بدید
منظور از افزونه چیست؟ مواردی برای بهینه سازی وب سرور و ...؟
درمورد اپتایم 100 در100 تایید میشه
موراد دیگر رد نمیکنم صبر میکنم توضیح بدید
باتشکر
ارادتمند شما
مهدی تمدن

kiarash-khatib
March 14th, 2015, 02:24
ما برای دامین ای ار طوری تنظیم کردیم این افزونه که برای ایران بشه برای دات کام و ما بقی دامنه هارو زدیم امریکا
بله عزیزم بفرمایید تست کنید هاستتونو تغییر بدید الکساتون افت پیدا میکنه نمونه هم زیاد داریم
خیر افزونه ای هست که خودمون نوشتیم مربوط به الکسا هست که داخل سی پنل گزاشتیم مثل تغییر php هست این افزونه اما خیلی فرق داره و تو پنل کاربر داده میشه

menalgeya
March 14th, 2015, 02:30
با سلام و عرض ادب
بنده میخوام سایتی با جوملا راه اندازی کنم، سایت فقط متنی هست و تمام کلیپ هاش در آپارات آپلود میشه
ولی یک نفر گفت که سایت هایی که روی نت افراز قرار دارند از لحاظ سرچ در گوگل ضعیف هستند و دیر Rank میگیرن، در ضمن نت افراز سرور نیست

2 ـ نت افراز برای سایت که فقط متن داره و شاید در آینده بازدید خوبی داشته باشه گزینه ی مناسبی هست؟ چون شنیدم واقعا پشتیبانی خوبی دارن

ممنون

با سلام

بنتده یک سال هست با نت افراز همکاری میکنم یه سایت روی هاست نت افراز دارم که توی کلمه دانلود فیلم صفحه اول لینک دوم هست film2movie میتونید جهت صحت از دامنه whois بگرید

مطمئن باشید نت افراز یکی از بهترین ارائه دهنده های هاست در ایران می باشد هم از نظر کیفیت و هم از نظر پشتیبانی

PaeezeZard
March 14th, 2015, 02:41
در مورد نت افزار نمی تونم نظر بدم ولی مطمئن باشید گوگل برای رنج آی پی ها اهمیت خاصی قائل هست. مثلا شما سطح اعتبار رنج آی پی های دیتاسنتر سافت لیر رو با رنج آی پی های یک دیتاسنتر مضخرف جمهوری چک یا لیتوانی پیش گوگل یکی ندونید. چون بعضی از دیتاسنترها در زمینه احترام به حق کپی رایت و مقابله با اسپمرها و ... سخت گیر نیستن، گوگل هم سایت های میزبانی شده توسط اونها رو تو رتبه های خیلی پائین نشون می ده. یا مثلا اگر سایت شما توسط سرویس اشتراکی میزبانی بشه و روی اون سرویس هم یک سایت اسپمر وجود داشته باشه، گوگل سایت شما رو هم مجازات می کنه. به عبارت ساده تر تر و خشک با هم می سوزن. پس در انتخاب سرویس دهنده مناسب خیلی دقت کنید.

mchteh
March 14th, 2015, 12:20
با سلام و عرض ادب

ممنون

1-عزیز مهم ترین چیز پشتیبانیه اگه پشتیبانیش قویه باهاش کار کن
2-این که میگن سرور ونیست و.....ببینید بعضی عزیزان مثل خودم:که تسلط کافی رو مدیریت سرور ندارند واز طرفی میخوان حرفه ای کار کنند وسرور ونمایندگی های موجود از نظر کیفیت مشکل دارند بجای اینکه نمایندگیشون رو از سایتای داخل ایران بگیرند مستقیما از سایت سرورهای امریکایی والمانی وفرانسوی وهلندی میگیرن
مزیتش چیه:امنیت وکیفیت بیشتر-قیمت کمتر

fati7373
March 17th, 2015, 02:00
دوستان اپتاییم خیلی مهم هست
اگه هی قطع وصل داشته باشد فکر نکنم سودی از چیزی ببرید