ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرسنجی در مورد سرویس های یوگیگ

api
March 12th, 2015, 22:30
با سلام
بنده یکی از پشتیبان های سایت یوگیگ به آدرس http://ugig.ir هستم

هدف از ایجاد این تاپیک نظرسنجی در مورد کیفیت سرویس های ( غیر رایگان ) هست . دوستانی که استفاده کردن نظرشون رو در مورد کیفیت سرویس ها ، سرعت ، آپتایم ، پشتیبانی و هر چیزی که مربوط به سرویس های یوگیگ میشه اعلام کنند .
همچنین هرگونه پیشنهاد و انتقادی در مورد سایت ، از ظاهر تا .... رو در این تاپیک اعلام کنید .
دوستانی هم که ناراضی هستند یا بودند هم دلیلشون رو بگن که چرا ناراضی بودن ؟ یا ترجیحا آدرس سایتشون رو هم اعلام کنند .

باز هم اعلام میکنم که هدف از ایجاد این تاپیک فقط نظرسنجی هست و در قبال سوالات هم بنده پاسخگو هستم .

Netfollower
March 12th, 2015, 22:38
از سه سرویس موجود به شدت راضی هستیم
واقعا خسته نباشید خانی جان
پیشنهاد میکنم سرویس مخصوص استاتیکم اضافه کنید

Mr.Pouria
March 12th, 2015, 22:45
به شخصه با مدیران سایت یوگیگ از نزدیک آشنایی دارم و میدونم تمام تلاشتون رو میکنید که بهترین و با کیفیت ترین خدمات رو به کاربران بدید ...

پیشنهاد میکنم سروریس های حجمی هم اضافه کنید با قدرت بیشتر ...

dsamyes
March 12th, 2015, 23:02
مدیران یو گیگ از همکاران خیلی پاسخگو و خوش برخورد هستند
موفق باشید

kingdev
March 12th, 2015, 23:43
از وقتی سایتم رو به هاست شما منتقل کردم، حتی یک بار هم قطعی نداشته. واقعا راضی ام. مثل سرور اختصاصیه یعنی همه چیز رو میتونم خودم کانفیگ کنم و همه منابع اختصاصیه. این مورد رو تو هیچ هاست دیگه ای ندیدم.

api
March 13th, 2015, 00:45
از سه سرویس موجود به شدت راضی هستیم
واقعا خسته نباشید خانی جان
پیشنهاد میکنم سرویس مخصوص استاتیکم اضافه کنید

خواهش میکنم . وظیفه هست
منظور شما از سرویس ها استاتیک رو متوجه نشدم !؟

به شخصه با مدیران سایت یوگیگ از نزدیک آشنایی دارم و میدونم تمام تلاشتون رو میکنید که بهترین و با کیفیت ترین خدمات رو به کاربران بدید ...
پیشنهاد میکنم سروریس های حجمی هم اضافه کنید با قدرت بیشتر ...
با تشکر از شما
انشالله بعد از عید تغییراتی در پیش خواهیم داشت

مدیران یو گیگ از همکاران خیلی پاسخگو و خوش برخورد هستند
موفق باشید
نظر لطف شماست
خوشحالم که راضی هستید

از وقتی سایتم رو به هاست شما منتقل کردم، حتی یک بار هم قطعی نداشته. واقعا راضی ام. مثل سرور اختصاصیه یعنی همه چیز رو میتونم خودم کانفیگ کنم و همه منابع اختصاصیه. این مورد رو تو هیچ هاست دیگه ای ندیدم.
تشکر از شما
بله منابع به صورت اختصاصی توسط کلاد ارائه میشه و به علت عدم اورسل ، کیفیت و آپتایم بالایی رو تجربه میکنید .

اگر دوستان دیگری نظری دارند در میان بگذارن

H-SK33PY
March 13th, 2015, 01:32
سلام.
آقا صادق هاست شما خیلی خوبه.
فقط من نمیدونم مشکل از کجای سایت من بوده (پلن حرفه ای 14 تومنی بود) که جواب نمیداد.
البته زمانی که روی پلن 34 هزارتومنی بود خیلی بهتر ولی بازم بعضی جاها کند بود.
ولی آپتایم خیلی عالی دارید.
پشتیبانی هم که خیلی عالی. تیکت میزنم در عرض 1 دقیقه جواب میگیرم.
با تشکر از شما

api
March 13th, 2015, 02:34
سلام.
آقا صادق هاست شما خیلی خوبه.
فقط من نمیدونم مشکل از کجای سایت من بوده (پلن حرفه ای 14 تومنی بود) که جواب نمیداد.
البته زمانی که روی پلن 34 هزارتومنی بود خیلی بهتر ولی بازم بعضی جاها کند بود.
ولی آپتایم خیلی عالی دارید.
پشتیبانی هم که خیلی عالی. تیکت میزنم در عرض 1 دقیقه جواب میگیرم.
با تشکر از شما

تشکر از نظر شما
سایت شما بررسی شد . البته من 100% مشکل رو گردن شما نمیندازم . اما از طرفی مصرف رم و سی پی یو شما خیلی بالا بود و معمولا به 100% رسیده بودید . از طرف دیگر هم سروری که الان روش قرار دارید ، سرور قدیمی ما هست و هاردش ssd نیست ، در واقع هارد کم آورده . در نتیجه روی این سرور که مشتریان به اسم سرور ns1 میشناسندش ، کمی کندی و اختلال پیش اومده که این اختلال در سایت های پر مصرف و سنگین قابل حس هست .
اما برای حل مشکل انشالله طی شنبه یا 1 شنبه ، سرور جدیدی تهیه میشه و تا آخر هفته از بار این سرور کم میکنیم که به حالت قبلش برگرده .

yunes1380
March 13th, 2015, 10:21
پشتیبانی: خیلی خیلی عالی

سرعت:خیلی خیلی عالی

قیمت: بسیار عالی

آپتایم: خیلی خیلی عالی

api
March 13th, 2015, 14:23
پشتیبانی: خیلی خیلی عالی

سرعت:خیلی خیلی عالی

قیمت: بسیار عالی

آپتایم: خیلی خیلی عالی

تشکر از شما
خوشحالم که راضی هستید .

فقط ممنون میشم اگر دوستان پیشنهادی هم برای بهتر شدن خدمات دارن ارائه بدن

aliforever
March 13th, 2015, 19:45
با سلام،
از سرویس هاستینگ بسیار راضی ام.
منتهی در ضمینه دامین، بنده از خود یوگیگ اقدام به خرید دامنه کردم، که چون IR بود باید حساب ایرنیک داشتم.
این حساب رو هم از خود سایت یوگیگ باز کردم.
منتهی در هنگام باز کردن حساب از سایت ایرنیک از شما پرسش محرمانه میخواد،
در یوگیگ پرسش محرمانه و رمز عبور در هنگام ثبت نام برای ایرنیک از کاربر دریافت نمیشه.
http://client.ugig.ir/sirnic.php (منظورم این صفحه هست)

بنده وقتی خواستم به پنل پشتیبانی ایرنیک وارد شم، چون رمز عبور رو در اختیار نداشتم مجبور شدم رمز رو بازگردانی کنم.
الان با رمز بازگردانی شده ای که ایرنیک به ایمیلم ارسال کرده وارد پنل ایرنیک میشم ولی برای ادامه ازم میخواد که رمز عبور رو با دادن پاسخ محرمانه عوض کنم.
الان به ایرنیک ایمیل دادم نمیدونم جواب چی میشه :D تنها سایت یوگیگ اینطوری دامنه ثبت میکنه یا بقیه هم همینطورند؟

api
March 13th, 2015, 22:26
با سلام،
از سرویس هاستینگ بسیار راضی ام.
منتهی در ضمینه دامین، بنده از خود یوگیگ اقدام به خرید دامنه کردم، که چون ir بود باید حساب ایرنیک داشتم.
این حساب رو هم از خود سایت یوگیگ باز کردم.
منتهی در هنگام باز کردن حساب از سایت ایرنیک از شما پرسش محرمانه میخواد،
در یوگیگ پرسش محرمانه و رمز عبور در هنگام ثبت نام برای ایرنیک از کاربر دریافت نمیشه.
http://client.ugig.ir/sirnic.php (منظورم این صفحه هست)

بنده وقتی خواستم به پنل پشتیبانی ایرنیک وارد شم، چون رمز عبور رو در اختیار نداشتم مجبور شدم رمز رو بازگردانی کنم.
الان با رمز بازگردانی شده ای که ایرنیک به ایمیلم ارسال کرده وارد پنل ایرنیک میشم ولی برای ادامه ازم میخواد که رمز عبور رو با دادن پاسخ محرمانه عوض کنم.
الان به ایرنیک ایمیل دادم نمیدونم جواب چی میشه :d تنها سایت یوگیگ اینطوری دامنه ثبت میکنه یا بقیه هم همینطورند؟

از اینکه از سرویستون راضی هستید خوشحالم .
اما در مورد دامنه های ir :
قبلا ما دامنه ها رو تو پنل خودمون ثبت میکردیم و دسترسی برای تغییر دی ان اس ، از whmcs بود و کاربران اماتور هم با ارسال تیکت به ما دی ان اس هاشون تغییر پیدا میکرد . اما جدیدا قوانینی اضافه شده که سرویس دهنده نباید دامنه رو در پنل خودش ثبت کنه و مدتی با دردسر بسیار زیادی دامنه ها رو ثبت میکردیم . به این صورت که کاربر باید در سایت نیک اکانت ایجاد میکرد ، وارد اکانت میشد و بعد دسترسی ها رو باز میکرد تا ما میتونستیم دامنه رو براش ثبت کنیم که خیلی اوقات همین روند ارسال دامنه برای ثبت از سمت ما تا 5 ، 6 ساعت هم زمان میبرد و خیلی از دامنه های ثبتی هم به بازگشت وجه منتهی میشد .
اما حالا با همکاری شرکت فراسو ، این سیستم در یوگیگ راه اندازی شده که از خود سایت یوگیگ ، اکانت نیک ایجاد و دامنه ثبت میشه و دیگه نیازی به طی کردن اون مراحل طولانی نیست و این کار تقریبا ثبت دامنه رو آنی کرده .
اما کاربرانی مثل شما که میخوان به اکانت نیکشون وارد بشن به این مشکل بر میخورن که برای حل مشکل برای مراحل زیر رو سپری کنید .

ابتدا به پشتیبانی نیک ایمیل ارسال کنید و مشکلتون رو ذکر کنید .
سپس فرمی برای شما ارسال می کنن که اون فرم رو پرینت کرده و پر و امضا می کنید و سپس اسکن و بعد از آن از لینکی که خودشون دادن آپلود می کنید .
بعد از چند ساعت مشخصات اکانت به چیزی که خواستید تغییر می کنه.

متاسفانه نیک سخت گیری های زیادی داره و واقعا این سخت گیری نیک از عهده ما هم خارج هست .

اما امیدوارم که مشکل شما هرچه سریع تر حل شود .

aliforever
March 13th, 2015, 22:34
از اینکه از سرویستون راضی هستید خوشحالم .
اما در مورد دامنه های ir :
قبلا ما دامنه ها رو تو پنل خودمون ثبت میکردیم و دسترسی برای تغییر دی ان اس ، از whmcs بود و کاربران اماتور هم با ارسال تیکت به ما دی ان اس هاشون تغییر پیدا میکرد . اما جدیدا قوانینی اضافه شده که سرویس دهنده نباید دامنه رو در پنل خودش ثبت کنه و مدتی با دردسر بسیار زیادی دامنه ها رو ثبت میکردیم . به این صورت که کاربر باید در سایت نیک اکانت ایجاد میکرد ، وارد اکانت میشد و بعد دسترسی ها رو باز میکرد تا ما میتونستیم دامنه رو براش ثبت کنیم که خیلی اوقات همین روند ارسال دامنه برای ثبت از سمت ما تا 5 ، 6 ساعت هم زمان میبرد و خیلی از دامنه های ثبتی هم به بازگشت وجه منتهی میشد .
اما حالا با همکاری شرکت فراسو ، این سیستم در یوگیگ راه اندازی شده که از خود سایت یوگیگ ، اکانت نیک ایجاد و دامنه ثبت میشه و دیگه نیازی به طی کردن اون مراحل طولانی نیست و این کار تقریبا ثبت دامنه رو آنی کرده .
اما کاربرانی مثل شما که میخوان به اکانت نیکشون وارد بشن به این مشکل بر میخورن که برای حل مشکل برای مراحل زیر رو سپری کنید .

ابتدا به پشتیبانی نیک ایمیل ارسال کنید و مشکلتون رو ذکر کنید .
سپس فرمی برای شما ارسال می کنن که اون فرم رو پرینت کرده و پر و امضا می کنید و سپس اسکن و بعد از آن از لینکی که خودشون دادن آپلود می کنید .
بعد از چند ساعت مشخصات اکانت به چیزی که خواستید تغییر می کنه.

متاسفانه نیک سخت گیری های زیادی داره و واقعا این سخت گیری نیک از عهده ما هم خارج هست .

اما امیدوارم که مشکل شما هرچه سریع تر حل شود .

با تشکر از رسیدگی،
والا حقیقتش شماره ملی رو اشتباه وارد کردم، با وجود تاکید ایرنیک، واسه همین فک نکنم رسیدگی کنند.
با این حال، شما هم اگر امکانش هست هنگام ثبت نام این مشخصات رمز عبور و پرسش محرمانه رو هم از کاربر بخواید،
با توجه به تجربه ای که دارم این فرم ها اطلاعات رو به سایت ایرنیک میفرستند و اکانت رو باز میکنند (مثل بات)،
برای باز کردن هم این اطلاعات ضروری هست، نتیجه ای که میشه گرفت این هست که رمز عبور و پاسخ محرمانه رو خود سایت به صورت تصادفی انتخاب میکنه و میفرسته.
البته میگم با توجه به تجربست، اگه اینطوری هست میتونید این اطلاعات رو هم از کاربر بگیرید.

بازم ممنون که همچین تاپیکی ایجاد میکنید و به نظرات کاربران اهمیت میدید.

api
March 13th, 2015, 22:49
با تشکر از رسیدگی،
والا حقیقتش شماره ملی رو اشتباه وارد کردم، با وجود تاکید ایرنیک، واسه همین فک نکنم رسیدگی کنند.
با این حال، شما هم اگر امکانش هست هنگام ثبت نام این مشخصات رمز عبور و پرسش محرمانه رو هم از کاربر بخواید،
با توجه به تجربه ای که دارم این فرم ها اطلاعات رو به سایت ایرنیک میفرستند و اکانت رو باز میکنند (مثل بات)،
برای باز کردن هم این اطلاعات ضروری هست، نتیجه ای که میشه گرفت این هست که رمز عبور و پاسخ محرمانه رو خود سایت به صورت تصادفی انتخاب میکنه و میفرسته.
البته میگم با توجه به تجربست، اگه اینطوری هست میتونید این اطلاعات رو هم از کاربر بگیرید.

بازم ممنون که همچین تاپیکی ایجاد میکنید و به نظرات کاربران اهمیت میدید.

موارد رو دقیقا براشون ذکر کنید انجام میدن براتون
در صورتی که انچام ندادن با پشتیبانی یوگیگ در تماس باشید تا ما هم پیگیری های لازم رو انجام بدیم

همچنین از شما هم ممنونم که وقتتون رو گذاشتید تا نظرتون رو در مورد ما اعلام کنید

!MihanIt!
March 23rd, 2015, 11:55
ایشون از هر لحاظ تاییده { پشتیبانی ..... }
عید فاطمی بر شما مبارک .

delta
March 23rd, 2015, 12:02
از سرویسهاتون استفاده نکردم اما از همون اوایل کارتون میشناسمتون..با سرد و گرم روزگار خوب جنگیدید و موندید....بدی هم ندیدم کسی راجبتون بگه...انشالا تو کارتون موفق باشید

api
March 30th, 2015, 13:17
ایشون از هر لحاظ تاییده { پشتیبانی ..... }
عید فاطمی بر شما مبارک .

ممنون از شما همکار گرامی . سال خوبی رو هم برای شما آرزو میکنم

از سرویسهاتون استفاده نکردم اما از همون اوایل کارتون میشناسمتون..با سرد و گرم روزگار خوب جنگیدید و موندید....بدی هم ندیدم کسی راجبتون بگه...انشالا تو کارتون موفق باشید

تشکر از شما
ایشالله شما هم روزی به ما افتخار خدمت بدید و از سرویس های یوگیگ استفاده کنید :)

rasoul123
April 1st, 2015, 01:23
سکوت

mehdie19
July 15th, 2016, 23:12
با سلام
بنده یکی از پشتیبان های سایت یوگیگ به آدرس http://ugig.ir هستم

هدف از ایجاد این تاپیک نظرسنجی در مورد کیفیت سرویس های ( غیر رایگان ) هست . دوستانی که استفاده کردن نظرشون رو در مورد کیفیت سرویس ها ، سرعت ، آپتایم ، پشتیبانی و هر چیزی که مربوط به سرویس های یوگیگ میشه اعلام کنند .
همچنین هرگونه پیشنهاد و انتقادی در مورد سایت ، از ظاهر تا .... رو در این تاپیک اعلام کنید .
دوستانی هم که ناراضی هستند یا بودند هم دلیلشون رو بگن که چرا ناراضی بودن ؟ یا ترجیحا آدرس سایتشون رو هم اعلام کنند .

باز هم اعلام میکنم که هدف از ایجاد این تاپیک فقط نظرسنجی هست و در قبال سوالات هم بنده پاسخگو هستم .

سلام
سرور هاتون از جمله سایتتون خوابیده برادر؟
کو پشتیبانی 24 ساعته؟؟؟
من صد تا جا دنبالت میگردم که سرورمو بیاری بالا

reza3120
July 16th, 2016, 09:48
این مسخره بازیها چیه در آوردید حداقل یک جا برای پیگری باز می ذاشتید این بود امنیت شما خداوکیلی اگر خسارت امروز رو پرداخت نکنید به من
بعد از اتمام زمان پرداختم
-----دیگه هاست شما رو شارژ نمی کنم هر کجا هم برم تبلیغ بد راجب شما می کنم
فرانسه بمب ترکیده
ترکیه کودتا شده به شما چه مربوط شده

mehdie19
July 16th, 2016, 10:17
این مسخره بازیها چیه در آوردید حداقل یک جا برای پیگری باز می ذاشتید این بود امنیت شما خداوکیلی اگر خسارت امروز رو پرداخت نکنید به من
بعد از اتمام زمان پرداختم
-----دیگه هاست شما رو شارژ نمی کنم هر کجا هم برم تبلیغ بد راجب شما می کنم
فرانسه بمب ترکیده
ترکیه کودتا شده به شما چه مربوط شده

سلام
کی به شما گفته به خاطر بمب و کودتاست؟
چری تونستی باهاشون تماس بگیری
من در به در دنبالشونم
من هیچ ردی از یوگیگ نتونستم بگیرم
فردا میخوام برم شرکتشونو تخته کنم.

ماهوت
July 16th, 2016, 11:26
سلام
کی به شما گفته به خاطر بمب و کودتاست؟
چری تونستی باهاشون تماس بگیری
من در به در دنبالشونم
من هیچ ردی از یوگیگ نتونستم بگیرم
فردا میخوام برم شرکتشونو تخته کنم.

سلام سایت ما هم از دیروز غیر قابل دسترس شده با پیگیری هایی که کردیم آقای خانی گفتن لپتاپشون رو ***یدن و سرورا رو فرمت کردن و الان پلیس فتا هستن. شما دوستان هم آرامش خودتون رو حفظ کنید مثه اینکه دارن تمام سعی خودشون رو میکنن تا ببینیم چی میشه....

SirMoein
July 16th, 2016, 11:42
یوگیگ از بهتریناست
نزدیک به دو ساله که پشتیبانی سرورهای قدرتمند سزار بر عهده یوگیگ هست و بنده بسیار راضی بودم ازشون
پشتیبانیشون خیلی پاسخگویی سریعی دارند و واقعا به همه پیشنهاد میکنم

imanpost
July 16th, 2016, 15:13
دوستان یوگیگ لطفا یه اطلاعیه بدین ببینیم باید چیکار کنیم.
حداقل سایتتون رو یجا دیگه بالا بیارید تا اینهمه ادم بی خبر نمونن.

mehdie19
July 16th, 2016, 19:11
سلام سایت ما هم از دیروز غیر قابل دسترس شده با پیگیری هایی که کردیم آقای خانی گفتن لپتاپشون رو ***یدن و سرورا رو فرمت کردن و الان پلیس فتا هستن. شما دوستان هم آرامش خودتون رو حفظ کنید مثه اینکه دارن تمام سعی خودشون رو میکنن تا ببینیم چی میشه....

یوگیگ برو دعا کن اطلاعت وی پی اس من نپریده باشه
من با این اطلاعات روزی3 میلیون تومن در میارم

شکایت بزرگی میافته دنبالت اگه اطلاعاتم پاک شده باشه

اگرم پاک نشده ضرر هر چند روز که قطع کردی رو از حلقومت میکشم بیرون

حالا ببین