ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنترل Users و Guests در سرور مجازی

Hey
March 12th, 2015, 19:45
سلام
راهی هست که ادمین بتونه User و Guset ها رو کنترل کنه بدون اینکه متوجه بشن ؟ ( صفحه دسکتاپشون رو بشه مشاهده کرد )
یه راهی رو تست کردم ولی جواب نمیده چون از طرف اجازه کنترل رو میگیره نمیخوام اینجوری باشه
خیلی ممنون

fati7373
March 12th, 2015, 21:35
سلام
راهی هست که ادمین بتونه User و Guset ها رو کنترل کنه بدون اینکه متوجه بشن ؟ ( صفحه دسکتاپشون رو بشه مشاهده کرد )
یه راهی رو تست کردم ولی جواب نمیده چون از طرف اجازه کنترل رو میگیره نمیخوام اینجوری باشه
خیلی ممنون

اولا دوست گرامی این کار شما اشتباه هست.
چون شاید اون یه کاری میکنه که شما ندونید این کار شما ***ی هست.
فکر نکنم راهی هم وجود داشته باشه اگه هم وجود داشته باشه ما بیخبریم.

saba71
March 12th, 2015, 21:36
سلام
خیلی ممنون

بله کار خوبی نیست.

kiarash-khatib
March 12th, 2015, 21:47
اینجا که بخش کمک رسانی هست بخش ادبو اخلاق نیست بله اگر نمایندگی وی پی اس داشته باشید میتونید

Hey
March 12th, 2015, 22:05
اینجا که بخش کمک رسانی هست بخش ادبو اخلاق نیست بله اگر نمایندگی وی پی اس داشته باشید میتونید

خیلی ممنون از پاسخ گوییتون . چطور میشه همچین کاری رو انجام داد ؟

kiarash-khatib
March 12th, 2015, 22:06
چه کنترل پنلی نصب کردید kvm یا چیز دیگر؟

fati7373
March 12th, 2015, 22:16

شرمندخ ببحشید شما راهنمایی کنید. ما هم یاد بگیریم.

kiarash-khatib
March 12th, 2015, 22:17
بهشون راهنمایی شد در یاهو ایشون kvm نصب نکردن برای رفع این مشکل kvm نصب کنند تمامی کار هایی که تو وی پی اس ها انجام بشه نشون داده میشه
:)