توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بکاپ گیری centos
directline
March 12th, 2015, 01:23
سلام
یک vps با سیستم عامل centos 6.5 دارم که کانفیگ های مورد نظرم رو روش انجام دادم و میخوام عین همین سرور جای دیگه بالا بیارم.
خواستم ببینم راهی هست که از سرور بکاپ بگیرم؟ اگر از شرکت درخواست کنسول vmware کنم از این طریف دسترسی دارک برای بکاپ گیری؟
اگر با کنسول امکان این کار نیست چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟
007
March 12th, 2015, 01:32
س خوب به شرکت ارایه دهنده بگین تمپ بهتون بدن
ارادت
directline
March 12th, 2015, 01:41
س خوب به شرکت ارایه دهنده بگین تمپ بهتون بدن
ارادت
ممنون از پاسختون اما گفتم بهشون اما گفتن این کار نمیکنن!!! :(
007
March 12th, 2015, 01:46
ممنون از پاسختون اما گفتم بهشون اما گفتن این کار نمیکنن!!! :(
سلام وقتی شما سرویس داری حق شما هست بهتون بک اپ تمپ یا هرچیزی داده بشه به نحوی شما میخوای
ارادت
directline
March 12th, 2015, 01:51
سلام وقتی شما سرویس داری حق شما هست بهتون بک اپ تمپ یا هرچیزی داده بشه به نحوی شما میخوای
ارادت
فعلا که نمیدن، اشتباه کردم از یک فروشنده حرفه ای نگرفتم... یکی از دلایل که بکاپ میخوام همین که در برم ;)
یعنی راهی به جز دادن تمپ توسط فروشنده نیست؟
arminak
March 12th, 2015, 01:57
امکان نصب vmware که نیست چون سیستم عامل قبلیتون پاک میشه.
فایل داخلش دارید یا کلا کانفیگ براتون مهم هست؟
اگر اطلاعات و فایل هست که میشه به سرورهای دیگه انتقال داد، اگر کل سنت و کانفیگش براتون مهمه که داستانش فرق میکنه و غیر از راه حل دوستمون راهی فکر نکنم باشه
directline
March 12th, 2015, 10:03
بیشتر کانفیگاش مهم برام....
arminak
March 12th, 2015, 11:43
بیشتر کانفیگاش مهم برام....
شاید بتونن یه سی دی بک آپ گیری بزارن روی بوت براتون و شما هم از طریق پنل kvm بک آپ بگیرید و سپس فایل رو بهتون ارائه بدن یا به جای دیگه انتقال بدید
AbtinServer
March 12th, 2015, 17:10
تنها راه بابت مورد شما دریافت تمپلیت سرورتان است
directline
March 12th, 2015, 17:19
دوستانی که در پیام خصوصی قصد راهنمایی دارید نمیدونم چرا دسترسی ارسال پیام خصوصیم بسته شده! نمیذاره پیام ارسال کنم!!!
yourhosting
March 12th, 2015, 22:54
کانفیگ سرورتون چی هست؟
mobinhost.in
March 13th, 2015, 03:02
دوست من اگر مجازی ساز وی ام ویر هست تنها روشی ه همه کانفیگ هاتو رو داشته باشید اینه که سرویس دهنده به شما یک فایل او وی اف بده که یک تمظلت کامل از همه سرویستونهست