توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال اف تی پی
roozbeh837
March 11th, 2015, 16:31
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
سرور کانفیگ شده کنترل پنل دایرکت ادمین میباشد ولی موردی که هست اف تی پی برای اتصال با نرم افزار فایل زیلا وصل نمیشه ولی با cute ftp بدون مشکل وصل میشه میخوام بدونم چطور مشکل اتصال نشدن فایل زیلا رو حلش کنم؟
ms96
March 11th, 2015, 16:35
ایل زیلا روو باز کنید
برید file -> sitemanager
سربرگ general
encryption رو بزارید روی insecure - plain ftp
اطلاعات رو بزنید لاگین شید
wenhost
March 11th, 2015, 16:42
با سلام بله این مشکل بعضی اوقات پیش میاید
پسورد اف تی پی رو عوض کنید و سپس اتصال برقرار کنید
اگر باز وصل نشد اعلام کنید روش دیگر بهتون بگم
دقت کنید پسورد عوض کردید برنامه رو ببندید و سپس باز کنید و اطلاعات جدید بزنید
OmidX
March 11th, 2015, 16:51
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
سرور کانفیگ شده کنترل پنل دایرکت ادمین میباشد ولی موردی که هست اف تی پی برای اتصال با نرم افزار فایل زیلا وصل نمیشه ولی با cute ftp بدون مشکل وصل میشه میخوام بدونم چطور مشکل اتصال نشدن فایل زیلا رو حلش کنم؟
موقع کانکت شدن ب سرور ، encryption رو بزارید رو insecure یا از وی پی ان استفاده کنید ، مشکل حل میشه ...
roozbeh837
March 12th, 2015, 01:44
ایل زیلا روو باز کنید
برید file -> sitemanager
سربرگ general
encryption رو بزارید روی insecure - plain ftp
اطلاعات رو بزنید لاگین شید
بنده فقط برای خودم نمیخوام بیشتر مشتریان این مشکل رو دارن میخوام به صورت کلی حلش کنم میشه راهنمائی کنید ایا در سرور چنین قابلیتی هست
fati7373
March 12th, 2015, 21:32
ممنون دوستان . که راهنمایی کردید.
زیرساخت
March 14th, 2015, 03:30
از نسخه 1.47 دایرکت ادمین در سرویس FTP و چند سرویس دیگر در مقادیر Chipers ها با توجه باگ امنیتی Poodle که چند ماه قبل کشف شد تغییراتی داده شده است.
بهتر است بجای استفاده از حالت ناامن بصورت Encryption استفاده کنید. البته باید آی پی خودتان را در فایروال Trust کنید.
در CuteFTP به علت اینکه حالت پیشفرش بر روی Normal ( نا امن ) قرار دارد مشکلی مشاهده نمی کنید.