توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی از هاستینگ های محترم
menalgeya
March 10th, 2015, 22:46
با سلام خدمت کابران عزیز
نمیدونستم کجا سئوال رو بپرسم اینجا پرسیدم که مدیران عزیز میتونن به جای مناسب انتقال بدن
بنده قصد راه اندازی هاستینگ رو دارم ولی تجربه ای زیادی در این زمینه ندارم از دوستان عزیز خواهش میکنم در این امر بنده رو راهنمایی کنند
چه سؤال جالبی، البته سؤال کردن عیب نیست نپرسیدن عیبه
اگر حتی اطلاعات کمی هم دارید به هیچ وجه سمتش نرید آموزش چیز هایی که فرمودین یک خط یا دو خط نیست خیلی زمان میبره و بعد از اینکه بلد شدین باید تجربه کسب کنید
حالا دلیل اینکه به این فکر افتادید چیه؟
98M!zban
March 10th, 2015, 22:56
بهتره با نمایندگی هاست شروع کنید
wenhost
March 10th, 2015, 22:58
با سلام دوست عزیز
بهتره با نمایندگی شروع کنید بعد از مدتی به سرور تبدیل کنید
بهترین راه هستش
menalgeya
March 10th, 2015, 23:01
چه سؤال جالبی، البته سؤال کردن عیب نیست نپرسیدن عیبه
اگر حتی اطلاعات کمی هم دارید به هیچ وجه سمتش نرید آموزش چیز هایی که فرمودین یک خط یا دو خط نیست خیلی زمان میبره و بعد از اینکه بلد شدین باید تجربه کسب کنید
حالا دلیل اینکه به این فکر افتادید چیه؟
دورد
منمن از پاسخ گویی شما
بنده در زمینه هاست اطلاعات زیادی ندارو ولی چند سالی هست توی زمینه وب طراحی قالب و ... فعالیت دارم
خواستم وارد این زمینه شم ولی قبلش از شما عزیزان خواستم راهنمایی بگیرم
دلیل وارد شدن به این زمینه هم سایت های زیاد و بی کیفیتی هست که تا سایت رو به هاستشون انتقال میدی فرداش قطع میشه میخواستم در این زمینه فعالیت کنم برای مشتری های خودمم شده که خیالم راحت باشه
- - - Updated - - -
بهتره با نمایندگی هاست شروع کنید
ممنون از پاسخ گویی شما دوست عزیز
سایتی را جهت دریافت نمایندگی در نظر دارید ؟ ممنون میشم اعلام نمایید
- - - Updated - - -
با سلام دوست عزیز
بهتره با نمایندگی شروع کنید بعد از مدتی به سرور تبدیل کنید
بهترین راه هستش
ممنون از پاسخ گویی شما دوست عزیز
سایتی را جهت دریافت نمایندگی در نظر دارید ؟ ممنون میشم اعلام نمایید
البته سئوال بنده در مورد این که این کار چه اطلاعاتی میخواد برای شروع باید سراغ چه چیزاری برم ؟ چه مجوز هایی میخواد ؟
nexinel
March 10th, 2015, 23:05
برید سراغ شرکت های معتبر، دیگر مشکل جابجایی و قطعی نخواهید داشت... شرکت های زیادی هم هستند مثل هاست ایران، پارس پک و ... . هزینه هاشون هم کاملا مناسبه. بی جهت خودتون رو درگیر هزینه های مازاد و نگهداری از سرور نکنید.
menalgeya
March 10th, 2015, 23:10
برید سراغ شرکت های معتبر، دیگر مشکل جابجایی و قطعی نخواهید داشت... شرکت های زیادی هم هستند مثل هاست ایران، پارس پک و ... . هزینه هاشون هم کاملا مناسبه. بی جهت خودتون رو درگیر هزینه های مازاد و نگهداری از سرور نکنید.
ممنون از شما دوست عزیز
در زمینه مجوز های سایت هم میتونید راهنمایی کنید ؟
راه های جذب مشتری و ........
nexinel
March 10th, 2015, 23:16
ممنون از شما دوست عزیز
مثل اینکه قصد دارید وارد بیزینس هاستینگ بشوید و صرفا میزبانی وبسایت هایی که طراحی می کنید، مد نظر تون نیست!
بنابراین بهتره از ریسلر شروع کنید تا حداقل هزینه و مسئولیت رو داشته باشید و در صورت حصول نتیجه و پیشرفت در این امر، بسته به نیاز خود منابع و سرویس های خود را گسترش دهید.
بحث مجوز و مدارک لازم برای آن هم در وب و در وبسایت های رسمی و دولتی موجود است.
بحث جذب مشتری نیز نیازمند حداقل اطلاعات در رابطه با بازاریابی و فروش می باشد که وبسایت های فارسی زبان بسیاری در سطح وب این موارد را بررسی کرده اند و می توانید از مقالات آن ها استفاده کنید.
menalgeya
March 10th, 2015, 23:30
مثل اینکه قصد دارید وارد بیزینس هاستینگ بشوید و صرفا میزبانی وبسایت هایی که طراحی می کنید، مد نظر تون نیست!
بنابراین بهتره از ریسلر شروع کنید تا حداقل هزینه و مسئولیت رو داشته باشید و در صورت حصول نتیجه و پیشرفت در این امر، بسته به نیاز خود منابع و سرویس های خود را گسترش دهید.
بحث مجوز و مدارک لازم برای آن هم در وب و در وبسایت های رسمی و دولتی موجود است.
بحث جذب مشتری نیز نیازمند حداقل اطلاعات در رابطه با بازاریابی و فروش می باشد که وبسایت های فارسی زبان بسیاری در سطح وب این موارد را بررسی کرده اند و می توانید از مقالات آن ها استفاده کنید.
از شما دوست عزیز صمیمانه تشکر میکنم
a.e
March 10th, 2015, 23:42
به همان صورت که دیگر دوستان نیز فرمودند؛ ابتدا از نمایندگی شروع بفرمایید و سپس وارد مبحث سرورمجازی و در نهایت سروراختصاصی شوید. البته باید توجه داشت که بحث های سرورمجازی و اختصاصی نیازمند توانایی مدیریت می باشند که پیشنهاد میشود در زمان و مرحله اول حداقل نیازمندی های مدیریت یک سرور را از طریق آموزش های موجود فرا بگیرید.
menalgeya
March 10th, 2015, 23:56
به همان صورت که دیگر دوستان نیز فرمودند؛ ابتدا از نمایندگی شروع بفرمایید و سپس وارد مبحث سرورمجازی و در نهایت سروراختصاصی شوید. البته باید توجه داشت که بحث های سرورمجازی و اختصاصی نیازمند توانایی مدیریت می باشند که پیشنهاد میشود در زمان و مرحله اول حداقل نیازمندی های مدیریت یک سرور را از طریق آموزش های موجود فرا بگیرید.
سلام
ممنون از نظر شما دوست عزیز
s0NY
March 11th, 2015, 00:19
بهتر است نماینده بگیرید هزینه اش کم است بازاریابی هم گزینه خوبی است دیگر مستقیم با مشتری سروکله نمی زنین
menalgeya
March 11th, 2015, 00:50
بهتر است نماینده بگیرید هزینه اش کم است بازاریابی هم گزینه خوبی است دیگر مستقیم با مشتری سروکله نمی زنین
با تشکر از پاسخ گویی شما
Ashkankamangar.ir
March 11th, 2015, 01:44
با سلام خدمت کابران عزیز
نمیدونستم کجا سئوال رو بپرسم اینجا پرسیدم که مدیران عزیز میتونن به جای مناسب انتقال بدن
بنده قصد راه اندازی هاستینگ رو دارم ولی تجربه ای زیادی در این زمینه ندارم از دوستان عزیز خواهش میکنم در این امر بنده رو راهنمایی کنند
سلام
این بازار نیاز به افراد حرفه ای دارد دلیل اینکه میخواید هاستینگ بزنید اونم بدون اطلاعات چیست؟
menalgeya
March 11th, 2015, 02:08
سلام
این بازار نیاز به افراد حرفه ای دارد دلیل اینکه میخواید هاستینگ بزنید اونم بدون اطلاعات چیست؟
دوست عزیز همه از روز اول متخصص دنیا نیومدن
ممنون از ارسال پاسخ شما
ali09366
March 11th, 2015, 02:13
ممنون از شما دوست عزیز
راه های جذب مشتری مهم ترین قسمت کار می باشد که ممکنه این استراتژی راه اندازی هاستینگ رو به موفقیت یا شکست منجر کنه .
سخت ترین و زمان بر ترین قسمت کار هم اینجاست ، شما به یه بازرگانی قوی و همه جانبه در این کار نیاز دارید که مصلما باید تحقیق و مطلالعه کنید و دوستان به همین راحتی ها این اطلاعات رو در اختیار شما نمی زارن .
منظور از بازرگانی قوی :
تبلیغات : ( متنی ، بنری ، ایمیلی )
برنینگ
سئو
sem
مارکتینگ ( مطلب ، ویدئو )
و....
حتما از همین امروز شروع کنید در این زمینه ها تحقیق کنید .(مهم ترین قسمت کار به غیر از آپ تایم ، همینجاست )
taksis
March 11th, 2015, 02:13
تخصص بالایی تو مدیریت سرور میخواد بخصوص وقتی از دیتاسنتر های خارجی خرید کنید
این کاری که شما تصمیم داری انجام بدی رو بنده سال 82-81 میخواستم انجام بدم.با اینکه اونموقع فقط ایران سرور و ایران هاست و دو سه تا شرکت دیگه تو این زمینه فعالیت داشتن و درصد موفقیت من هم در بین اونا حداقل ۸۰٪ بود اما بازم بیخیالش شدم.
به درد سرش نمیارزه کما اینکه الان هاستینگهای بسیار بسیار زیادی(چه شرکتی چه خونگی) دارن فعالیت میکنند و موفقیت بسیار زیادی هم دارند
و الان به نظرم طوری شده که تا یکی دو سال اینده دیگه هاستینگ های خونگی تبدیل به دیتاسنتر های خونگی میشه!
در کل از ریسلر و مستر ریسلر و.....شروع کنید.دستتون میاد اوضاع این صنف رو.بعد تصمیم بگیرید ادامه بدید یا نه
Ashkankamangar.ir
March 11th, 2015, 02:15
دوست عزیز همه از روز اول متخصص دنیا نیومدن
ممنون از ارسال پاسخ شما
کسی نگفت عزیز که متخصص دنیا میاند
یه پزشک هم تا مدرک تحصیلی و تجربه نداشته باشه نمیره اتاق عمل
منظور بنده رو درست متوجه نشدید
اگر میخواید هاستینگ راه بندازید باید حتما تخصص داشته باشید
وقتی فروشتون شروع شد شوخی بردار نیست
وقتی نتونید از پس خرابی و حل مشکلات بر بیاید زحمات مشتری نابود میشه
قصد بنده جسارت به شما نبود عزیز
menalgeya
March 11th, 2015, 02:20
راه های جذب مشتری مهم ترین قسمت کار می باشد که ممکنه این استراتژی راه اندازی هاستینگ رو به موفقیت یا شکست منجر کنه .
سخت ترین و زمان بر ترین قسمت کار هم اینجاست ، شما به یه بازرگانی قوی و همه جانبه در این کار نیاز دارید که مصلما باید تحقیق و مطلالعه کنید و دوستان به همین راحتی ها این اطلاعات رو در اختیار شما نمی زارن .
منظور از بازرگانی قوی :
تبلیغات : ( متنی ، بنری ، ایمیلی )
برنینگ
سئو
sem
مارکتینگ ( مطلب ، ویدئو )
و....
حتما از همین امروز شروع کنید در این زمینه ها تحقیق کنید .(مهم ترین قسمت کار به غیر از آپ تایم ، همینجاست )
ممنون از شما دوست عزیز
- - - Updated - - -
این کاری که شما تصمیم داری انجام بدی رو بنده سال 82-81 میخواستم انجام بدم.با اینکه اونموقع فقط ایران سرور و ایران هاست و دو سه تا شرکت دیگه تو این زمینه فعالیت داشتن و درصد موفقیت من هم در بین اونا حداقل ۸۰٪ بود اما بازم بیخیالش شدم.
به درد سرش نمیارزه کما اینکه الان هاستینگهای بسیار بسیار زیادی(چه شرکتی چه خونگی) دارن فعالیت میکنند و موفقیت بسیار زیادی هم دارند
و الان به نظرم طوری شده که تا یکی دو سال اینده دیگه هاستینگ های خونگی تبدیل به دیتاسنتر های خونگی میشه!
در کل از ریسلر و مستر ریسلر و.....شروع کنید.دستتون میاد اوضاع این صنف رو.بعد تصمیم بگیرید ادامه بدید یا نه
سلام
ممنون یشم چندتا از هاستینگ های معتبر رو برای دریافت ریسلر معرفی کنید
- - - Updated - - -
کسی نگفت عزیز که متخصص دنیا میاند
یه پزشک هم تا مدرک تحصیلی و تجربه نداشته باشه نمیره اتاق عمل
منظور بنده رو درست متوجه نشدید
اگر میخواید هاستینگ راه بندازید باید حتما تخصص داشته باشید
وقتی فروشتون شروع شد شوخی بردار نیست
وقتی نتونید از پس خرابی و حل مشکلات بر بیاید زحمات مشتری نابود میشه
قصد بنده جسارت به شما نبود عزیز
ممنون از پاسخ شما
بله حق با شماست
امکان معرفی چند سایت آموزشی در این زمینه به بنده رو دارید ؟
ali09366
March 11th, 2015, 02:25
نگرانی از این بابت وجود نداره ؛ کانال رسمی ما از 3 روز دیگه فعالیتش شروع میشه و تمام مراحل خرید از دیتاسنتر ها و مدیریت و کانفیگ سرور و دفع حملات و هر چیزی که نیاز باشه رو کم کم آموزش می دهیم وشیر میشه .
البته همین الان هم منابع آموزشی زیادی هستند که برای راه اندازی کافیه ولی برای مدیریت سرور تا به حال آموزش های جامعی ندیدم .
شما قدم اول رو بردارید بقیه قدم ها خودشون رو نشون میدن .
Ashkankamangar.ir
March 11th, 2015, 02:26
متاسفانه سایت آموزشی نیست
شما باید حداقل بحث شبکه و سیستم عامل لینوکس رو بلد باشید
و یه مدت با کنترل پانل سیپنل و دایرکت ادمین کار کنید
فروم سیپنل هم مناسب هست برای اموزش
همچنین با مدیریت whmcs کار کنید تا بتونید حسابداری و مدیریت مشتری قوی داشته باشید
ali09366
March 11th, 2015, 02:31
ابتدا یه ریسلر بگیرید و وصلش کنید به whmcs و تنظیماتش رو انجام بدین ، تا اینجایه کار آموزش های زیادی موجود هستند ، بقیه مسائل هم کم کم خودتون باهاش درگیر می شوید و راه می افتید .
menalgeya
March 11th, 2015, 02:37
متاسفانه سایت آموزشی نیست
شما باید حداقل بحث شبکه و سیستم عامل لینوکس رو بلد باشید
و یه مدت با کنترل پانل سیپنل و دایرکت ادمین کار کنید
فروم سیپنل هم مناسب هست برای اموزش
همچنین با مدیریت whmcs کار کنید تا بتونید حسابداری و مدیریت مشتری قوی داشته باشید
بنده تقریبا دو سه سالی هست با سی پنل و دایرکت ادمین whmcs دارم کار میکنم ولی در بحث سیستم های لینوکس زیاد تخصص ندارم
Ashkankamangar.ir
March 11th, 2015, 02:47
بنده تقریبا دو سه سالی هست با سی پنل و دایرکت ادمین whmcs دارم کار میکنم ولی در بحث سیستم های لینوکس زیاد تخصص ندارم
خب این خوبه
پس میتونید با یه ریسلری از جای معتبر کارتون رو شروع کنید و در کنارش مسائل رو پیگیری کنید