PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید vps دیجیتال اوشن

NuLL3rr0r
March 10th, 2015, 18:05
سلام

من VPS دیجیتال اوشن https://www.digitalocean.com/pricing/ با مشخصات زیر رو میخوام:

$ 40 / mo
4GBMemory
2 CoreProcessor
60GBSSD Disk
4TBTransfer

کسی هست که بتونه پرداخت ارزی اکانت دیجیتال اوشن برای یکسال رو برای من انجام بده؟

چون اکانت باید با ایمیل شرکت ثبت و رجیستر بشه متاسفانه امکان اینکه ایمیل شرکت در اختیارتون قرار بگیره وجود نداره
پس حتما تلفن مستقیم تماس و ایمیل تون رو جهت فورارد کردن ایمیل اکتیویشن به همراه قیمت ارز رو همینجا قرار بدید
یا به پیام خصوصی بفرستید.

با تشکر

asrhosting
March 10th, 2015, 18:13
سلام .
سالیانه اش زیاد براتون می افته عزیز .
بهتره از سرویس دهنده های وطنی خرید کنید .

برای پرداخت می تونید با یوزر yasin sanjari تماس بگیرین : yasit.ir

hashtgerdiha
March 10th, 2015, 18:16
با سلام
قیمت هر دلار 3383 تومان
شماره تماس : 09104939908
ایمیل:savojbolagh@hotmail.com
در صورت نیاز شماره دفتر امریکا در اختیاز شما قرار میگیرد
خرید بعد از 12 ساعت انجام میشود!
لطفا اطلاعات تماس خود را نیز ارسال کنید
موفق باشید

NuLL3rr0r
March 10th, 2015, 18:44
با عرض پوزش، متاسفانه امکان پاسخ به پیام های خصوصی به دلیل غیرفعال بودن اکانت من از سوی انجمن وجود ندارد (انجمن اجازه نمی دهند).

لطفا دوستان پیشنهاد سرویس های متفرقه رو ندن. به این دلیل که من انتخابم فقط دیجیتال اوشن هست و غیر از اون فقط یک سرویس دهنده آمریکایی دیگر.

به سه دلیل:
۱. عدم ارائه سرویس FreeBSD از سوی سرویس دهنده های ایرانی
۲. عدم ارائه سرویس Snapshot Backup رو Cloud
۳. تجربه بد با تمامی سرویس دهنده های ایرانی که قبلا باهاشون کار کردم

درخواست بنده فقط پرداخت ارزی هست.

با تشکر

hamid.soltani92
March 10th, 2015, 18:56
سلام و عرض ادب.
بنده بیش از یک سال هست که از این سرویس‌دهنده سرویس می‌گیرم.
قابل مقایسه با سرویس‌دهنده‌های ایرانی نیست. تو خریدتون شک نکنید!
وریفای شدن تو این شرکت اصلا سخت نیست. میتونید با مشخصات خودتون ثبت نام کنید. با ایرانی‌ها هم مشکل ندارند اصلا.
اگر خواستید من میتونم ثبت نامتون کنم.

- - - Updated - - -

راستی من میتونم بهتون یک اکانت ۱۰ دلاری رایگان جهت تست کردن بدم. هرکدوم از دوستان مایل بودن به بنده پیام بدن. ( تعداد خیلی محدود)

k-h
March 10th, 2015, 18:56
درود
با پی پال میتونیم براتون پرداخت کنیم.
هر دلار 3500 در خدمتتون هستیم.
با ما در تماس باشید.
07132318826

!MihanIt!
March 10th, 2015, 19:01
می تونید با آقای سنجری در تماس باشید برای خرید ...

NuLL3rr0r
March 10th, 2015, 19:06
سلام و عرض ادب.
بنده بیش از یک سال هست که از این سرویس‌دهنده سرویس می‌گیرم.
قابل مقایسه با سرویس‌دهنده‌های ایرانی نیست. تو خریدتون شک نکنید!
وریفای شدن تو این شرکت اصلا سخت نیست. میتونید با مشخصات خودتون ثبت نام کنید. با ایرانی‌ها هم مشکل ندارند اصلا.
اگر خواستید من میتونم ثبت نامتون کنم.

- - - Updated - - -

راستی من میتونم بهتون یک اکانت ۱۰ دلاری رایگان جهت تست کردن بدم. هرکدوم از دوستان مایل بودن به بنده پیام بدن. ( تعداد خیلی محدود)

متشکر. من خودم ۵ سال هست که از RootBSD گرفتم و کاملا راضیم. اما یکی از دوستان از DigitalOcean گرفته و ایشون هم مثل شما خیلی راضیه.
تصمیم گرفتم که برای شرکت از DigitalOcean بگیرم با توجه به امکاناتی که ارائه میده.

قبلا یکی از دوستان پرداخت هام رو انجام میداد که الان نمیتونه. این هست که دنبال یک فرد قابل اطمینان میگردم برای کارهای پرداختی ام.

ممنون میشم اگر شما هم شماره تون رو بدید در صورتی که میتونید پرداخت کنید.

- - - Updated - - -

با تشکر از تمامی دوستان.

فردا در ساعت اداری تماس خواهیم گرفت.

- - - Updated - - -

با تشکر از تمامی دوستان.

ra3ou1
March 10th, 2015, 19:07
سلام

انجام کلیه اموری ارزی رو می توانیم انجام دهیم

در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید

ms96
March 10th, 2015, 19:08
بهتر هست حساب متصل به پی پال خودتون باشه اینطوری بهتر میتونید مدیریت پرداخت داشته باشید.

fanous_m
March 10th, 2015, 19:52
سلام پرداخت انجام میشه با قیمت دلار حواله در صورت تایید info@baren.co ایمیل بزنید

hamid.soltani92
March 10th, 2015, 20:24
متشکر. من خودم ۵ سال هست که از RootBSD گرفتم و کاملا راضیم. اما یکی از دوستان از DigitalOcean گرفته و ایشون هم مثل شما خیلی راضیه.
تصمیم گرفتم که برای شرکت از DigitalOcean بگیرم با توجه به امکاناتی که ارائه میده.

قبلا یکی از دوستان پرداخت هام رو انجام میداد که الان نمیتونه. این هست که دنبال یک فرد قابل اطمینان میگردم برای کارهای پرداختی ام.

ممنون میشم اگر شما هم شماره تون رو بدید در صورتی که میتونید پرداخت کنید.

- - - Updated - - -

با تشکر از تمامی دوستان.

- - - Updated - - -

با تشکر از تمامی دوستان.

خیر متاسفانه. من هم برای پرداخت و شارژ اکانت دست به دامان دوستان عزیز میشم!

roode
January 13th, 2016, 19:49

من قصد خرید سرویس از دیجیتال اوشن رو دارم اما فعلا مطمئن نیستم؛ میتونید اکانتی بابت تست در اختیارم بذارید؟

sarvar
January 13th, 2016, 20:02
من قصد خرید سرویس از دیجیتال اوشن رو دارم اما فعلا مطمئن نیستم؛ میتونید اکانتی بابت تست در اختیارم بذارید؟
سلام
يك اكانت با ١٤ دلار موجودي داريم در اين سايت با قيمت خوب ميتونيم در اختيارتون قرار بديم

sssoheil
January 13th, 2016, 20:28
با سلام

با نرخ حواله معتبر میتوانیم پرداخت های شما را بهعده بگیریم.از طریق راه های ارتباطی در امضا در ارتباط باشید.

hamid.soltani92
January 13th, 2016, 20:55
دوستان عزیز لطفا به تاریخ درخواست هم توجه کنید...!
تاپیک مسدود شد.