توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با چه برنامه ای میتونم دیتابیسم رو کمپرس کنم؟
khalilonline
March 10th, 2015, 15:17
باسلام
من یه دیتابیس دارم و حالا میخوام اونو از طریق phpmyadmin ایمپورت کنم ولی نمیشه حجمش بالاست به نظرتون چطوری میتونم اونو کمپرس کنم؟؟
با winrar تست کردم حجمش پائین میاد ولی phpmyadmin نمیتونه اونو اکسترکت کنه و ارور میزنه
این دیتابیس روی هارد دیسک کامپیوترم هست
!MihanIt!
March 10th, 2015, 15:17
دسترسی روت دارید ؟
khalilonline
March 10th, 2015, 15:20
روی کامپیوتر دارمش
!MihanIt!
March 10th, 2015, 15:24
الان رو لوکال خودتون دارین کار میکنید یا سرور ؟
khalilonline
March 10th, 2015, 15:29
دیتابیس مال جوملا هستش
روی لوکال هستم
Maysam.M
March 10th, 2015, 15:36
دیتابیس مال جوملا هستش
روی لوکال هستم
موقع export تو بخش Output
Compression رو بگذار روی zipped
khalilonline
March 10th, 2015, 15:52
عزیز نمیخوام خروجی بگیرم
دیتابیس رو دارم روی هارد دیسک لپتابم - حالا میخوام کمپرسش کنم
nexinel
March 10th, 2015, 16:06
شما دیتابیس رو چه بصورت ZIP و چه بصورت GZip میتونید فشرده کنید و سپس اقدام به آپلود نمایید. برنامه برای این کار هم زیاد هست، یک نمونه اش WinRAR
khalilonline
March 10th, 2015, 16:17
شما دیتابیس رو چه بصورت ZIP و چه بصورت GZip میتونید فشرده کنید و سپس اقدام به آپلود نمایید. برنامه برای این کار هم زیاد هست، یک نمونه اش WinRAR
عزیز با وینرار تست کردم و روی زیپ گذاشتم ولی پی اچ پی ما موقع ایمپورت ارور میزنه و نمیشه
nexinel
March 10th, 2015, 16:24
عزیز با وینرار تست کردم و روی زیپ گذاشتم ولی پی اچ پی ما موقع ایمپورت ارور میزنه و نمیشه
خوب البته یک نکته ای هم دارد که شاید به آن توجه نکرده اید. در صفحه ایمپورت هم نوشته شده این مطلب:
File may be compressed (gzip, bzip2, zip) or uncompressed.
A compressed file's name must end in .[format].[compression]. Example: .sql.zip
مثلا نام دیتابیس شما user_db هست و فرمت فشرده سازی هم ZIP. نام فایل فشرده رو می بایست بصورت user_db.sql.zip بنویسید و سپس آپلود کنید.
اگر مشکل دیگری بود، متن خطا رو اینجا قرار بدهید.
shahinmq
March 10th, 2015, 16:31
اگر به نتیجه نرسیدید دیتابیس را چند قسمت کنید ، مثلا جداول 1 تا 9 را جدا اکسپورت کنید و دوباره 10 تا 15 و الی آخر...
البته یک برنامه نوشتم که می تونه ایمپورت کنه ، میترسم به فایلتون آسیب بزنه یا ناقص بشه...
khalilonline
March 10th, 2015, 17:00
خوب البته یک نکته ای هم دارد که شاید به آن توجه نکرده اید. در صفحه ایمپورت هم نوشته شده این مطلب:
مثلا نام دیتابیس شما user_db هست و فرمت فشرده سازی هم ZIP. نام فایل فشرده رو می بایست بصورت user_db.sql.zip بنویسید و سپس آپلود کنید.
اگر مشکل دیگری بود، متن خطا رو اینجا قرار بدهید.
ممنون عزیز از راهنماییت
تست کردم و ارور زیرو میزنه
You attempted to load file with unsupported compression (application/zip). Either support for it is not implemented or disabled by your configuration.
- - - Updated - - -
اگر به نتیجه نرسیدید دیتابیس را چند قسمت کنید ، مثلا جداول 1 تا 9 را جدا اکسپورت کنید و دوباره 10 تا 15 و الی آخر...
البته یک برنامه نوشتم که می تونه ایمپورت کنه ، میترسم به فایلتون آسیب بزنه یا ناقص بشه...
سلام
عزیز مشکل اینجاست که جایی آپلود نیست که بخوام قسمت قسمت خروجی بگیرم.
ممنون
shahinmq
March 10th, 2015, 17:45
ممنون عزیز از راهنماییت
You attempted to load file with unsupported compression (application/zip). Either support for it is not implemented or disabled by your configuration.
- - - Updated - - -
سلام
عزیز مشکل اینجاست که جایی آپلود نیست که بخوام قسمت قسمت خروجی بگیرم.
ممنون
یک wamp server نصب کنید و در قسمت phpmyadmin ایمپورت کنید یا اینکه دیتابیستون رو برای بنده بفرستید .
nexinel
March 10th, 2015, 20:49
ممنون عزیز از راهنماییت
you attempted to load file with unsupported compression (application/zip). Either support for it is not implemented or disabled by your configuration.
مشکل اینه که zip در نسخه php شما فعال نیست. فایل php.ini سرور را باز کنید و خط زیر را پیدا کنید:
;extension=php_zip.dll
و سپس با حذف کاراکتر ; از ابتدای آن، آن را از حالت کامنت درآورده و سپس وب سرور Apache را restart کنید.