ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فراخوانی پکیج ها whm در whmcs

webmizban
March 10th, 2015, 14:50
با سلام
بعد از سالها تصمیم گرفتیم به whmcs کوچ کنیم
حال مشکلاتی پیش امده که از دوستان و اساتید با تجریه ممنون میشوم که راهنمایی کنند
مشکلی که در حال حاظر هستش این است که چطور پکیج های هاستی که در whm برای کاربران هاستیگ تعریف شده است را در whmcs فراخوانی کنم؟
بر فرض محصول هاست 100 مگ را در whmcs تعریف کرده ام و میخواهم بعد از پرداخت پکیج برای کاربر بصورت درست و کامل ارسال شود گزینه فعال سازی بعد از پرداخت را هم فعال کرده ام
اما چگونه پکیجی که در whm تعریف شده به این محصول لینک دهم؟
ممنون

tafakor
March 10th, 2015, 15:03
درود
سرور رو به whmcs متصل کنید .
وارد قسمت ساخت محصولات که شدید محصول را انتخاب کنید در نوار بالا قسمت ماژوال اگر اشتباه نکنم را انتخاب کنید گزینه cpanel رو انتخاب کنید تغییرات ذخیره میشه یه سری قسمت ها براتون باز میشه که به صورت انگلیسی هست در لیست ارائه شده زده WHM Package Name در این قسمت نام کامل پکیج که در whm ساختید رو قرار بدید و تیک قسمت ساخت بعداز پرداخت که دومین گزینه از بالا هست را انتخاب و ذخیره کنید .
اگر سرور متصل شده باشه و به صورت گروه هم انتخاب کرده باشید سرویس بعداز پرداخت بلافاصله ایجاد میشه دقت کنید حتما سرور میبایست در لیست گروه ها اضافه کنید.

webmizban
March 10th, 2015, 17:29
درود
سرور رو به whmcs متصل کنید .
وارد قسمت ساخت محصولات که شدید محصول را انتخاب کنید در نوار بالا قسمت ماژوال اگر اشتباه نکنم را انتخاب کنید گزینه cpanel رو انتخاب کنید تغییرات ذخیره میشه یه سری قسمت ها براتون باز میشه که به صورت انگلیسی هست در لیست ارائه شده زده WHM Package Name در این قسمت نام کامل پکیج که در whm ساختید رو قرار بدید و تیک قسمت ساخت بعداز پرداخت که دومین گزینه از بالا هست را انتخاب و ذخیره کنید .
اگر سرور متصل شده باشه و به صورت گروه هم انتخاب کرده باشید سرویس بعداز پرداخت بلافاصله ایجاد میشه دقت کنید حتما سرور میبایست در لیست گروه ها اضافه کنید.

تشکر از راهنماییتون
بله سرور را اضافه کردم
در سربرگ ماژول در محصولات و سرویس نیز نام پکیج را وارد کردم
نباید اطلاعات (جزئیات پکیج ) پکیج به صورت اتوماتیک بعد از وارد کردن نام پکیج در این قسمت نمایش داده شود؟
یا آنهارا هم باید دستی وارد کنم؟
ممنون

farhadhelix
March 10th, 2015, 17:38
فقط نام پکیجی که در whm ایجاد کرده اید رو در محصولات whmcs خود بدید کافیست احتاج به پر کردن مابقی اطلاعات نیست .