توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست افزونه نویسی برای وردپرس
5678
March 9th, 2015, 19:05
با سلام
دوستان بنده افزونه ای میخوام که بعد از انتشار پست فیلم / سریال توی سایتم و انتشار زیرنویسش در سایت مقصد مثلا ساب سینس بلافاصله در سایت من منتشر بشه (زیر پست همون فیلم)
حالا لطفا دوستان قیمت های پیشنهادیشون رو قرار بدن
با تشکر
hashtgerdiha
March 9th, 2015, 19:06
با سلام
قابل طراحی میباشد!
قیمت 150 هزار تومان
زمان طراحی و اجرا 4 روز (کاری)
برای کسب اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو بنده در ارتباط باشید
5678
March 9th, 2015, 19:20
دوستان دیگه هم لطفا قیمت بدن ! اونی ک کمترین قیمت رو بده طراحی بهش داده میشه
AliFatehi
March 9th, 2015, 21:11
دوست عزیز اصلا درخواستتون مشخص نیست...
اگر تمایل داشتین اطلاعات دقیق تر و واضح تری برام ارسال کنید تا خدمتتون عرض کنم.
5678
March 10th, 2015, 17:45
دوست عزیز اصلا درخواستتون مشخص نیست...
اگر تمایل داشتین اطلاعات دقیق تر و واضح تری برام ارسال کنید تا خدمتتون عرض کنم.
با سلام خدمت شما دوست عزیز
داداش بنده دنبال ی برنامه نویس هستم ک برای وردپرس افزونه ای بنویسه ک :
با اون افزونه جدید ترین زیرنویس های فیلم و سریال از سایت های معتبر گرفته بشه مثل سایت ساب سینس و در زیر پست همون فیلم و یا سریال قرار داده بشه !
قیمت ی چنین افزونه ای چ قدرهستش ?
hashtgerdiha
March 10th, 2015, 18:28
با سلام
بنده شما رو تازه یادم امد
شما قرار بود با اسپاسنری ما سایت فیلم راه اندازی کنید که یهویی غیبتون زد
دلیلش رو متوجه نشدم
در این مورد هم در خدمتتون هستیم
موفق باشید
5678
March 10th, 2015, 18:43
سلام دوست عزیز
علت غیبذشدن من این بود ک شما فقط حرف خودتون رو میزدید و اصلا به حرف ما و خواسته های ما توجهی نداشتید !
خوشبختانه یکی دیگه از دوستان یافت شدن و با اعتماد به ما همه چیز در اختیارمون قرار دادن و خوشبختانه الان بهترین سایت رو داریم !
در ضمن قیمت پیشنهادیتون هم ی مقدار گرون هستش !
hoka
March 10th, 2015, 21:09
عزیز این موضوعی که شما نیاز دارید به این راحتی نیست . دوم این سایتی هم که شما گفتید الگوریتم مشخصی نداره که بشه زیرنویس هر سریال یا فیلم رو بشه با اسمش یا چیز دیگه ازش درآورد به صورت اتوماتیک
دو حالت داره
اولی اینکه دستی خودتون آدرس زیرنویس رو به راحتی بدید به یه سرچ کوچیک . ماشالله سایت کپی شده از ساب سین که چیلتر هم نباشه هم زیاد هست مثل
subscene8.ir
دوم اینکه پلاگینی نوشته بشه که با دادن آدرس محل زیرنویس در ساب سین به صورت دستی زیرنویسش رو دانلود و روی هاست خودتون بریزه و آدرس بده
که خب اولی هم بهتر هست و همه ی سایت های دانلود فیلم و سریال از این روش استفاده میکنن دومی هم همون هست فقط پولی باید خرج نوشتن پلاگینش کنید