توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال : منابع مورد نیاز برای وردپرس
hoka
March 9th, 2015, 02:03
سلام خدمت همه ی عزیزان
از سیستمی قراره به وردپرس مهاجرت کنیم
ولی قبل از اینکار میخواستم بدونم که چقدر منابع مورد نیاز ما هست
تعداد پست حدود 40 50 هزار تایی خواهد شد . تعداد بازدید روزانه 200 تا 300 هزار بازدید . سی پنل - لایت اسپید . کانفیگ ها هم خوب انجام شده
پست ها هم محتوای چند خطی ( حد اکثر 20 30 خط دارن )
چه مقدار سی پی یو و چه مقدار رم کفایت میکنه ؟
Delnaaz
March 9th, 2015, 10:56
وردپرس نیاز به منابع خاصی نداره
برای این تعداد پست و بازدید رم ۲۰۴۸ سی پی یو ۴ هسته ای کفایت کنه
وب سرور هم litespeed باشه
hoka
March 9th, 2015, 14:01
اطمینان دارید همین مقدار کافی هست ؟!
PaeezeZard
March 9th, 2015, 15:39
وردپرس نیاز به منابع خاصی نداره
برای این تعداد پست و بازدید رم ۲۰۴۸ سی پی یو ۴ هسته ای کفایت کنه
وب سرور هم litespeed باشه
اطمینان دارید همین مقدار کافی هست ؟!
فکر نمی کنم 2 گیگابایت رم برای 300 هزار بازدید روزانه کافی باشه. 2 گیگابایت که چه عرض کنم، در برخی موارد حتی 20 گیگابایت هم کافی نیست. شما برای اینکه خیالت راحت باشه که سایتت یک روز در میان نمی خوابه حداقل 32 گیگابایت رم + فضای ذخیره سازی ssd در نظر بگیر.
hoka
March 9th, 2015, 17:11
فکر نمی کنم 2 گیگابایت رم برای 300 هزار بازدید روزانه کافی باشه. 2 گیگابایت که چه عرض کنم، در برخی موارد حتی 20 گیگابایت هم کافی نیست. شما برای اینکه خیالت راحت باشه که سایتت یک روز در میان نمی خوابه حداقل 32 گیگابایت رم + فضای ذخیره سازی ssd در نظر بگیر.
بیشترین مصرف رو فکر کنم mysql داشته باشه . درسته ؟ میشه دیتابیس رو از یک سرور دیگه لود کنم ؟ یعنی وب سرور و دیتابیس روی دوتا سرور باشن
PaeezeZard
March 9th, 2015, 17:48
بیشترین مصرف رو فکر کنم mysql داشته باشه . درسته ؟ میشه دیتابیس رو از یک سرور دیگه لود کنم ؟ یعنی وب سرور و دیتابیس روی دوتا سرور باشن
متاسفانه من اطلاعات فنی بالایی ندارم. در این زمینه دوستان متخصص بهتر و بیشتر می تونن کمک کنن. من در مقایسه با سایت های خودم که مشابه سایت شما هستن جمله بالا رو گفتم. سایت های من هم بر پایه وردپرس هستن و محتوای اکثر پست هاشون متون چند خطی هستن. فایل و عکس حجیم در سایت ها وجود نداره. با اینکه بازدید سایت های من به مراتب از سایت شما کمتره بازهم منابعی که دوستمون فرمودن جوابگوی نیازهای من نیست.
hoka
March 10th, 2015, 18:23
متاسفانه من اطلاعات فنی بالایی ندارم. در این زمینه دوستان متخصص بهتر و بیشتر می تونن کمک کنن. من در مقایسه با سایت های خودم که مشابه سایت شما هستن جمله بالا رو گفتم. سایت های من هم بر پایه وردپرس هستن و محتوای اکثر پست هاشون متون چند خطی هستن. فایل و عکس حجیم در سایت ها وجود نداره. با اینکه بازدید سایت های من به مراتب از سایت شما کمتره بازهم منابعی که دوستمون فرمودن جوابگوی نیازهای من نیست.
صد در صد 2 گیگ رم جوابگوی یه سایت با چند صد پست هست حد اکثر و بیست هزار بازدید.
ممنون