سلام دوستان بنده به یک نویسنده خوب و کار بلد برای سایت سرگرمی و تفریحی نیاز دارم که روزانه سایت را به روز نگه دارد
:->:->:->:->:->:->
مطالب هم باید کاملا اختصاصی و به روز باشه
منتظرم
alifa
March 8th, 2015, 01:38
خواستید در خدمتم الان من تنها نویسنده پارس ناز هستم
ئثایه5692
March 8th, 2015, 01:42
خواستید در خدمتم الان من تنها نویسنده پارس ناز هستم
خوبه
ما هم دنبال همین هستیم
به هر بخشی که نیاز داشته باشید در سایت فعالیت کنید اون بخش ایجاد می شه (بخش های پیشنهادی شما چیزی که می دونید کاربر بهش علاقه داره و جواب می ده)
بابت هر پست چه هزینه ای میگیرید
و اینم بگم که مطالب سایت باید باید حتما حتما اختصاصی باشه
alifa
March 8th, 2015, 01:54
نحوه پست دادنم رو ببینید هیچ پستی آرم نداره همه پست ها منظم و حرفه ای. خودتون مبلغ تعیین کنید
- - - Updated - - -
والا کار حرفه ای دونه ای نیست تو پارس ناز میبینید بعضی پست ها بالا 70 عکس با آرم هست همه فوتوشاپ میشه
- - - Updated - - -
والا کار حرفه ای دونه ای نیست تو پارس ناز میبینید بعضی پست ها بالا 70 عکس با آرم هست همه فوتوشاپ میشه
ئثایه5692
March 8th, 2015, 01:58
نحوه پست دادنم رو ببینید هیچ پستی آرم نداره همه پست ها منظم و حرفه ای. خودتون مبلغ تعیین کنید
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
در مورد آرم خدمت شما عرض کنم که سایت ما به صورت خودکار روی همه صاویر لوگو و آدرس سایت را درج می کنه پس اصلا به فوتوشاپ حداقل برای این کار نیاز ندارید
شما الان و پارسناز کار می کنید خوب بفرمایید بابت هر پست چند می گیرید
یا بفرمایید چهطور تمایل به همکاری دارید
alifa
March 8th, 2015, 03:03
در مورد آرم خدمت شما عرض کنم که سایت ما به صورت خودکار روی همه صاویر لوگو و آدرس سایت را درج می کنه پس اصلا به فوتوشاپ حداقل برای این کار نیاز ندارید
شما الان و پارسناز کار می کنید خوب بفرمایید بابت هر پست چند می گیرید
یا بفرمایید چهطور تمایل به همکاری دارید
ارسال شد
afshin98
March 9th, 2015, 20:24
دریافت شد
filmbazz
March 9th, 2015, 20:30
هر پست 400 روزی 50 تا پست
sahelazad
April 20th, 2015, 18:49
سلام دوستان بنده به یک نویسنده خوب و کار بلد برای سایت سرگرمی و تفریحی نیاز دارم که روزانه سایت را به روز نگه دارد
:->:->:->:->:->:->
مطالب هم باید کاملا اختصاصی و به روز باشه
منتظرم
سلام. اگه هنوزم به نویسنده نیاز دارید مایل به همکاری هستم.
blackz
April 21st, 2015, 09:43
من هستم با 12 سال سابقه کار. روزمه ارسال کنید یا پ خ بدید.
Ali71
April 22nd, 2015, 23:46
سلام اگه هنوز هم دنبال نویسنده هستید من آماده ی همکاری هستم نویسنده ی کاملا حرفه ای انواع مطالب: کپی میزنم در حد اختصاصی با تغییر عنوان 100 در 100 به عنوان جنجالی و جلب توجه کن + گذاشتن برچسپ+تغییر عکس های متن+ ویرایش سطی متن و.... و 5 سال سابقه ای کار و با بیش از 20 تا سایت کار کردم
برای تماس my_sun10@yahoo.com
- - - Updated - - -
دختر نویسنده
June 10th, 2015, 14:40
سلام دوست عزیز امیدوارم خوب باشید. نویسنده مطلب با سابقه کار در سایتهایی با الکسای زیر 100
تمام فصول و روزی 15 ساعت وقت آزاد دارم.
روزی 60 الی 70 پست میتونم بذارم
تغییر تیتر و متن سطرها . آپلود عکس اختصاصی و..
همینطور توانایی ترجمه ی حدودی خبر از عربی به فارسی و همینطور انگلیسی به فارسی
ایمیل
masihkh324@yahoo.com
امکان پیام خصوصی هنوز برام فعال نیست اما اگر میخاید در یاهو براتون نمونه کار ارسال میکنم
Dark_World
June 10th, 2015, 14:50
شرایط پرداختیش چطوره؟
FireDarkSoheil
June 13th, 2015, 17:18
هر پست 200 روزی 55 مطلب 09303945198
mahan83
August 14th, 2015, 15:35
من حاضرم كه در سايت شما نويسندگي و كار كنم و همه ي مطالبي كه شما گفتيد را قبول دارم لطفا اگر قبول كرديد به ايميل من پيام بزنيد : safavi_mahan@yahoo.com