توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : xampp یا iis 8 ?
mortaza93
March 7th, 2015, 19:31
با سلام خدمت اساتید !
والا من تازه کارم و خبره این کار نیستم . زیاد پر حرفی نمی کنم .
می خوام دو تا انجمن ویبولتین با بازدید بالا رو از هاست اشتراکی به وی پی اس منتقل کنیم.
از قضا چون دانلود و اپلود های سنگین داریم گفتیم وی پی اس ویندوز باشه بهتره !
حالا موندیم بین دو راهی :
کدومشون بهتره ؟ زمپ یا iis ?
من فکر می کنم iis سنگین تره ولی xampp آپشنهای کمتری داره ! درسته ؟
در ضمن زمپ از ایمیل سرور و اف تی پی و غیره پشتیبانی می کنه ؟
007
March 7th, 2015, 19:34
س
سرور لینوکس بگیرین و تحت اون سایتهاتون رو بیارین بالا بهترین کیفیت رو خواهید داشت
ارادت
wenhost
March 7th, 2015, 19:38
بنده iis رو پیشنهاد میکنم بهتون
!MihanIt!
March 7th, 2015, 19:45
دوست عزیز بهتره لینوکس تهیه کنید
و یک وی پی اس ارزان و کم منابع برای اپلود و دانلود و با فایل زیلا انتقال فایل های سنگینتون رو انجام بدید.
wenhost
March 7th, 2015, 19:47
دوست عزیز بهتره لینوکس تهیه کنید
و یک وی پی اس ارزان و کم منابع برای اپلود و دانلود و با فایل زیلا انتقال فایل های سنگینتون رو انجام بدید.
بله در صورتی که هر 2 از یک دیتاسنتر باشند این روش بسیار مناسبی میباشد در صورتی هم که نباشند کمی سرعت پایین تر است اما باز انتقال سریع است
LIAN2
March 7th, 2015, 21:58
هیچکدام بازدهی مناسب ندارد.
LAMP ساده از Windows + IIS یا Windows + Stack خروجی بهتری به شما میده :)
AliDesigner
March 7th, 2015, 22:36
ببینید cms شما ویبولتین هست که بر پایه پی اچ پی نوشته شده. باید [ تاکید می کنم باید ] برای اجرا شدن مناسب و با کیفیت در بستر سرور لینوکس باشه.
iis که اصلا برای ران کردن php ساخته نشده. [ گرچه امکانش هست ] آپاچی هم در ویندوز بازدهی مناسبی نداره متاسفانه. همچنین نرم افزار هایی مثل ومپ و زمپ هم پر از باگ هستند و اصلا به کیفیت یک سرور لینوکس واقعی نمیرسند و جهت تست یک cms ساخته شده اند. و یا حداکثر ران کردن اسکریپت های لیچر !
بهترین گزینه برای شما هاست مناسب برای سایت + هاست دانلود + سرور مجازی برای دانلود و اپلود [ ترجیجا از لیزوب ]
موفق باشید.
jahromweb
March 7th, 2015, 22:38
باسلام
هیچ کدام!!!
فقط و فقط از لینوکس استفاده کنید
موفق باشید
taksis
March 7th, 2015, 22:47
ما که چندین و چند ساله با ویندوز کار کردیم و میکنیم و خواهیم کرد میگیم IIS
اونایی که با لینوکس کار میکنن میگن لینوکس
باید ببینید کدومش راسته کارتونه.
پیشنهاد میکنم با جفتش کار کنید هرکدون بازدهی بهتری داد همونو اجرا کنید
شما میخواید ویبولتین بالا بیارید و ویبولتین با php نوشته شده و روی لینوکس بازدهی بهتری دارید
ویندوز بدرد کسایی میخوره که خودشون مینویسن.و از سیستم ها و اسکریپت های اماده استفاده نمیکنن
persianws
March 7th, 2015, 22:49
سرور های ویندوز و برنامه هایی که برای راه اندازی و اجرای php هستند خیلی مناسب برای راه اندازی سایت هایی که با php نوشته شدند نیستند ...
چرا از سرور مجازی لینوکس با لایسنس دایرکت ادمین استفاده نمیکنید دوستان زیادی در انجمن با هزینه مناسب به همراه نصب و کانفیگش در اختیارتون قرار میدهند.