ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه ای برای تشخیص تگ های صوتی موجود در فایل های صوتی !

mig_mig
March 7th, 2015, 18:39
باسلام
از دوستان کسی میتونه نرم افزاری طراحی کنه که که بشه باهاش تگ های صوتی موجود در فایل های صوتی رو تشخیص داد و حذفشون کرد؟

مثلا چند تا فایل داریم که توش یه تگ تبلیغاتی صوتی وجود داره (فرضا فایل صوتی 70 دقیقه هست و جمله تهیه و ضبط توسط تیم..... توش تکرار میشه میخوایم زمان تکرار این تگ ها در فایل به کمک برنامه رو تشخیص داده بشه و بتونیم به راحتی ویراششون کنیم

باتشکر

!MihanIt!
March 7th, 2015, 18:49
دوست عزیز به راحتی می توانید اون قسمت ها رو کات کنید...

البته کپی رایت باید رعایت بشه;)

mig_mig
March 8th, 2015, 15:51
دوست عزیز به راحتی می توانید اون قسمت ها رو کات کنید...

البته کپی رایت باید رعایت بشه;)

درسته دوست عزیز ولی مشکل اینجاست که فایل هایی که دراختیار داریم منبع اصلیشون جای دیگه س که خیلی وقته منحل شده و بعد از جمع آوری فایل ها متوجه شدیم که برخی از افراد سودجو به نام خودشون منتشر کردن !
و وقت کافی برای اینکه همه فایل هارو بررسی و ویرایش کنیم نداریم به همین دلیل به دنبال نرم افزاری برای انجام این کار هستیم

- - - Updated - - -

بالا....

hamid.soltani92
March 8th, 2015, 16:01
سلام و عرض ادب.
لطفا میزان بودجه و جزئیات بیشتر رو اعلام بفرمایید.
ارادتمند.

mig_mig
March 8th, 2015, 17:05
سلام و عرض ادب.
لطفا میزان بودجه و جزئیات بیشتر رو اعلام بفرمایید.
ارادتمند.

باسلام
قبل از تعیین بودجه باید از اینکه آیا امکان ساخت چنین نرم افزاری وجود داره یا نه مطمئن بشیم
درصورتی که میتونید این پروژه رو انجام بدید از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشید

hamid.soltani92
March 8th, 2015, 19:20
باسلام
قبل از تعیین بودجه باید از اینکه آیا امکان ساخت چنین نرم افزاری وجود داره یا نه مطمئن بشیم
درصورتی که میتونید این پروژه رو انجام بدید از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشید
بله امکان ساخت نرم‌افزار وجود داره. باید شرایط دقیق بررسی بشه. لطفا ۱ نمونه رو با درج زمان دقیق تگ صوتی ارسال بفرمایید که بررسی کنم.

nexinel
March 8th, 2015, 20:14
از Sound Remover موجود در نرم افزار Adobe Audition CC استفاده بفرمایید. آموزش هم تو وب هست...

mig_mig
March 14th, 2015, 15:54
از Sound Remover موجود در نرم افزار Adobe Audition CC استفاده بفرمایید. آموزش هم تو وب هست...

این مورد رو تست کردیم ولی متاسفانه از فایل های بیش از 50 دقیقه پشتیبانی نمیکنه و کار باهاش سخته

- - - Updated - - -

بالا....

- - - Updated - - -

پست اول بروزرسانی شد....

hamid.soltani92
March 14th, 2015, 16:03
سلام و عرص ادب.
متاسفانه بنده هنوز وفت نکردم فایلتون رو بررسی کنم، اما اگر برای فایل‌های زیر ۵۰ دقیقه نرم‌افزاری که دوستمون معرفی کردن به درستی جواب میده، خوب فایل‌تون رو به چند فایل ۵۰ دقیقه‌ای تبدیل کنید و ...
به نظر این راه بهتری میرسه!
ارادتمند.

mig_mig
March 14th, 2015, 17:11
سلام و عرص ادب.
متاسفانه بنده هنوز وفت نکردم فایلتون رو بررسی کنم، اما اگر برای فایل‌های زیر ۵۰ دقیقه نرم‌افزاری که دوستمون معرفی کردن به درستی جواب میده، خوب فایل‌تون رو به چند فایل ۵۰ دقیقه‌ای تبدیل کنید و ...
به نظر این راه بهتری میرسه!
ارادتمند.

درسته ولی اگه بخوایم این کارو انجام بدیم با توجه به حجم و تعداد فایل ها تا 1 سال آینده هم تکمیل نمیشه
بنده همچنان منتظر خبرتون هستم....

nexinel
March 15th, 2015, 00:35
یک نمونه از فایل تون رو برای من ارسال کنید و زمان دقیق پخش صدای مورد نظر را نیز بفرمایید تا بررسی کنم. اگر از نظر فنی مشکلی نبود ( با توجه به میزان بودجه ) و وقت شد فردا براتون کد نویسی می کنم.

mig_mig
March 16th, 2015, 21:58
یک نمونه از فایل تون رو برای من ارسال کنید و زمان دقیق پخش صدای مورد نظر را نیز بفرمایید تا بررسی کنم. اگر از نظر فنی مشکلی نبود ( با توجه به میزان بودجه ) و وقت شد فردا براتون کد نویسی می کنم.

ارسال شد....