توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی مولتی سایت وردپرس
tiger2
March 6th, 2015, 21:35
دوستان سلام . بنده میخوام بک وب سایت برروی دامنه اصلیم بالا بیارم اما یک سری پرتال را برروی سابدامنه خودم بالا بیارم با وردپرس به نظر شما امکانش هست که برروی دامنه اصلی وردپرس مالتی سایت را نصب کنم و به وسیله آن هم برروی دامنه اصلی وب سایتم را با موضوع اصلی داشته باشم و پرتال های دیگر را که میخوام برروی ساب بالا بیارم به وسیله مولتی سایت بالا بیارم ؟ ایده خولی هست ؟ یا نظرتون اینه که برای هر پرتال جداگانه وردپرس را نصب کنم ؟ راهنمایی کنید ممنون
persianws
March 6th, 2015, 22:34
اطلاعات بیشتری از این لینک (http://mrcode.ir/%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%87)میتونید بخونید ...
یکی از خوبی های این روش این هست که فضای کمتری توسط افزونه ها اشغال خواهد شد در هاستتون و سرور هم تحت فشار کمتری قرار خواهد گرفت ...
tiger2
March 7th, 2015, 09:44
سلام تو این روش میشه کاری کرد که کاربر با یک بار ورود به تمامی سایت های تحت شبکه وردپرس وارد شد ؟ و اینکه فقط خودم امکانش هست در این روش سایت روی سابدامنه بالا بیارم ؟
persianws
March 7th, 2015, 09:50
ادمین که به تمامی دامنه ها از پنل دسترسی دارد با یکبار ورود ... ولی میتونید از افزونه مدیریت حرفه ای وردپرس هم استفاده کنید و سطح دسترسی ها را برای یک کاربر یا نویسنده تعیین کنید . وردپرس تک کاربره و چند کاربره از نسخه های پیشین ادغام شدن ولی معمولا باید در هاستتو ن یه سری توابع فعال باشند بعد از فعال سازی مشکلاتی مشاهده میشوند ...
tiger2
March 7th, 2015, 23:29
سلام میشه بگیدچه توابعی باید فعال باشه تابررسی کنم?
ادمین که به تمامی دامنه ها از پنل دسترسی دارد با یکبار ورود ... ولی میتونید از افزونه مدیریت حرفه ای وردپرس هم استفاده کنید و سطح دسترسی ها را برای یک کاربر یا نویسنده تعیین کنید . وردپرس تک کاربره و چند کاربره از نسخه های پیشین ادغام شدن ولی معمولا باید در هاستتو ن یه سری توابع فعال باشند بعد از فعال سازی مشکلاتی مشاهده میشوند ...