توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ثبت دامنه .ir فوری
pasargad web
March 6th, 2015, 22:01
سلام دوستان.
دوستان من یک رسیلری دامنه ی .ir گرفتم .ماژولشم هم اوکی هست. وفتی یوزر دامین رو سرچ میکنه و به مرحله بعدی یعنی پیکربندی دامین میره در اونجا دی ان اس های دامین رو مینویسه.
اما جایی برای دیافت شناسه نیک نیست. ماژول رو در جاهای دیگه نصب کردم مشکلی نداشت ولی روی whmcs من مشکل داره.
کسی میتونه کمک کنه؟
- - - Updated - - -
UP
- - - Updated - - -
Up
- - - Updated - - -
Up
mehrdad0098
March 6th, 2015, 22:06
درود ،
شاید از نسخه Whmcs باشه ، چک کردید این مورد رو ؟
pasargad web
March 6th, 2015, 22:12
درود ،
شاید از نسخه Whmcs باشه ، چک کردید این مورد رو ؟
نسخه whmcs بنده 5.3.15.3.111
هست فکر نمیکنم مشکل از ورژن باشه
farhadhelix
March 6th, 2015, 22:22
در قسمت نتظیمات عمومی ، دامنه ها نتظیمات رو بررسی کردید؟ 3 تا تیک اول رو حتما بزنید بقیه رو هم بسته به نیاز خود تغییر بدید.
pasargad web
March 6th, 2015, 22:47
در قسمت نتظیمات عمومی ، دامنه ها نتظیمات رو بررسی کردید؟ 3 تا تیک اول رو حتما بزنید بقیه رو هم بسته به نیاز خود تغییر بدید.
فکر نمیکنم ربطی به اون داشته باشه مشکل من اما بله 3 تا تیک اول درست هستن.
farhadhelix
March 6th, 2015, 22:55
پس احتمالا مشکل از قالب هست.با قالب های دیگه تست کنید ببینید باز هم مشکل داره
با قالب پیشفرض whmcs تست کنید ببنید ایا بازهم نشون نمیده؟
با قالب پیش فرض هم تست کردم روی اون هم مشکل داشت.
- - - Updated - - -
پس احتمالا مشکل از قالب هست.با قالب های دیگه تست کنید ببینید باز هم مشکل داره
با قالب پیش فرض هم تست کردم روی اون هم مشکل داشت.
- - - Updated - - -
نمایندگی از کی گرفتین ؟
از شرکت یکی از دوستانم.
- - - Updated - - -
Up
k-h
March 7th, 2015, 10:43
درود
گفتم اگر از فراسو تهیه کردین
اگر که شناسه مشاهده نمیکنید باید یکبار دیگه بریزید روی هاسستون پلاگین مشکلش برطرف میشه
pasargad web
March 7th, 2015, 15:03
Up
firstline
March 8th, 2015, 23:21
با سلام
من با ثبت دامنه در whmcs مشکل داشتم با شرکتی که نمایندگی ثبت دامنه را گرفته بودم هماهنگ کردم، مشخص شد که اول باید نمایندگی اکانت منو فعال کنه و آی پی سرورم رو هم در پنل نمایندگی باید اضافه کرد.
با شرکت نمایندگی تماس بگیر و تست کن
با تشکر
Delnaaz
March 9th, 2015, 11:18
به خاطر نسخه whmcs هست
sherman2000
March 19th, 2015, 12:56
در بسته نصبی ماژول دقت کنید اگر فایلی از مسیر تمپلت دیفال هست و قالب شما با نام دیگری موجود هست روی هاست طبیعی هست که روی قالب اصلی شما فقط بخش دریافت شناسه دیده خواهد شد.
با کنکاش در بشته نصبی ماژول این مورد بررسی کنید و اگر در مسیر دیفال قالب فایلی وجود داشت بصورت دستی به مسیر قالب فعال روی هاست خود کپی کنید.