توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا جهت خریداری لایسنس پلسک
alimosavi
March 6th, 2015, 18:07
سلام
لایسنس پلسک من دوره تستش تموم شده . به بنده خدایی دادم خرید کنه این خطا رو نشون می ده : That IP already exists. You cannot set the license to that IP
چطور لایسنس قبلی رو کامل پاک کنم ....
asrhosting
March 6th, 2015, 19:06
سلام
لایسنس پلسک من دوره تستش تموم شده . به بنده خدایی دادم خرید کنه این خطا رو نشون می ده : That IP already exists. You cannot set the license to that IP
چطور لایسنس قبلی رو کامل پاک کنم ....
سلام .
نیاز به پاک کردن لایسنس قبلی نیست .
کافیه لایسنس جدید رو بدین لایسنس قبلی خود به خود پاک میشه .
alimosavi
March 6th, 2015, 19:29
این رو چطور می شه حل کرد ؟
آپی XXX در پنل دایکرت ادمین ادد شده و تا زمانی که در اون پنل کلا IP حذف نشه اینجا نمیشه لایسنس ادد کرد.
از هرجا که قبلا لایسنس تهیه کردین بگین کلا LID شما را حذف کنند.
!MihanIt!
March 6th, 2015, 19:41
این چیزی که میفرمایید درسته.
باید حتما اگر از جایی دیگر لایسنس فعال دارید بگید تا لایسنس شما را حذف کند از پنل بعد می توانید جدید تهیه کنید.
آی پی تکراری نمیشه چند بار تو دایرکت ادمین اد بشه .
alimosavi
March 6th, 2015, 19:52
این چیزی که میفرمایید درسته.
باید حتما اگر از جایی دیگر لایسنس فعال دارید بگید تا لایسنس شما را حذف کند از پنل بعد می توانید جدید تهیه کنید.
آی پی تکراری نمیشه چند بار تو دایرکت ادمین اد بشه .
اونوقت لایسنس تستی که داخل خود سایت اصلی درخواست شده رو کجا و چطوری باید حذف کرد ؟
AvalinHost
March 6th, 2015, 20:10
اونوقت لایسنس تستی که داخل خود سایت اصلی درخواست شده رو کجا و چطوری باید حذف کرد ؟
اگر پنل اصلی دست خودتان هست باید به ایمیل زیر میل ارسال کنید و درخواست بدهید حذف کنند:
sales@directadmin.com