PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل رتبه آلاسکا

mohammad_kh
March 6th, 2015, 09:46
سلام من سایتم رو از هاست cpanel به دایرکت ادمین نال رو سرور مجازی انتقال دادم بازدید سایتم بیشتر شد اما از وقتی که انتقال دادم تو الکسا روتبه سایت از ۴۰۰۰ رسید به 7000 هرکاری هم میکنم پایین پایین ترم نمیاد.سایتم هر روز بروزه یک روز نبوده که بروز نباشه. به نظرتون مشکل از دایرکت ادمین نال شدس؟ باید لایسنسشو بخرم؟لطفا کمک کنید

jahromweb
March 6th, 2015, 09:49
سلام
رتبه ی الکسا ارتباطی با نال بودن دایرکت ندارد! الکسا لایسنس را که چک نمیکند!
یک متخصص سئو باید شما را راهنمایی کند.
موفق باشید

!MihanIt!
March 6th, 2015, 09:50
الکسا.:|

Ashkankamangar.ir
March 6th, 2015, 09:55
سلام تغییر دی ان اس و آیپی باعث این امر میشود
کمی صبر و به تلاش خود ادامه بدید به حالت اول برمیگردد
البته قدرت سرور جدید و در دسترس بودن سایت شما خیلی مهم هست

kiarash-khatib
March 6th, 2015, 11:41
بستگی دارد ممکنه رو سی پنل یک افزونه نصب کرده باشید ربته الکسا بیاره پایین ممکنه رو دایرکت نباشه باید از همه جهت برسی کنید
درضمن حرف Ashkankamangar.ir هم درست میباشد

rezaserver
March 6th, 2015, 11:46
سلام من سایتم رو از هاست cpanel به دایرکت ادمین نال رو سرور مجازی انتقال دادم بازدید سایتم بیشتر شد اما از وقتی که انتقال دادم تو الکسا روتبه سایت از ۴۰۰۰ رسید به 7000 هرکاری هم میکنم پایین پایین ترم نمیاد.سایتم هر روز بروزه یک روز نبوده که بروز نباشه. به نظرتون مشکل از دایرکت ادمین نال شدس؟ باید لایسنسشو بخرم؟لطفا کمک کنید

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز ممکنه موقع کانفیگ csf , در قسمت CC_DENY کشور آمریکا رو بسته باشید و این باعث میشه موتور جستوجو های آمریکا من جمله گوگل و سایت های Monitoring مانند همین الکسا نتونن به سایت شما دسترسی داشته باشند و این امر تاثیر بسیار بدی روی سایت های آن سرور خواهد کذاشت.

با احترام

ms313
March 6th, 2015, 12:00
درست میشه این از انتقال بوده .

Delnaaz
March 7th, 2015, 10:08
آلاسکا رو نمی دونم اما الکسا هیچ ربطی به نال بودن دایرکت ادمین نداره و به خاطر باردیدتون هست

mobinhost.in
March 7th, 2015, 11:07
دوست من ممکننه هست در تنظیمات و یا در کانفیک سرور ایراداتی باشد اما ارتباطی به لایسنس ندارد
دوست من سرورت رو بررسی کن
لود سرور و ...
بررسی کن ایا بازیدیدت هم کم شده ؟

mohammad_kh
March 7th, 2015, 11:28
خیر بازدید کم نشده بیشتر شده