ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری در نصب ورد برس

tiger2
March 5th, 2015, 13:15
دوستان سلام . من وربرس را برروی هاست آبلود کردم و ادرس سایت را فراخوانی میکنم اما ارور زیر میاد :
There doesn't seem to be a wp-config.php file. I need this before we can get started.
Need more help? We got it (http://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php).
You can create a wp-config.php file through a web interface, but this doesn't work for all server setups. The safest way is to manually create the file.

طبق دستور عمل کردم حتی فایل کانفیگ را هم دستی بیکره بندی کردم اما درست نمیشه و نمیاد مشکل کجاست ؟ خواهش میکنم کمکم کنید . ممنون

shirazshop
March 5th, 2015, 13:24
فایل
wp-config-sample.php رو به wp-config.php تغییر دادین؟
خودش که میگه همچین فایلی پیدا نکردیم

yourhosting
March 5th, 2015, 13:38
در هاستتون نام فایل wp-config-sample.php رو به wp-config.php تغییر دهید سپس اطلاعات دیتابیس رو در اون جایگزین و سپس وارد سایتتون شوید و اقدام به نصب اسکریپت کنید

AliDesigner
March 5th, 2015, 13:40
دیتابیس دارید ؟ اگر آره، خوب بک آپ بگیرید، فایل های وردپرس رو دوباره از نو آپلود کنید و فرآیند نصب رو انجام بدید دوباره دیتابیس رو ایمپورت کنید.

در ظمن اگر فایل wp-config-sample.php رو به wp-config.php تغییر هم ندید باز هم نصاب بالا میاد. ولی باید اظلاعات دیتابیس و ... رو از طریق مرورگر وارد کنید.

موفق باشید

tiger2
March 6th, 2015, 21:32
فایل
wp-config-sample.php رو به wp-config.php تغییر دادین؟
خودش که میگه همچین فایلی پیدا نکردیم

سلام . بله تغییر دادم

- - - Updated - - -

در هاستتون نام فایل wp-config-sample.php رو به wp-config.php تغییر دهید سپس اطلاعات دیتابیس رو در اون جایگزین و سپس وارد سایتتون شوید و اقدام به نصب اسکریپت کنید

همین کار را کردم ولی نشد

- - - Updated - - -

دیتابیس دارید ؟ اگر آره، خوب بک آپ بگیرید، فایل های وردپرس رو دوباره از نو آپلود کنید و فرآیند نصب رو انجام بدید دوباره دیتابیس رو ایمپورت کنید.

در ظمن اگر فایل wp-config-sample.php رو به wp-config.php تغییر هم ندید باز هم نصاب بالا میاد. ولی باید اظلاعات دیتابیس و ... رو از طریق مرورگر وارد کنید.

موفق باشید

یک چکی میکنم . خبر میدم