توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماشین مجازی ویندوز سرور 2012
farik
March 5th, 2015, 13:05
باسلام خدمت دوستان عزیز...
بنده برای یک پروژه دانشگاهی نیاز به اجرای یک ویندوز سرور 2012 دارم روی یک ماشین مجازی ...خواستم ببینم ایا کسی از دوستان فایل اماده وی ام ویرش رو داره یا جایی برای پیدا کردنش میشناسه؟...یا اینکه خودم باید از اول شروع به نصبش کنم..
اگر حجمش زیاده برای من امکان تحویل حضوریش هم در تهران هست....بازم ممنون بابت کمکی که بهم میکنین پیشاپیش
با تشکر فراوان
yourhosting
March 5th, 2015, 13:44
نسخه .iso ویندوز سرور رو دانلود کنید سپس در نرم افزار هایی مثل vmware workstation,virtual box نصبش کنید
AbtinServer
March 5th, 2015, 14:34
بنده برای یک پروژه دانشگاهی نیاز به اجرای یک ویندوز سرور 2012 دارم روی یک ماشین مجازی ...خواستم ببینم ایا کسی از دوستان فایل اماده وی ام ویرش رو داره یا جایی برای پیدا کردنش میشناسه؟...یا اینکه خودم باید از اول شروع به نصبش کنم..
اگر حجمش زیاده برای من امکان تحویل حضوریش هم در تهران هست....بازم ممنون بابت کمکی که بهم میکنین پیشاپیش
با تشکر فراوان
اگر خودتان نصب نمایید iso نزدیک به 4 گیگ است و اگر فایل نصب شده آماده ova بخواهید 1 گیگ بیشتر است
sssoheil
March 7th, 2015, 12:28
درود
همانطور که دوستان نیز فرمودند فایل ایزو را خودتان روی vmware workstation نصب کنید بهتر است.به خاطر مباحث امنیتی به ova های آماده نمیتوان اطمینان کرد.
hashtgerdiha
March 13th, 2015, 23:21
با سلام
امکان ارائه سرور اختصاصی ارزان میباشد
در صورت درخواست در یاهو در ارتباط باشید
!MihanIt!
March 13th, 2015, 23:25
با سلام
امکان ارائه سرور اختصاصی ارزان میباشد
در صورت درخواست در یاهو در ارتباط باشید
دقیقا الان چه ربطی داشت ؟
Mehran18
March 14th, 2015, 00:02
دقیقا الان چه ربطی داشت ؟
سخت نگیرید بزارید تو حال خودشون باشن.
- - - Updated - - -
با تشکر فراوان
دوست عزیز اگر مایل بودید حضورا میتونم براتون انجام بدم + آموزش.