PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پنل پیامک ارسال بدون بررسی

elementary
March 5th, 2015, 04:51
سلام

دقت کنید من پنل پیامک میخوام که ارسال سریع انجام بشه و هیچ سیستم یا فردی هم پیامک منو فیلت.ر یا سورت نکنه !

لطفا افر های غیرمرتبط ندید

ehsaan
March 5th, 2015, 08:43
سلام. فکر نمیکنم بدون بررسی پیداکنید.
پیشنهاد میکنم از نرم افزار های ارسال در وایبر استفاده کنید.

elementary
March 5th, 2015, 14:34
سلام. فکر نمیکنم بدون بررسی پیداکنید.
پیشنهاد میکنم از نرم افزار های ارسال در وایبر استفاده کنید.

هست ولی انقدر گرفتنش دردسر داره نمیتونم مستقیم بگیرم و میخوام با واسطه بگیرم

saeedj
March 5th, 2015, 18:43
پنل با شرايط شما 200هزار تومان
(البته ارسال بايد درچارچوب قوانين جمهوري اسلامي ايران باشد)
تعرفه ارسال از اپراتور 1000 11تومان و اپراتور 5000 10تومان
(براي اطلاعات بيشتر در مورد اين نوع پنل فقط از طريق پيام خصوصي در ارتباط باشيد)

tizparvaz
March 5th, 2015, 18:47
اگر با شرایط ایشون ممکنه پس (البته ارسال بايد درچارچوب قوانين جمهوري اسلامي ايران باشد) باشه چیه !؟

elementary
March 5th, 2015, 18:48

قیمتش بالای این حرف ها هست دوست عزیز تو این ماه 5 تا پنل خریدم ولی همشون تاخیر داشتند و اسم ام اس ها چک میشد !

ehsaan
March 5th, 2015, 18:50
هست ولی انقدر گرفتنش دردسر داره نمیتونم مستقیم بگیرم و میخوام با واسطه بگیرم

پنلی که پیام هاش پک نشه نیست ! اول و اخر یه جا چک میشه ...
بهترین راه همون وایبر هست + بانک شماره ...
اگر خواستید پیام خصوصی بدید.

saeedj
March 5th, 2015, 18:53
قیمتش بالای این حرف ها هست دوست عزیز تو این ماه 5 تا پنل خریدم ولی همشون تاخیر داشتند و اسم ام اس ها چک میشد !

عرض كردم كه پنلي كه شما ميخواهيد رو ما ميتونيم ارائه بديم. درواقع دسترسي بررسي رو به خود شما ميديم. يعني شما پيام رو براي ارسال انبوه درج ميكنيد. و با دسترسي كه ما ميديم خودتون ميريد متن خودتون رو تاييد ميكنيد. اوكي؟(نماد اعتماد هم داريم)
حالا اگر با قيمت بالا دادن شما دلگرم ميشيد..... مشكلي نيست شما 500 هزار تومن پزداخت كنيد. يا هر مبلغ بالاتر ديگه!

tizparvaz
March 5th, 2015, 18:58
اس ام اس ها همه چک میشه دست کسی هم نیست خیالتون تخت همچین چیزی وجود نداره

elementary
March 5th, 2015, 19:04
عرض كردم كه پنلي كه شما ميخواهيد رو ما ميتونيم ارائه بديم. درواقع دسترسي بررسي رو به خود شما ميديم. يعني شما پيام رو براي ارسال انبوه درج ميكنيد. و با دسترسي كه ما ميديم خودتون ميريد متن خودتون رو تاييد ميكنيد. اوكي؟(نماد اعتماد هم داريم)
حالا اگر با قيمت بالا دادن شما دلگرم ميشيد..... مشكلي نيست شما 500 هزار تومن پزداخت كنيد. يا هر مبلغ بالاتر ديگه!

برای یک وبسایت خبری و حساس میخوام ! نمیخوام بدلیل یک کلمه معمولی پیامک نره ! یک سایت مثل تابناک

saeedj
March 5th, 2015, 19:08
اگر با شرایط ایشون ممکنه پس (البته ارسال بايد درچارچوب قوانين جمهوري اسلامي ايران باشد) باشه چیه !؟
اگر از ارسال شماشخصي-ارگاني-سازماين- ... شاكي باشه تمام مشخصات و مدارك كاربر به مراجع قضايي ارائه ميشه.

پنلی که پیام هاش پک نشه نیست ! اول و اخر یه جا چک میشه ...
بهترین راه همون وایبر هست + بانک شماره ...
اگر خواستید پیام خصوصی بدید.

اس ام اس ها همه چک میشه دست کسی هم نیست خیالتون تخت همچین چیزی وجود نداره

بله چك ميشه.
ولي با قراردادي كه ما داريم دسترسي تاييد يا رد كردن متن دست خودمونه....كه اين دسترسي رو ميتونيم با شرايط خاص به خود كاربر بديم.

- - - Updated - - -

برای یک وبسایت خبری و حساس میخوام ! نمیخوام بدلیل یک کلمه معمولی پیامک نره ! یک سایت مثل تابناک

گفتم كه پيامك ارسال ميشه ولي مسئوليتش 100% با خودتون خواهد بود

tizparvaz
March 5th, 2015, 19:15
بله چك ميشه.
ولي با قراردادي كه ما داريم دسترسي تاييد يا رد كردن متن دست خودمونه....كه اين دسترسي رو ميتونيم با شرايط خاص به خود كاربر بديم.
>>> شما اوپراتور هستید یا طرف قرار داد با اوپراتور ؟ خیلی کلمات از سمت خود اوپراتور به شکل خودکار رد میشه و ارسال نمیشه پیامک هایی که مشکوک باشه خود اپراتور برسی میکنه شما زمانی میتونی این ادعارو بکنی که خودت اوپراتور باشی اون موقع بله امکانپذیره که مسلما یک اوپراتور خودش رو واسه این چیزا به خطر نمیندازه این اخرین ارسالم بود چون نمیخوام تاپیک از مسیرش خارج بشه و فقط برای راهنمایی استارتر پست زدم ، روز خوش

saeedj
March 5th, 2015, 19:21
بله چك ميشه.
>>> شما اوپراتور هستید یا طرف قرار داد با اوپراتور ؟ خیلی کلمات از سمت خود اوپراتور به شکل خودکار رد میشه و ارسال نمیشه پیامک هایی که مشکوک باشه خود اپراتور برسی میکنه شما زمانی میتونی این ادعارو بکنی که خودت اوپراتور باشی اون موقع بله امکانپذیره که مسلما یک اوپراتور خودش رو واسه این چیزا به خطر نمیندازه این اخرین ارسالم بود چون نمیخوام تاپیک از مسیرش خارج بشه و فقط برای راهنمایی استارتر پست زدم ، روز خوش

شما يكي از اون كلمات فيلتر رو بگيد. شماره موبايلتون رو هم بگيد از سامانه ارسال كنم ببينيم ميشه يا نه.

tizparvaz
March 5th, 2015, 19:23
شما يكي از اون كلمات فيلتر رو بگيد. شماره موبايلتون رو هم بگيد از سامانه ارسال كنم ببينيم ميشه يا نه.
فک کنم خودتونم بتونید کلمات رو حدس بزنید
09391313552

saeedj
March 5th, 2015, 19:41
فک کنم خودتونم بتونید کلمات رو حدس بزنید
09391313552

چند كلمه كه در دي ماه امسال بعنوان فيلتر اعلام شده بود ارسال شد

- - - Updated - - -

وضعيت پيامك هم "رسيده به گوشي" هست. يعني حتما به گوشيتون رسيده.

akramieh
April 13th, 2015, 18:39
درود برشما
پنل کامل در اختیار شما قرار میدهیم و یک تعهد نامه از شما دریافت میکنیم که پیامک های مزاحمتی و غیراخلاقی ارسال نشود. پنل شما کاملا باز و بدون هیچ گونه تایید ارسال می شود.
قیمت پنل 120 هزار تومان ، تعرفه پیامک ثابت و پنل دائمی می باشد.
درضمن ما سورس اصلی (ادمین ) هستیم.
قبل از خرید نهایی تست هم ارائه می شود.
www.idehpayam.com

mgtco
May 12th, 2015, 16:04
این که چک بشه از سمت اپراتور اصلی
تنها راهش اینه که خودتون اپراتور بشید، من خودم هم برای سایت خبری استفاده کردم، شگردهایی هست که میشه دورش زد آنی هم میفرستم

aligoli
May 13th, 2015, 04:09
سلام

دقت کنید من پنل پیامک میخوام که ارسال سریع انجام بشه و هیچ سیستم یا فردی هم پیامک منو فیلت.ر یا سورت نکنه !

لطفا افر های غیرمرتبط ندید

می توانیم ارسال انبوه پیام در وایبر را برای شما + بانک شماره های متفاوت انجام دهیم.