توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دامنه
wikiphp
March 5th, 2015, 00:01
درود ،دوستان چه طوری میشه دامنه .ای ار را انتقال داد؟
kiarash-khatib
March 5th, 2015, 00:03
باید هزینه 8 تومان به nic بپردازید و اون کد انتقال و یا ازاد سازی به شما بده درخواست انتقال بدید فرد دارای دامنه تایید مدرک کنه بعد انتقال پیدا میکنه
wikiphp
March 5th, 2015, 00:08
باید هزینه 8 تومان به nic بپردازید و اون کد انتقال و یا ازاد سازی به شما بده درخواست انتقال بدید فرد دارای دامنه تایید مدرک کنه بعد انتقال پیدا میکنه
ممنون میشم بگید درخواست را چه طوری اعلام کنیم و انتقال ها را اوکی کنم
kiarash-khatib
March 5th, 2015, 00:12
شما باید به ناحیه کاربریتون هزینه 8 تومان افزایش وجه بزنید
تو اکانت نیک منظورم هست
سپس به کسی که دامنه دستش هست بگید ازاد سازی کنه یک رمز بعد ازاد سازی دامنه میده
اون باید به شما رمزو بده شما درخواست میدید تو بخش انتقال دامنه رمزو میزنید و مینویسه ..... دامنه متعلق به این انتقال هزینه 8 تومان میپردازید یا خیر بعد از ناحیه کاربریتون کم میکنه سپس پیام به فرد دارای دامنه میده میگه مدارکی که تو پیام خصوصی بهشون دادیم دارای
مدرک هست ایشون مدارکو امضا میکنه و اپلود میکنه به نیک نیک هم ممکنه از شما مدارک بخواد اینارو که دادید انتقال بعدش میدن
H.G.N
March 5th, 2015, 00:40
ممنون میشم بگید درخواست را چه طوری اعلام کنیم و انتقال ها را اوکی کنم
پرداخت مالی رو از طریق نمایندگان نیک پرداخت کنید ، حدود 4 هزار تومان هست فکر کنم.
پروسه انتقال هم چندان سخت و زمان بر نیست فقط طرفین باید سریع اقدام کنن و پس از آزاد سازی دامنه برای انتقال و کد انتقال ، ارسال مدارک و ... دامنه به منتقل گیرنده منتقل می شود.
AbtinServer
March 5th, 2015, 09:10
درود ،دوستان چه طوری میشه دامنه .ای ار را انتقال داد؟
از طریق سایتهای ریسلر مثل فراسو اقدام کنید با پرداخت 4 هزارتومان طی 48 ساعت انتقال انجام می شود