توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ...این سایتو چیکارش کنم...
sam127
March 4th, 2015, 09:57
سلام بچه ها من یه سایت تفریحی دارم به آدرس :
پرتال سرگرمی و تفریحی مشرقی ها|عکس بازیگران ایرانی (http://mashreghiha.com/)
یکساله افتتاح شده تو این 1 سال شاید 20 روزش بوده باشه که سایت به روز نشده باشه باقی روزها با مطالب اختصاصی یا نیمه اختصاصی آپدیت منظم میشده 3722 تا مطلب داره که تماما یه اختصاصیه یا نیمه اختصاصی و یکدونه مطلب کپی نداره.از همون اول شروع سایت دادم دست حیدری سئوکار و سایت و قالب را هم سئو کرد و افزونه ها را هم تنظیم کرد افزونه آل سئو وایمیج سئو و قالب اختصاصی هم دادم طراحی کردن واسم بعد 2.3 ماه هم تو یه کلمه ای بک لینک ازشون گرفتم که تا 3 ماه پیش بک لینک را هی تمدید میکردم ولی دیدم حتی یه ورودی هم از این کلمه ندارم و بک را دیگه تمدید نکردم و به جاش از یکی از دوستان پکیجای وبلاگشون را گرفتم که آتوریتی بالای 30 داره در حدود 500 تا وبلاگ که لینک دائمی قرار دادن با 3.4 تا کلمه.قبل از اینکه از این دوستمون پکیج بگیرم و قبل از غیر فعال کردن بک لینک ورودی گولم در حدود 1400.1700 تا بود ولی بعد از غیر فعال کردن بک لینک و گرفتن پکیج وبلاگ از این دوستمون ورودی گوگلم زورکی 400 تا هستش و اینکه قبلا و الان هرمطلبی هم ارسال میکنم تو سایتم همون موقع تو شبکات اجتماعی هم اشتراک میزارم.به نظرتون چه باید بکنم من .دلیل کاهش ورودی تا این حد چیه ؟ و چه کارهایی لازمه تا سایتم رونق بگیره.
الانم 10 روزی هستش سایت به روز نمیشه چون واقعا دلسرد کننده هستش ولی در زمان آپدیت هم ورودی گوگل همون 400 تا بود الانم همونه
7.8 روز پیش نشستم با ابزار disavow links در حدود 260 هزار تا لینک اسپم داشت سایتم از چه بک لینکا چه از سایتای خبرخوان نشستم همشو لیست کردم بعدشم با این ابزار آپلود کردم واسه گوگل که حذف بشه به نظرتون چقدر طول میکشه تا حذف بشه و ایا امکانش هست دلیل ورودی کم و بازدید پایین این مورد باشه
در کل ممنون میشم سایتمو یه بررسی بکنید و ببینید چه مشکلاتی داره
vistore
March 4th, 2015, 09:59
سلام به نظر من تا هز زمان که میتونید پست هاتون رو آپدیت کنید و تگ هاش رو بیشتر کنید
sam127
March 4th, 2015, 10:01
سلام به نظر من تا هز زمان که میتونید پست هاتون رو آپدیت کنید و تگ هاش رو بیشتر کنید
سلام اینکارو قبلا هم انجام میدادم ولی هرکاری کردم نتیجه نداد
vistore
March 4th, 2015, 10:10
سلام اینکارو قبلا هم انجام میدادم ولی هرکاری کردم نتیجه نداد
دلسرد نشو . هر چیزی رو برای سایتت امتحان کن و برای هر امتحانت یه زمان مشخص بده ببین نتیجه چه میشه
dsamyes
March 4th, 2015, 10:21
باید سایتتون سئو بشه! البته بنظر من
sam127
March 4th, 2015, 10:23
دلسرد نشو . هر چیزی رو برای سایتت امتحان کن و برای هر امتحانت یه زمان مشخص بده ببین نتیجه چه میشه
مثلا چه چیزهایی
- - - Updated - - -
باید سایتتون سئو بشه! البته بنظر من
سایت همون اول اول سئو شد
vistore
March 4th, 2015, 10:24
از سئو بدن سایتت چقدر مطمئنی؟
dsamyes
March 4th, 2015, 10:39
مثلا چه چیزهایی
- - - Updated - - -
سایت همون اول اول سئو شد
از نظر بنده سایتتون سئو نیست...
sam127
March 4th, 2015, 10:43
از سئو بدن سایتت چقدر مطمئنی؟
سئوی بدن یعنی چی؟
- - - Updated - - -
از نظر بنده سایتتون سئو نیست...
اوکی تشکر
behtech
March 4th, 2015, 10:50
سلام, اولا که به هیچ عنوان نا امید نشو و امیدورام زودتر به نتیجه دلخواهت برسی
دوما پیشنهاد میکنم سایتت رو اینجا بزنی و اشکلاش رو ببینی, شاید چیزی رو از قلم انداختی : این سایت (http://gtmetrix.com/)
با ارزوی پیشرفت برای شما :)
vistore
March 4th, 2015, 10:54
یه نگاه به سایتت انداخم . فکر کنم فقط افزونه سئو نصب کردید قالب رو بهینه نکردید
sam127
March 4th, 2015, 11:02
سلام, اولا که به هیچ عنوان نا امید نشو و امیدورام زودتر به نتیجه دلخواهت برسی
دوما پیشنهاد میکنم سایتت رو اینجا بزنی و اشکلاش رو ببینی, شاید چیزی رو از قلم انداختی : این سایت (http://gtmetrix.com/)
با ارزوی پیشرفت برای شما :)
سلام چک کردم اشکال خاصی نداشت
- - - Updated - - -
یه نگاه به سایتت انداخم . فکر کنم فقط افزونه سئو نصب کردید قالب رو بهینه نکردید
چرا قالب را همون اول سئو شده
hamid53214
March 4th, 2015, 12:35
سلام
نه گوگل آنالایتیک و نه گوگل پلاس مشاهده نشد
ارور های w3 داره
تعداد ایندکس کمه
از لینک بیلدینگ طبیعی استفاده کنید
sam127
March 4th, 2015, 14:17
سلام
ارور های w3 داره
تعداد ایندکس کمه
آنالایتیک و گوگل پلاس باید کدهاشو بزارم؟
ahmadireza
March 4th, 2015, 14:33
سلام
ارور های w3 داره
تعداد ایندکس کمه
دوست عزیزم ، w3 هیچ تائیری در سئو نداره فقط برای بارگذاری بهتره قالب هستش که کار نسبتا سختی هستش و این از پس طراح بر میاد نه سئو کار !!
گوگل پلاس هم دیگه api نمیده و در نتیجه ارزشی نداره
موفق باشید
ahmadireza
March 4th, 2015, 14:33
سلام
دوست عزیزم شما حرف بقیه دوستان رو جدی نگیر !!!! جناب حیدری دیگه اصلا نیازی به تعریف نداره قطعا اگر برترین نباشه جز برترین ها 100 درصد هستش با اینهمه نمونه کار عالی که دارد
پس شما نگران سئو سایتت نباش که اوکی هستش !!
با خود جناب حیدری صحبت کنید ، اییمل بدید بهشون و موضوع رو مطرح کنید تا بررسی کنند حتما مشکلتون حل خواهد شد
در پناه حق
- - - Updated - - -
سلام
ارور های w3 داره
تعداد ایندکس کمه
دوست عزیزم ، w3 هیچ تائیری در سئو نداره فقط برای بارگذاری بهتره قالب هستش که کار نسبتا سختی هستش و این از پس طراح بر میاد نه سئو کار !!
موفق باشید
menalgeya
March 4th, 2015, 14:37
با سلام
دوست عزیز در مورد سئو و کار آقای حیدری از سئوکاران خوب توی ایران هستند اینو میشه از اخلاق و نمونه کارهای ایشون فهمید
در مورد وب سایت شما سایت خوبی هست ولی نباید دلسرد شوید
با ارسال روزانه پست و لینک بیلدینگ طبیعی در وب سایت ها و انجمن های پر بازدید بعد از مدت کوتاهی به نتیجه خوبی خواهید رسید
پیروز و سربلند باشید
sam127
March 4th, 2015, 14:38
سلام
دوست عزیزم شما حرف بقیه دوستان رو جدی نگیر !!!! جناب حیدری دیگه اصلا نیازی به تعریف نداره قطعا اگر برترین نباشه جز برترین ها 100 درصد هستش با اینهمه نمونه کار عالی که دارد
پس شما نگران سئو سایتت نباش که اوکی هستش !!
با خود جناب حیدری صحبت کنید ، اییمل بدید بهشون و موضوع رو مطرح کنید تا بررسی کنند حتما مشکلتون حل خواهد شد
در پناه حق
- - - Updated - - -
موفق باشید
بله ما هم قبولشون داریم جناب حیدری رو
فقط میگن صبر کنید
yourhosting
March 4th, 2015, 14:40
سایتتون رو سئو کنید.
وضعیت سئو رو میتونید از سایت زیر پک کنید
seositecheckup.com
ahmadireza
March 4th, 2015, 14:41
سایتتون رو سئو کنید.
seositecheckup.com
سئو به آمار و امتیاز هایی که این سایت ها میدن نیست !!
sam127
March 5th, 2015, 23:03
سایتتون رو سئو کنید.
seositecheckup.com
سایت ما همون اول کامل سئو شده
- - - Updated - - -
با سلام
دوست عزیز در مورد سئو و کار آقای حیدری از سئوکاران خوب توی ایران هستند اینو میشه از اخلاق و نمونه کارهای ایشون فهمید
در مورد وب سایت شما سایت خوبی هست ولی نباید دلسرد شوید
با ارسال روزانه پست و لینک بیلدینگ طبیعی در وب سایت ها و انجمن های پر بازدید بعد از مدت کوتاهی به نتیجه خوبی خواهید رسید
پیروز و سربلند باشید
سلام یعنی سایتم مشکلی نداره؟فقط ادامه بدم به پست زماندار گذاشتن مشکل حل میشه؟ این 260 هزار تا لینک اسپم چقدر طول میکشه تا از طرف گوگل پاک بشه .به نظرتون ممکنه دلیلش وجود این لینکا باشه؟
- - - Updated - - -
موفق باشید
شما چه پیشنهاداتی دارید
- - - Updated - - -
دوستان دیگه کسی پیشنهادی نداره
dsamyes
March 6th, 2015, 01:14
دوست عزیز اگر میتونید هزینه کنید حتما سایت باید سئو بشه...
pedrami
March 6th, 2015, 01:42
سلام دوست عزیز
سایتتون از نظر سئو قالب و طراحی تقریبا شرایط خوبی داره .... با یکم ریزه کاری میشه امتیاز این ها رو بالاتر برد .... اما مواردی که به شما بیشتر کمک می کنن از دید من این ها هستند .....
گوگل پلاس سایتتون رو افزایش بدید ....
سایتتون رو از لحاظ www و بدون www نفکیک کنین .... و برای هر کدوم سایت مپ جداگونه تعریف کنین ....
از اقای حیدری سوال کنید که دلیل اینکه یک دفعه افت بازدید تا 75% داشتید از گوگل چی میتونه باشه ؟ طبیعی نیست این افت رنک ... ایشون که مجری سئو سایت شما بودن بهتر می تونن راهنمایی کنن و پاسخ گو باشد ....
اما باز حس کردید کمکی از دست ما بر میاد به عنوان مشورت در یاهو یا شماره های شرکت در تماس باشید دوست عزیز ... هر کمکی از دستمون بر بیاد در خدمتم ....
http://novinwebsaz.ir/
novinwebsaz@yahoo.com
takpar7
March 6th, 2015, 04:58
سلام
دوستان اصلا توجه نکردین به پست اول!
تو قالب تغییری داده نشده که میگین سئو سئو با همین قالب و بک لینکی که داشتن 1400 بوده الآن شده 400!
بک لینک درست حسابی داشته باشه سایت سئو کم تاثیره تو بازدید کل
قالب این وسط تغییری نکرده که!
از طرف گوگل وبمستر هیچ پیامی درباره سایت نداشتین؟
در هر صورت فکر نکنم مشکل از سمت قالب باشه تو سورس هم چیز خاصی ندیدم که مشکل ساز باشه
سرعت سایت هم مناسبه
تو این مدت که میگید تغییر سرور نداشتید؟
sam127
March 6th, 2015, 16:00
والا سایت از همون اول اول هم قالب هم خود سایت سئو شده توسط آقای حیدری.الانم بهشون پیام دادم پرسیدم به نظرتون سایت ما مجدد سئو نیاز داره گفتن خیر
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
سایتتون از نظر سئو قالب و طراحی تقریبا شرایط خوبی داره .... با یکم ریزه کاری میشه امتیاز این ها رو بالاتر برد .... اما مواردی که به شما بیشتر کمک می کنن از دید من این ها هستند .....
گوگل پلاس سایتتون رو افزایش بدید ....
سایتتون رو از لحاظ www و بدون www نفکیک کنین .... و برای هر کدوم سایت مپ جداگونه تعریف کنین ....
از اقای حیدری سوال کنید که دلیل اینکه یک دفعه افت بازدید تا 75% داشتید از گوگل چی میتونه باشه ؟ طبیعی نیست این افت رنک ... ایشون که مجری سئو سایت شما بودن بهتر می تونن راهنمایی کنن و پاسخ گو باشد ....
اما باز حس کردید کمکی از دست ما بر میاد به عنوان مشورت در یاهو یا شماره های شرکت در تماس باشید دوست عزیز ... هر کمکی از دستمون بر بیاد در خدمتم ....
http://novinwebsaz.ir/
novinwebsaz@yahoo.com
بک لینک که دیگه عمرا بگیرم ما از وقتی بک لینک گرفتیم واسه سایتمون و بعد از چند وقت قطعش کردیم سایت به این روز افتاد.آقای حیدری هم هی میگن صبر کنید
- - - Updated - - -
سلام
دوستان اصلا توجه نکردین به پست اول!
تو قالب تغییری داده نشده که میگین سئو سئو با همین قالب و بک لینکی که داشتن 1400 بوده الآن شده 400!
بک لینک درست حسابی داشته باشه سایت سئو کم تاثیره تو بازدید کل
قالب این وسط تغییری نکرده که!
از طرف گوگل وبمستر هیچ پیامی درباره سایت نداشتین؟
در هر صورت فکر نکنم مشکل از سمت قالب باشه تو سورس هم چیز خاصی ندیدم که مشکل ساز باشه
سرعت سایت هم مناسبه
تو این مدت که میگید تغییر سرور نداشتید؟
نه هیچ پیغامی ندارم از گوگل وبمستر من هرروز چک میکنم.سرور هم از همون افتتاح سایت نت افراز بوده تا الان.
فقط در حدود 260 هزار تا لینک اسپم دارم امکانش هست واسه این باشه؟
22 روزی هست معرفی کردم لینکای اسپم را به ابزار
disavow links گوگل ولی هنوز حذف نشده
- - - Updated - - -
به نظرتون چقدر طول میکشه تا لینکای اسپم معرفی شده به گوگل حذف بشن؟کسی تجربشو داشته
takpar7
March 6th, 2015, 16:12
همون که سئوکارتون گفتن فقط صبر کنید ببینید چی میشه
یکی دو هفته صبر کنید انشالله کامل حل بشه البته اسپم که فرمودید سئو گوگل سایت هم درست بشه و لینک ها بالا بیاد هم چند ماه ممکنه بکشه
psfa
March 6th, 2015, 17:16
ایشون نخوان به شما پول زور بدن برای به اصطلاح سئو کیو باید ببینن؟
sam127
March 6th, 2015, 21:35
همون که سئوکارتون گفتن فقط صبر کنید ببینید چی میشه
یکی دو هفته صبر کنید انشالله کامل حل بشه البته اسپم که فرمودید سئو گوگل سایت هم درست بشه و لینک ها بالا بیاد هم چند ماه ممکنه بکشه
الان 3 ماهی هست این مشکل را دارم به نظرت نباید درست میشد.ولی فک کنم به خاطر اسپما باشه منتظرم پاک بشه ببینیم چجوری میشه
InterServer.ir
March 7th, 2015, 02:28
سلام
سئوی سایتتون مناسب نیست
از مشکلات متا تگ ها و تگ های داخل صفحه خیلی واضحه روی قالب کار نشده :)
sam127
March 7th, 2015, 14:28
سلام
سئوی سایتتون مناسب نیست
از مشکلات متا تگ ها و تگ های داخل صفحه خیلی واضحه روی قالب کار نشده :)
ولی سئوکارم گفت کار شده
InterServer.ir
March 8th, 2015, 05:08
ولی سئوکارم گفت کار شده
من که چیزی در این باره ندیدم جز چند مورد جزئی
sam127
March 12th, 2015, 11:00
ما آخر نفهمیدیم سئو شده یا نه
- - - Updated - - -
باقی بچه ها نظرشون چیه
- - - Updated - - -
بچه ها به نظرتون امکان داره یه سایتی را بشه بالا آوورد فقط با آپدیت منظم و مطالب اختصاصی و پربیننده؟
بدون گرفتن بک لینک و این چیزا
pedrami
March 12th, 2015, 11:29
دوست عزیز
تو خیلی از کلمات کلیدی که رقابتی نیست .... می توان سایت رو بدون بک لینک گیری به صفحه ی اول و حتی لینک اول اورد ...
ولی مهمه که مطالب اختصاصی باشه و کپی پیست از جای دیگه ای نباشه ....
و حداقل سئو سایت و قالب باید امجام شده باشه ...
sam127
March 12th, 2015, 11:36
دوست عزیز
تو خیلی از کلمات کلیدی که رقابتی نیست .... می توان سایت رو بدون بک لینک گیری به صفحه ی اول و حتی لینک اول اورد ...
ولی مهمه که مطالب اختصاصی باشه و کپی پیست از جای دیگه ای نباشه ....
و حداقل سئو سایت و قالب باید امجام شده باشه ...
بی زحمت سایت منو چک کنید ببینید سئو سایت و قالب انجام شده یا خیر.مطالبم همش اختصاصیه یه مقدارشم نیمه اختصاصی
pedrami
March 12th, 2015, 11:52
دوست عزیز جهت آگاهی خودتون ، چند تا سایت میدوم که باهاش در سطح مقدماتی بتونین یک انالیز مختصر سئو، از سایت هایی که می خواید داشته باشد
https://chkme.com
http://gtmetrix.com/
تو انالیز از این 2 سایت تقریبا سئو خوب و قابل قبولی شما دارین ( جا داره بهتر بشه ، اما همین مقدار هم خوب و قابل قبول میتونه باشه)
این سایت اگه عضو شید یکم انالیز دقیق تری می گیره، که یکم ارورهای سایتتون رو زیاد نشون میده
http://www.seositecheckup.com/
که بازم تا یک حدی ارور طبیعی هست .... اما خوب جا داره چند جا مشکلش حل بشه ...
پ.ن: دوست عزیز این نکته هم بگم که هیچ کدوم از سایت های انالیر به صورت دقیق و جامع سایت رو نمی تونه انالیز کنه و هر کدوم از سایت ها نقطه ضعف هایی دارن .... فقط جهت یک انالیز سطحی بیشتر توسط سئو کارها مورد استفاده قرار می گیرن
اما سر جمع به نظر من سئو قالب و طراحی شما پوینت بالای 75% میگیره که یک امتیاز قابل قبوله
sam127
March 12th, 2015, 12:01
دوست عزیز جهت آگاهی خودتون ، چند تا سایت میدوم که باهاش در سطح مقدماتی بتونین یک انالیز مختصر سئو، از سایت هایی که می خواید داشته باشد
https://chkme.com
http://gtmetrix.com/
تو انالیز از این 2 سایت تقریبا سئو خوب و قابل قبولی شما دارین ( جا داره بهتر بشه ، اما همین مقدار هم خوب و قابل قبول میتونه باشه)
این سایت اگه عضو شید یکم انالیز دقیق تری می گیره، که یکم ارورهای سایتتون رو زیاد نشون میده
http://www.seositecheckup.com/
که بازم تا یک حدی ارور طبیعی هست .... اما خوب جا داره چند جا مشکلش حل بشه ...
پ.ن: دوست عزیز این نکته هم بگم که هیچ کدوم از سایت های انالیر به صورت دقیق و جامع سایت رو نمی تونه انالیز کنه و هر کدوم از سایت ها نقطه ضعف هایی دارن .... فقط جهت یک انالیز سطحی بیشتر توسط سئو کارها مورد استفاده قرار می گیرن
اما سر جمع به نظر من سئو قالب و طراحی شما پوینت بالای 75% میگیره که یک امتیاز قابل قبوله
بالای 200 هزار تا لینک اسپم دارم که معرفی کردم به گوگل واسه حذف شدن.به نظرتون ممکنه یکی از دلایل ورودی کم همین لینکای اسپم باشه.پس فقط رو مطلب کار کنم و کلمات کلیدی که رقابت بالایی نداره
pedrami
March 12th, 2015, 12:33
بالای 200 هزار تا لینک اسپم دارم که معرفی کردم به گوگل واسه حذف شدن.به نظرتون ممکنه یکی از دلایل ورودی کم همین لینکای اسپم باشه.پس فقط رو مطلب کار کنم و کلمات کلیدی که رقابت بالایی نداره
والا دوست عزیز ... به نظز من در حال حاضر اصلا لینک های اسپم شما دلیل بر کاهش بازدید شما نمیتونه باشه ... من تو پیام خصوصی سایت هایی رو می تونم بهتون معرفی کنم که با 100% بک لینک اسپم، لینک اول گوکل چندین ماهه که هستند و هنوز پنالتی نشدن ...
البته این احساس منه که دلیل افت بازدید شما لینک های اسپم نیست، و یک دفعه 75% کاهش بازدید شما دلیل دیگه ای باید داشته باشه ....
اما واقعا این مسئله ای نیست که من یا همکارامون با انالیز سایتتون بتونیم بگیم .... باید قشنگ ریشه یابی بشه و وب مسترتون و خیلی چیزهای دیگه برسی بشن ....
به نظز من شما که سئو کار دارید ازشون بخواید که صادقانه دلیل این قضیه رو بهتون بگه .... ایشون چون از بدو کار سایتتون دستشون بوده میتونن بهتر از هر کس دیگه ای نظر کارشناسی شده بده .... و حرف ایشون 100%، از حرف های من و دوستان کامل تر و ذقیق تر هست ...
sam127
March 12th, 2015, 15:48
والا دوست عزیز ... به نظز من در حال حاضر اصلا لینک های اسپم شما دلیل بر کاهش بازدید شما نمیتونه باشه ... من تو پیام خصوصی سایت هایی رو می تونم بهتون معرفی کنم که با 100% بک لینک اسپم، لینک اول گوکل چندین ماهه که هستند و هنوز پنالتی نشدن ...
البته این احساس منه که دلیل افت بازدید شما لینک های اسپم نیست، و یک دفعه 75% کاهش بازدید شما دلیل دیگه ای باید داشته باشه ....
اما واقعا این مسئله ای نیست که من یا همکارامون با انالیز سایتتون بتونیم بگیم .... باید قشنگ ریشه یابی بشه و وب مسترتون و خیلی چیزهای دیگه برسی بشن ....
به نظز من شما که سئو کار دارید ازشون بخواید که صادقانه دلیل این قضیه رو بهتون بگه .... ایشون چون از بدو کار سایتتون دستشون بوده میتونن بهتر از هر کس دیگه ای نظر کارشناسی شده بده .... و حرف ایشون 100%، از حرف های من و دوستان کامل تر و ذقیق تر هست ...
بدبختی همینه دقیق بهم نمیگه چیکارش باید کرد.فک کنم آخرش باید یه سئوکار بگیرم باز
- - - Updated - - -
این 75 درصد را از کجا آووردید؟
pedrami
March 12th, 2015, 15:52
از پست اول خودتون دوست عزیز
قبل از اینکه از این دوستمون پکیج بگیرم و قبل از غیر فعال کردن بک لینک ورودی گولم در حدود 1400.1700 تا بود ولی بعد از غیر فعال کردن بک لینک و گرفتن پکیج وبلاگ از این دوستمون ورودی گوگلم زورکی 400 تا هستش و
اگه 1600 تا ورودی از گوگل داشته باشید و الان شده باشه 400 تا یعنی 75% افت بازدید داشتید دیگه :)
sam127
March 12th, 2015, 15:57
از پست اول خودتون دوست عزیز
اگه 1600 تا ورودی از گوگل داشته باشید و الان شده باشه 400 تا یعنی 75% افت بازدید داشتید دیگه :)
آهان.به نظرتون ممکنه بخاطر این لینکا باشه.آخه مگه میشه یهویی
pedrami
March 12th, 2015, 16:10
آهان.به نظرتون ممکنه بخاطر این لینکا باشه.آخه مگه میشه یهویی
والا دوست عزیز من تو جواب قبلی هم خدمتت گفتم که از دید من لینک های اسپم 1% هم دلیل افت بازدید شما نیست (البته بازم می گم از دید من ، شاید اشتباه کنم) ... اگه 4 ، 5 ماه از زمانی که این بک لینک های اسپم براتون ثبت شده ، گذشته بود میشد شک کرد که شاید دلیل افت بازدید این اسپم ها باشه و گوگل داره سایتتون رو قلقلک میده .... اما بازم با اطمینان نمیشد گفت
واقعا بدون برسی وب مستری و بعضی قسمت های سایت نمی تونم بهتون بگم دلیل واقعی افت بازدیدتون چیه ...
اما یه احتمال می تونم بدم :
اینکه بک لینک هایی که براتون می گرفته سئو کارتون، لینک شما رو با توجه به ساختار گوگل داده بودن .... که هر کی رو بک لینک ها کلیک می کرد ورودی از طریق گوگل حساب می کرد و بازدید واقعی نبوده ...
مثل این لینک : http://goo.gl/Z7QdmK
این لینک یکی از پیج های ماست ، کسی روش بزنه ورودی از گوگل حساب می کنه .... اگه بک لینک ها به این صورت ثبت شه ورودی از گوگل حساب میشه
sam127
March 12th, 2015, 16:21
یه پیام از گوگل اومده واسم تو گوگل وبمسترم
Google systems have tested 2,430 pages from your site and found that 54% of them have critical mobile usability errors. The errors on these 1,320 pages severely affect how mobile users are able to experience your website. These pages will not be seen as mobile-friendly by Google Search, and will therefore be displayed and ranked appropriately for smartphone users.
- - - Updated - - -
والا دوست عزیز من تو جواب قبلی هم خدمتت گفتم که از دید من لینک های اسپم 1% هم دلیل افت بازدید شما نیست (البته بازم می گم از دید من ، شاید اشتباه کنم) ... اگه 4 ، 5 ماه از زمانی که این بک لینک های اسپم براتون ثبت شده ، گذشته بود میشد شک کرد که شاید دلیل افت بازدید این اسپم ها باشه و گوگل داره سایتتون رو قلقلک میده .... اما بازم با اطمینان نمیشد گفت
واقعا بدون برسی وب مستری و بعضی قسمت های سایت نمی تونم بهتون بگم دلیل واقعی افت بازدیدتون چیه ...
اما یه احتمال می تونم بدم :
اینکه بک لینک هایی که براتون می گرفته سئو کارتون، لینک شما رو با توجه به ساختار گوگل داده بودن .... که هر کی رو بک لینک ها کلیک می کرد ورودی از طریق گوگل حساب می کرد و بازدید واقعی نبوده ...
مثل این لینک : http://goo.gl/Z7QdmK
این لینک یکی از پیج های ماست ، کسی روش بزنه ورودی از گوگل حساب می کنه .... اگه بک لینک ها به این صورت ثبت شه ورودی از گوگل حساب میشه
یه نمونه از سایتی که بک مارو گذاشته بود
blaag.ir
41 هزار تا لینک اسپم ثبت شده یا همون توتال لینک
pedrami
March 12th, 2015, 16:33
ترجمه کلی :
گوگل سایت شما رو تست کرده و دید 2430 تا پیج داره که از 2430 تا پیج 54% مطلوب برای موبایل نیستن ... که میشه 1320 تا پیج .... بنابر این باعث میشه یوزرهای سایت شما که تو سط موبایل روی سایت شما میان ... نتونن راحت با این پیج ها ارتباط برقرار کنن که افت رنک یوزرهای موبایل رو باعث میشه ... به همین امر باعث میشه که گوگل سرچ نتونه به صورت مناسب رنک به پیج هاتون برای گوشش های اسمارت و هوشمند بده
داداشی اصلا این متن ربطی به این نداره که بک لینک های شما اسپم بوده .... و باز هم دلیلی واسه افت رنک 75% شما از گوگل نمیشه
sam127
March 12th, 2015, 18:07
ترجمه کلی :
گوگل سایت شما رو تست کرده و دید 2430 تا پیج داره که از 2430 تا پیج 54% مطلوب برای موبایل نیستن ... که میشه 1320 تا پیج .... بنابر این باعث میشه یوزرهای سایت شما که تو سط موبایل روی سایت شما میان ... نتونن راحت با این پیج ها ارتباط برقرار کنن که افت رنک یوزرهای موبایل رو باعث میشه ... به همین امر باعث میشه که گوگل سرچ نتونه به صورت مناسب رنک به پیج هاتون برای گوشش های اسمارت و هوشمند بده
داداشی اصلا این متن ربطی به این نداره که بک لینک های شما اسپم بوده .... و باز هم دلیلی واسه افت رنک 75% شما از گوگل نمیشه
واسه درست کردن این مشکلی که گوگل گفته باید چیکار کنم.پیام دادم به حیدری گفتم 75 درصد بازدید هام کاهش داشته لطفا سایتمو آنالیز کنید و مشکلی هست حل کنید اگه هزینه ای داره پرداخت میکنم فعلا که جواب نداده فک کنم سرش شلوغ باشه
pedrami
March 12th, 2015, 19:42
واسه درست کردن این مشکلی که گوگل گفته باید چیکار کنم.پیام دادم به حیدری گفتم 75 درصد بازدید هام کاهش داشته لطفا سایتمو آنالیز کنید و مشکلی هست حل کنید اگه هزینه ای داره پرداخت میکنم فعلا که جواب نداده فک کنم سرش شلوغ باشه
متاسفانه تم شما بیس (base) موبایل نداره و برای اینکه تو موبایل ذرست نمایش داده بشه از پلاگین استفاده کردن، اما این پلاگین کامل فارسی و بهینه نشده ... سرعت لودش خیلی پایینه و فکر کنم برای همه ی پیج های شما هم فعال نشده ....
باید این رو طراحتون درست کنن ...
راجع به افت بازدید هم دوست عزیز .... الان به نظرم با توجه به صحبت هاتون مشخصه دلیل افت بازدیدتون چیه .... سئو کار شما از بک لینک به شیوه ی تبلیغات متنی و بنری برای شما استفاده می کردن .... که در سایت های مختلفی این تبلیغات متنی و بنری گذاشته شده بود ....و بازدیدکنندگان روی تبلیغات و بنرها کلیک می کردن و بازدید برای شما فرستاده می شد .. حالا که اون بک لینک ها رو ادامه ندادید .... دیگه بازدیدهایی که از اون طریق داشتید از بین رفته ... و طبیعی هم هست ...
از دید من بدترین نوع بک لینک ، این سبک بک لینک هاست چون فقط بازدید محدود ایجاد می کنه و تاثیر خیلی کمی روی افزایش رتبه ی سایت داره
sam127
March 12th, 2015, 20:00
متاسفانه تم شما بیس (base) موبایل نداره و برای اینکه تو موبایل ذرست نمایش داده بشه از پلاگین استفاده کردن، اما این پلاگین کامل فارسی و بهینه نشده ... سرعت لودش خیلی پایینه و فکر کنم برای همه ی پیج های شما هم فعال نشده ....
راجع به افت بازدید هم دوست عزیز .... الان به نظرم با توجه به صحبت هاتون مشخصه دلیل افت بازدیدتون چیه .... سئو کار شما از بک لینک به شیوه ی تبلیغات متنی و بنری برای شما استفاده می کردن .... که در سایت های مختلفی این تبلیغات متنی و بنری گذاشته شده بود ....و بازدیدکنندگان روی تبلیغات و بنرها کلیک می کردن و بازدید برای شما فرستاده می شد .. حالا که اون بک لینک ها رو ادامه ندادید .... دیگه بازدیدهایی که از اون طریق داشتید از بین رفته ... و طبیعی هم هست ...
از دید من بدترین نوع بک لینک ، این سبک بک لینک هاست چون فقط بازدید محدود ایجاد می کنه و تاثیر خیلی کمی روی افزایش رتبه ی سایت داره
این سایتو نگاه کنید
http://blaag.ir/
بک لینک تو 20 تا از همچین سایتهایی بود پایین قسمت آمارسایت بک لینکها را گذاشته بک لینک منم اون قسمت بود.خب حالا واسه درست کردنش چیکار باید بکنم؟
pedrami
March 12th, 2015, 20:45
این سایتو نگاه کنید
http://blaag.ir/
بک لینک تو 20 تا از همچین سایتهایی بود پایین قسمت آمارسایت بک لینکها را گذاشته بک لینک منم اون قسمت بود.خب حالا واسه درست کردنش چیکار باید بکنم؟
دوست عزیز چیزی خراب نشده که قرار باشه درست بشه ...
شما حدود 1200 تا از بازدیدهاتون از طریق، تبلیغات متنی که توی این سایت و سایت های مشابه بوده ایجاد شده بود ....
بازدید واقعی سایت خودتون در حدود 300 تا 400 تاس ... که با اون 1200 تا به 1600 -1700 تا میرسید ...
اگه اون بک لینک ها رو باز فعال کنین بازدیدتون بالا میره .... اگه فعال نکنین همین بازدید واقعیتون هست ...
اگه قصد این رو دارید که بازدید واقعیتون بالا بره ، باید از طریق سئو کامل، سایتتون رو به صفحه ی اول گوگل در چند کلمه ی کلیدی بیارید ... که در سرچ هایی که مردم تو گوگل میزنن ، اگه سایت شما رتبه ی خوبی داشته باشه 100% کلیک خورش بالا میره و از سایتتون استفاده می کنن ...
sam127
March 13th, 2015, 01:34
دوست عزیز چیزی خراب نشده که قرار باشه درست بشه ...
شما حدود 1200 تا از بازدیدهاتون از طریق، تبلیغات متنی که توی این سایت و سایت های مشابه بوده ایجاد شده بود ....
بازدید واقعی سایت خودتون در حدود 300 تا 400 تاس ... که با اون 1200 تا به 1600 -1700 تا میرسید ...
اگه اون بک لینک ها رو باز فعال کنین بازدیدتون بالا میره .... اگه فعال نکنین همین بازدید واقعیتون هست ...
اگه قصد این رو دارید که بازدید واقعیتون بالا بره ، باید از طریق سئو کامل، سایتتون رو به صفحه ی اول گوگل در چند کلمه ی کلیدی بیارید ... که در سرچ هایی که مردم تو گوگل میزنن ، اگه سایت شما رتبه ی خوبی داشته باشه 100% کلیک خورش بالا میره و از سایتتون استفاده می کنن ...
به نظرت با زدن مطالب اختصاصی و پربیننده و همچنین زمان بندی به این نتیجه خواهم رسید که بازدید واقعیم بالا بره؟
InterServer.ir
March 13th, 2015, 02:18
به نظرت با زدن مطالب اختصاصی و پربیننده و همچنین زمان بندی به این نتیجه خواهم رسید که بازدید واقعیم بالا بره؟
کاش شما اول از سئوی کامل سایت مطمئن می شدید و بعد اقدام به انتشار مطالبتون می کردید اگر اینکار رو کرده بودید الان بازدید اصلی سایتتون شاید بیشتر از بازدیدی بود که با بک لینک به دست آورده بودید !
الان هم نمیشه گفت دیره دیر شده سایتتون رو سئو کنید و اقدام به مطلب گذاشتن کنید مطالبی انتخاب کنید که در عنوان دارای کلماتی باشند که معمولا کاربران اینترنت سرچ می کنند حتما هم نیازی به به اصلاح شاخ بودن همه مطالبتون نیست
sam127
March 13th, 2015, 11:54
کاش شما اول از سئوی کامل سایت مطمئن می شدید و بعد اقدام به انتشار مطالبتون می کردید اگر اینکار رو کرده بودید الان بازدید اصلی سایتتون شاید بیشتر از بازدیدی بود که با بک لینک به دست آورده بودید !
الان هم نمیشه گفت دیره دیر شده سایتتون رو سئو کنید و اقدام به مطلب گذاشتن کنید مطالبی انتخاب کنید که در عنوان دارای کلماتی باشند که معمولا کاربران اینترنت سرچ می کنند حتما هم نیازی به به اصلاح شاخ بودن همه مطالبتون نیست
اون سئویی که حیدری همون اول انجام داد پس چی هستش که باید دوباره سئو کنم؟
- - - Updated - - -
طراح قالب منظورته؟ اصلا معلوم نیست کجا هستش.بخوام این مشکل درست بشه چجوری باید اقدام کنم
pedrami
March 13th, 2015, 14:52
100% با زدن مطالب اختصاصی و پربیننده به طور منظم، بازدید شما بالا میره ... اما خوب بدون انجام یک سری کارهای سئو، پیشرفت شما تو گوگل ممکنه کند باشه .... دلیلش هم اینه که رقیب هاتون تو کلمات کلیدی مختلف، سئو کامل ممکنه انجام داده باشن و با سرعت به صفحات اول بیان و اونجا موندگار بشن ...
دوست عزیز براس شروع و اگه می خواین مستقل کار کنین به نظر من روی این دو گزینه که راحت از دستتون بر میاد برنامه ریزی کنید :
1- هر روز به طور منظم 5 تا 10 تا مطلب اختصاصی یا نیمه اختصاصی بگذارید
2-شبکه های اجتماعی (فیس بوک .... گوگل پلاس ... تویتر .... لیتک دین) رو فعال کنید و افزونه هایی رو نصب کنید که به صورت اتوماتیک هر مطلبی که می گذارید رو در این شبکه ها نشر بدن ... بعد یکی از شبکه ها که پیشنهاد من گوگل پلاس هست رو روش وقت بگذارید و گروه تشکیل بدید و دایره خودتون رو توش قوی کنید) به سایتتون کمک می کنه ...
اما 1% اگه مهمه که سریع پیشرفت کنین و صبر ندارید ... باید حتما یک سو کامل به همراه بک لبنک گیری انجام بدید.... اونم نه به صورت تبلیغات متنی و بنری بک لینک بگیرید .... از متد جدید استفاده کنین
- - - Updated - - -
طراح قالب منظورته؟ اصلا معلوم نیست کجا هستش.بخوام این مشکل درست بشه چجوری باید اقدام کنم
طراح قالب یا سایتتون اگه دسترسی دارین به هر کدومشون ... میتونن براتون درستش کنن .... یک مقدار کد نویسی هاش باید درست بشه ....
اگه دسترسی ندارید باید به دوستانی که این کار رو انجام میدن بسپارید
sam127
March 13th, 2015, 15:03
باید یک سئو سازی قوی بشه و پلاگین های سئو نصب بشن به نظر من الیته یا شاید موضوع سایت شما طرفداری در نت نداره
مگه جز پلاگین all seo و ایمیج سئو پلاگین دیگه ای هست.از اون حرفا بودا تفریحی مگه میشه طرفدار نداشته باشه
- - - Updated - - -
100% با زدن مطالب اختصاصی و پربیننده به طور منظم، بازدید شما بالا میره ... اما خوب بدون انجام یک سری کارهای سئو، پیشرفت شما تو گوگل ممکنه کند باشه .... دلیلش هم اینه که رقیب هاتون تو کلمات کلیدی مختلف، سئو کامل ممکنه انجام داده باشن و با سرعت به صفحات اول بیان و اونجا موندگار بشن ...
دوست عزیز براس شروع و اگه می خواین مستقل کار کنین به نظر من روی این دو گزینه که راحت از دستتون بر میاد برنامه ریزی کنید :
1- هر روز به طور منظم 5 تا 10 تا مطلب اختصاصی یا نیمه اختصاصی بگذارید
2-شبکه های اجتماعی (فیس بوک .... گوگل پلاس ... تویتر .... لیتک دین) رو فعال کنید و افزونه هایی رو نصب کنید که به صورت اتوماتیک هر مطلبی که می گذارید رو در این شبکه ها نشر بدن ... بعد یکی از شبکه ها که پیشنهاد من گوگل پلاس هست رو روش وقت بگذارید و گروه تشکیل بدید و دایره خودتون رو توش قوی کنید) به سایتتون کمک می کنه ...
اما 1% اگه مهمه که سریع پیشرفت کنین و صبر ندارید ... باید حتما یک سو کامل به همراه بک لبنک گیری انجام بدید.... اونم نه به صورت تبلیغات متنی و بنری بک لینک بگیرید .... از متد جدید استفاده کنین
- - - Updated - - -
طراح قالب یا سایتتون اگه دسترسی دارین به هر کدومشون ... میتونن براتون درستش کنن .... یک مقدار کد نویسی هاش باید درست بشه ....
اگه دسترسی ندارید باید به دوستانی که این کار رو انجام میدن بسپارید
این 2 تا کاری که گفتید 1 ساله انجام میدادم ولی نتیجه ای نداشت .یعنی مطلب اختصاصی و نیمه اختصاصی با زمانبندی منظم.به محض انتشار اشتراک گذاری تو فیسبوک
بک لینک گیری هم که توبه کار شدم هی باید پول بدی آخرشم هیچی به هیچی.سئوکار هم شخص درست حسابی سراغ ندارم حیدری که اول سئو کرد سایتو ولی نتیجه ای نداشت 1 ادمین هم پروژه قبول نمیکنه
pedrami
March 13th, 2015, 15:10
این 2 تا کاری که گفتید 1 ساله انجام میدادم ولی نتیجه ای نداشت .یعنی مطلب اختصاصی و نیمه اختصاصی با زمانبندی منظم.به محض انتشار اشتراک گذاری تو فیسبوک
بک لینک گیری هم که توبه کار شدم هی باید پول بدی آخرشم هیچی به هیچی.سئوکار هم شخص درست حسابی سراغ ندارم حیدری که اول سئو کرد سایتو ولی نتیجه ای نداشت 1 ادمین هم پروژه قبول نمیکنه
دوست عزیز گفتم تو 4 شبکه اجتماعی ... نه فیس بوک ...
حرف هام رو کامل بخونین متوجه حرف هام میشید ...
پیشرفتم نکردید تو این 1 سال دلیلش رو هم تو حرفهام باز خدمتت گفتم ...
sam127
March 13th, 2015, 23:22
دوست عزیز گفتم تو 4 شبکه اجتماعی ... نه فیس بوک ...
حرف هام رو کامل بخونین متوجه حرف هام میشید ...
پیشرفتم نکردید تو این 1 سال دلیلش رو هم تو حرفهام باز خدمتت گفتم ...
لینک دین چیه دادا جان بار اولمه اسمشو میشنوم ؟ گوگل پلاس یکی میگفت دیگه فایده ای نداره گوگل میخواد بزارتش کنار و این حرفا
علت پیشرفت نکردنم را میشه واضح بگی ببخشید من گیج شدم
takpar7
March 14th, 2015, 05:05
ببینید من راحت و کامل مسیر رو توضیح میدم بهتون
رتبه بندی صفحات و سایت ها تو گوگل بر اساس بک لینک هایی هستن که وجود دارن
مثلا اگه تو بخش دانلود بک لینک تزریق بشه برا سایت با نام "دانلود آهنگ" و با همین نام تو سایت های دیگه لینک بخوره چندین سایتی که تو این حوزه هست گوگل لینک هایی که خوردن رو بررسی میکنه و رتبه بندی میکنه
مثلا سایت رتبه یک با 1 میلیون بک لینک تو کلمه دانلود آهنگ
رتبه دو با 800 هزار
و سه با 500 هزار و الی آخر
سایت های بزرگو مهم چرا مهم شدن علت کپی کردن مطالبشون تو انواع فروم ها شبکه های مجازی وبلاگ ها تبلیغات متنی فالو بوده!
برای هر کلمه بتونین لینک بگیرید از هرکدوم روش های بالا تو همون کلمه تو گوگل بالا میاین
سئوی قالب مهمه ولی تو رتبه بندی های بعدی قرار داره نمیدونم چرا اینقدر گیر دادن به قالب!
حالا شما باید از قبل میدونستی که بیشتری بازدیدات روی کدوم کلمات کلیدی هستن که بک لینک خوردنو اومدن بالا تو گوگل
بعد اون رقباتو میشناختی و وضعیتشونو تحلیل میکردی شاید رقبا دست به کار شدنو تعداد بک لینک تو کلمات کلیدی,کلیدی برای سایتت که بازدید داشتن از گوگل خودشونو بالا کشیدن و تو افت کردی مخصوصا به دلیل عدم بک لینک گیری
خیلی از سایت ها بیش از نیمی از ورودی گوگلشون بخاطر یک یا چند کلمه ی خاصه که بک لینک خوردنو بالا اومدن
من سایت های زیادی رو دیدم که با سئوی بد قالب و خطا های متعدد کدنویسی تو قالب جز برترین های نت بودن و رنک یک تو بعضی کلمه ها! و اون به دلیل بک لینکهایی بود که مطالب کپی شده از سایت داده بودن بهش!
بک لینک های شبکه های مجازی وبلاگ ها و.... خیلی مهمن چون همیشه هستند ولی بک لینک های هزینه ای باید دائما هزینه شه براشون
بالایی ها بک لینک های خارجی بودن
حالا بک لینک های داخلی که مهمن و باید تو قالب بررسی بشن
تگ های h1 h2 h3 هستن تو صفحه اصلی,صفحه هر پست , صفحه تگ ها و..., و کلمات بولد شده تو متن های هر پست که خیلی مهم هستند
شما جدیدا تغییری رو قالب نداشتین که الآنم بخاطر اون به مشکل بخورید اینو قبلا هم گفتم
بعضی وقت ها تغییرات و تنظیمات جدید تو سرور هاستینگ هم میتونه باعث این خرابی ها بشه...
مباحث زیاده باید از هر نظر بررسی بشه سایت
طولانی شد ولی اگه توجه کنی خیلی میتونه کمک کنه
موفق باشی.
sam127
March 14th, 2015, 08:27
ببینید من راحت و کامل مسیر رو توضیح میدم بهتون
رتبه بندی صفحات و سایت ها تو گوگل بر اساس بک لینک هایی هستن که وجود دارن
مثلا اگه تو بخش دانلود بک لینک تزریق بشه برا سایت با نام "دانلود آهنگ" و با همین نام تو سایت های دیگه لینک بخوره چندین سایتی که تو این حوزه هست گوگل لینک هایی که خوردن رو بررسی میکنه و رتبه بندی میکنه
مثلا سایت رتبه یک با 1 میلیون بک لینک تو کلمه دانلود آهنگ
رتبه دو با 800 هزار
و سه با 500 هزار و الی آخر
سایت های بزرگو مهم چرا مهم شدن علت کپی کردن مطالبشون تو انواع فروم ها شبکه های مجازی وبلاگ ها تبلیغات متنی فالو بوده!
برای هر کلمه بتونین لینک بگیرید از هرکدوم روش های بالا تو همون کلمه تو گوگل بالا میاین
سئوی قالب مهمه ولی تو رتبه بندی های بعدی قرار داره نمیدونم چرا اینقدر گیر دادن به قالب!
حالا شما باید از قبل میدونستی که بیشتری بازدیدات روی کدوم کلمات کلیدی هستن که بک لینک خوردنو اومدن بالا تو گوگل
بعد اون رقباتو میشناختی و وضعیتشونو تحلیل میکردی شاید رقبا دست به کار شدنو تعداد بک لینک تو کلمات کلیدی,کلیدی برای سایتت که بازدید داشتن از گوگل خودشونو بالا کشیدن و تو افت کردی مخصوصا به دلیل عدم بک لینک گیری
خیلی از سایت ها بیش از نیمی از ورودی گوگلشون بخاطر یک یا چند کلمه ی خاصه که بک لینک خوردنو بالا اومدن
من سایت های زیادی رو دیدم که با سئوی بد قالب و خطا های متعدد کدنویسی تو قالب جز برترین های نت بودن و رنک یک تو بعضی کلمه ها! و اون به دلیل بک لینکهایی بود که مطالب کپی شده از سایت داده بودن بهش!
بک لینک های شبکه های مجازی وبلاگ ها و.... خیلی مهمن چون همیشه هستند ولی بک لینک های هزینه ای باید دائما هزینه شه براشون
بالایی ها بک لینک های خارجی بودن
حالا بک لینک های داخلی که مهمن و باید تو قالب بررسی بشن
تگ های h1 h2 h3 هستن تو صفحه اصلی,صفحه هر پست , صفحه تگ ها و..., و کلمات بولد شده تو متن های هر پست که خیلی مهم هستند
شما جدیدا تغییری رو قالب نداشتین که الآنم بخاطر اون به مشکل بخورید اینو قبلا هم گفتم
بعضی وقت ها تغییرات و تنظیمات جدید تو سرور هاستینگ هم میتونه باعث این خرابی ها بشه...
مباحث زیاده باید از هر نظر بررسی بشه سایت
طولانی شد ولی اگه توجه کنی خیلی میتونه کمک کنه
موفق باشی.
دادا در مورد بک لینک خیلی ممنونم کلان روشنم کردی باید چیکار کنم .فک کنم خلاصش این میشه مطالبی که تو سایتت میاد را همون وقت هرجایی که هست انتشار بده.حالا وبلاگ .فیسبوک.نظر تو وبسایتا .توییتر.کلوپ.سایتهای مختلف.انجمن های مختلف درست میگم؟؟
هاستینگ که نه هیچ تغییری نداشته .تغییر تو قالب هم نداشتم یعنی اصلا بلد نیستم که بخوام تغییر داشته باشم
pedrami
March 16th, 2015, 22:30
لینک دین چیه دادا جان بار اولمه اسمشو میشنوم ؟ گوگل پلاس یکی میگفت دیگه فایده ای نداره گوگل میخواد بزارتش کنار و این حرفا
علت پیشرفت نکردنم را میشه واضح بگی ببخشید من گیج شدم
https://www.linkedin.com/
گوگل پلاس می خواد جمع بشه ؟!!!
هر کی این حرف رو زده ، به نظرم شوخی باهاتون داشته .... بهترین شبکه ی اجتماعی برای فعالیت و تجارت هستش دوست عزیز .... و بسیار با ارزش برای بالا اومدن تو سطح گوگل
sam127
March 20th, 2015, 09:42
همگی سال خوبی داشته باشید
sam127
April 26th, 2015, 18:00
بچه ها یه سوال :
متوجه شدم سئوکارم سایتمو جوری تنظیم کرده که کلمات کلیدی تو گوگل ایندکس نمیشه به نظرتون اینکار مذیت هستش یا مشکل ؟