سلام.
من whmcs رو نصب کردم. میخوام از اون فقط برای پشتیبانی کاربران استفاده کنم. چطوری میتونم کاری کنم که همه امکانات دیگش غیرفعال بشه؟ بعبارتی میخوام بخش مالی و سرویسها از داخل منوی کاربر حذف بشه. از کجا باید این رو تنظیم کنم؟
company_hosting
March 4th, 2015, 03:14
سلام
اگر دیپارتمان مورد نظری را فعال نکنید اون قسمت ها خود به خود غیر فعال خواهند بود
و با ادیت قالب و ساده سازی و زیباسازی اون برای پشتیبانی استفاده کنید
با تشکر
ehsansh84
March 4th, 2015, 03:59
من هیچ چیزی رو فعال نکردم. پس از نصب اسکریپت یه کاربر ساختم و اهاش لاگین کردم دیدم اینا هست.
اگه میشه بگید چطوری غیر فعالشون کنم؟
Cpt.Liux
March 4th, 2015, 05:02
نمیتونید غیر فعال کنیدشون. باید از توی قالب حذفشون کنید.
behtech
March 4th, 2015, 07:01
اولش گه هیچ مجصولی وجود نداره, باید فعال کنید تا محصولاتش بیاد,و تا درگاه رو فعال نکنید مشکلی پیش نمیاد.به راحتی میتونین به عنوان پشتیبانی استفاده کنید
Mehran18
March 4th, 2015, 10:40
قالب که به صورت پیش فرض قرار داره رو باید ادیت کنید و منو ها و کلاس هایی که نیاز ندارید رو حذف کنید تا دیده نشن.
vistore
March 4th, 2015, 10:56
همونطوری که دوستان توضیح دادن بهتره قالب رو ادیت کنید
این لینک میتونه بهتون حدودی کمک کنه
ehsansh84
March 4th, 2015, 16:33
همونطوری که دوستان توضیح دادن بهتره قالب رو ادیت کنید
این لینک میتونه بهتون حدودی کمک کنه
داداش این لینک رو هر چی تلاش میکنم نمیبینم، میتونی ادیت کن لینک رو بذاری؟
sht-design
March 4th, 2015, 16:36
شما ابتدا قالب بخش کاربری سایتتون رو ویرایش کنید ، گزینه های سفارش و لینک های مربوط به اون رو بردارید
سپس اگر شما محصولی نداشته باشید کاربر میخواد چی رو سفارش بده ؟ پس وقتی محصول نباشه مشکلی هم پیش نمیاد ، لینک ها که برداشته بشه از قالب به صورت خیلی زیبا سایتتون تغییر چهره میده :)
AbtinServer
March 4th, 2015, 18:02
داداش این لینک رو هر چی تلاش میکنم نمیبینم، میتونی ادیت کن لینک رو بذاری؟
یکم تو خود انجمن میگشتید پیدا میکردید
خدمت شما : لینک (http://www.webhostingtalk.ir/f178/46302/)
kiarash-khatib
March 5th, 2015, 00:02
بخش های header.tpl
footer.tpl
homepage.tpl
و مواردی از این قبیل که مربوط به قالب میشه ادیت کنید و هرجیرو خواستید بردارید
H.G.N
March 5th, 2015, 00:35
سلام
1 - نسبت به ویرایش قالب متناسب با قسمت هایی که نیاز دارید وجود داشته باشند اقدام کنید.
2 - فایل هایی که مربوط به سفارش و هاستینگ هست مقل order.php و ... از فایل های WHMCS حذف نمائید.
3 - چنانچه با مشاهده امکانات مربوط به هاستینگ در قسمت مدیریت دچار سردرگمی می شوید از Admin Roles امکاناتی که نیاز ندارید غیرفعال کنید تا در پنل ادمین نیز نمایش داده نشود.
4 - حتما مراحل امنیتی را طی کرده و WHMCS تان را ایمن نمائید.