PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد دامین و ثبت ساب دامین و...

startToday
March 3rd, 2015, 18:41
سلام دوستان.
من اطلاعی از مباحث ثبت دامین و... ندارم. یه سوالی برام پیش اومده که ممنون میشم پاسخ بدید.

فرض کنیم من یه دامنه ای دارم بنام felan.com . میخوام یه فروشگاه هم داشته باشم به آدرس store.felan.com . اولا که به اینکار چی میگن؟ پارک کردن هست؟ یا اینکه باید یه دامنه دیگه بصورت مجزا خریداری بشه برای store... ؟

و اینکه اگر felan.com برای من باشه. کسی میتونه بیاد قبل از من مثلا store.felan.com رو ثبت کنه ؟ چجوریاس این موضوع ؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایی دوستان.

j4b3r
March 3rd, 2015, 18:44
سلام
شما باید felan.com رو ثبت کنید
بقیه مثل store.felan.com ساب دامین شما حساب میشه
و شما میتونید روی هاست بسازید و کسی دیگه نمی تونه اونو بسازه

vistore
March 3rd, 2015, 18:48
داخل کنترل پنل هاستتون یک قسمت هست به نام ساب دامین
ازونجا میتونید هر اسمش که دوست دارید قبل از دامینتون بزارید .

startToday
March 3rd, 2015, 19:32
و شما میتونید روی هاست بسازید و کسی دیگه نمی تونه اونو بسازه
خب دقیقا چرا و چطور میشه که کسی نمیتونه همچین چیزی رو ثبت کنه ؟
استفاده از کاراکتر دات (همین نقطه) مجاز نیست توی ثبت دامنه ؟ یا چیز دیگه ؟

پ.ن: ببخشید بابت سوالات آماتوری...

j4b3r
March 3rd, 2015, 19:36
خب دقیقا چرا و چطور میشه که کسی نمیتونه همچین چیزی رو ثبت کنه ؟
استفاده از کاراکتر دات (همین نقطه) مجاز نیست توی ثبت دامنه ؟ یا چیز دیگه ؟

پ.ن: ببخشید بابت سوالات آماتوری...
سلام
وقتی دامنه ای رو شما ثبت میکنید مثلا axfile.com
شما مالک دامنه هستید و کلیه ساب دامین ها برای شماست
و کسی نمیتونه اون ها رو ثبت کنه

amir.h.s
March 3rd, 2015, 21:45
به
store.felan.com میگن، ساب دامین.
که میتونی از طریق پنل مدیریت هاستی که دامین felan.com رو روش ست کردی این آدرس رو بسازی.
ثبتش مفتیه. فقط خودت هم میتونی ثبتش کنی.

sitetheme
March 3rd, 2015, 22:00
باسلام همونطور دوستان فرمودند شما با خرید felan.com مالک ان میشید و با ساخت ساب دامین (subdomain)بروی دامنه مثلا به شکل store.felan.com باز هم شما مالک ان هستید در واقع شما میتونید با توجه به اعمال محدودیت های هاستتون سابدامین بسازید و شخص دیگری این امکان را نخواهد داشت
سوالی بود بفرمایید

startToday
March 3rd, 2015, 22:51
خیلی خیلی ممنون از توضیح همه ی دوستان.

حالا پارک دومین به این میگن که مثلا felan.ir ریدایرکت میشه رو felan.com دیگه. درسته ؟

SamaN DL
March 3rd, 2015, 23:12

حالا پارک دومین به این میگن که مثلا felan.ir ریدایرکت میشه رو felan.com دیگه. درسته ؟

درود

خیر پارک کرذن جداست...

ریدایرکت کردن هم جداست.

amir.h.s
March 3rd, 2015, 23:27
پارک کردن اینه که تنظیم می کنی، با زدن آدرس
felan.ir، کاربر به felan.com منتقل بشه.
ریدایرکت هم کاربرو موقع ورود به آدرس felan.com/felani به یه آدرس مثل applazem.ir (:">) منتقل میکنه.

sitetheme
March 4th, 2015, 00:43

شما وقتی دامنه ای را روی دامنه ای دیگر پارک میکنید در واقع تمام ادرس دهی های که بروی دامنه اصلی بوده برای دامنه پارک شده هم خواهد بود مثلا اگر دامنه ی test.ir را روی test.com پارک کنید درصورتی که ادرس test.com/test وجود داشته باشد test.ir/test هم وجود خواهد داشت اما اگر ریداریکت کنید با وارد کردن test.ir ادرس تبدیل به test.com میشود سعی کردم توضیح به شکل ساده باشه امیدوارم مبهم نبوده باشه
سوالی بود در خدمتم