توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : vps برای مبتدی
mahmoodj
March 3rd, 2015, 16:01
سلام
من در مباحث سرور مبتدی هستم و به کمک شما دوستان نیاز دارم
دوستان کتابی فیلمی سایتی که بشه راه اندازی و کنترل یک سرور رو یاد بده وجود داره
و سوال دیگه این که یه وی پی اس رایگان یا ارزان برای تست و اموزش بهم معرفی کنید ممنون
taksis
March 3rd, 2015, 16:14
وی پی اس رایگان که نیست میتونید از وی پی اس کرک شده استفاده کنید که برای اینکار باید از بچه های انجمن اشیانه کمک بگیریدو زیاد هست.بازدهی جالب و خوبی نداره فقط وقتتون تلف میشه
و اینکه اول باید مشخص کنید رو چه پلتفرمی کار کنید.لینوکس یا ویندوز؟ویندوز که خب کارکردن باهاش مثل همین کامپیوتر شخصی خودتونه و یادگیری قابل فهم تری داره.یعنی لازم نیست از پایه یاد بگیرید.لینوکس هم دستورات زیادی داره که سخت نیستن اما برای مبتدی ها زیاد کار کردن باهاش اسون و جالب نیست ولی محیط گرافیکی مثل ویندوز هم داره
وقتی راهتونو مشخص کردید انقدر منابع توی نت میتونید پیدا کنید که شاید اصلا نیازی به اموزشگاه و کلاس نباشه
kiarash-khatib
March 3rd, 2015, 19:37
بهترین مرجع اموزشی Google (http://google.com)
هست :71:
میدونم میگید دارید مسخره میکنید یا هرچی اما واقعا کمک بسیار زیادی داره گوگل تمامی اموزش ها هست با یک بار سرچ
hamra
March 3rd, 2015, 20:11
فکر کنم بیشتر منظرورشون روی کنترل کردن وی پی اس لینوکسی هست / اونم کنترل سرور و کارهایی برای رفع ابیوز و یا نیامد ابیوز و یا حملات و...
که در این مورد فکر نمیکنم اموزشی درست در سطح نت باشه / یعنی من ندید م / جدیدا نمیدونم !
serverstar.ir
March 10th, 2015, 15:08
با آی دی یاهو در تماس باشید وقت باشه رایگان توضیح و سوالاتتون رو جواب میدیم
!MihanIt!
March 10th, 2015, 15:14
وی پی اس رایگان که نیست میتونید از وی پی اس کرک شده استفاده کنید که برای اینکار باید از بچه های انجمن اشیانه کمک بگیریدو زیاد هست.بازدهی جالب و خوبی نداره فقط وقتتون تلف میشه
و اینکه اول باید مشخص کنید رو چه پلتفرمی کار کنید.لینوکس یا ویندوز؟ویندوز که خب کارکردن باهاش مثل همین کامپیوتر شخصی خودتونه و یادگیری قابل فهم تری داره.یعنی لازم نیست از پایه یاد بگیرید.لینوکس هم دستورات زیادی داره که سخت نیستن اما برای مبتدی ها زیاد کار کردن باهاش اسون و جالب نیست ولی محیط گرافیکی مثل ویندوز هم داره
وقتی راهتونو مشخص کردید انقدر منابع توی نت میتونید پیدا کنید که شاید اصلا نیازی به اموزشگاه و کلاس نباشه
دوست عزیز درخواست و راهنمایی کرک در انجمن غیر ممنوع هست :)
حاصل تجربه خودم هست یک بار گفتم به یک نفر از کرک استفاده کن پست حذف و..
موفق باشید