ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارسال اتوماتیک اسپم از طرف یوزر ها

seecurity
March 3rd, 2015, 11:52
سلام خدمت دوستان همکاران و مدیران محترم انجمن

چند وقتی هست روی دایرکت ادمین مرتب این پیام میاد که مثلا فلان یوزر این تعداد ایمیل اسپم ارسال کرده

Warning: 100 emails have just been sent by X-user

این ایمیل ها توسط خود کاربر ارسال نمیشه و اتوماتیک سند میشه

تقریبا همه یوزر هام این مشکل رو پیدا کردن

بیشترشون هم جوملا هستن

من احساس میکنم وقتی بازدید کننده یک صفحه رو باز میکنه سایت اتوماتیک شروع میکنه به ارسال ایمیل

چجور باید جلو این مشکل رو گرفت

برخی سایت ها امکان آپدیت کردن به نسخه بالاتر رو ندارند

اگه ممکنه راهی رو بگید از طرف سرور این مشکل رو حل کنم

مثلا جلوی ارسال ایمیل های اینشکلی گرفته بشه یا ...

برای نمونه این لاگ یکی از یوزر هاست :

The X-user account has just finished sending 100 emails.
There could be a spammer, the account could be compromised, or just sending more emails than usual.

After some processing of the /etc/virtual/usage/X-user.bytes file, it was found that the highest sender was X-user@server.server.ir, at 100 emails.

The top authenticated user was X-user, at 100 emails.
This accounts for 200% of the emails. The higher the value, the more likely this is the source of the emails.
An authenticated username is the user and password value used at smtp time to authenticate with exim for delivery.

The most common path that the messages were sent from is /home/X-user/domains/X-user.com/public_html, at 2 emails (200%).
The path value may only be of use if it's pointing to that of a User's home directory.
If the path is a system path, it likely means the email was sent through smtp rather than using a script.

This warning was generated because the100 email threshold was hit.

================================
Automated Message Generated by DirectAdmin

TukaNet
March 3rd, 2015, 12:46
با آنتی ویروس یا آنتی شلر سرور رو چک کردید؟

seecurity
March 4th, 2015, 10:40
انتی ویروس calm رو نصب داریم اما وقتی ران میشه لود سرور بالا میره شدیدا

انتی شلر هم نصب هست