توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری
parsntc1
March 3rd, 2015, 02:54
سلام
متاسفانه یک مشکل بنده در دایرکت ادمین دارم
یه یوزر دچار مشکل شد بعد از ریستور بکاپ ارور داد بعد یوزر را پاک کردم و میخواستم مجدد فول بکاپ رو ریستور کنم نمیشه بعد میخوام یوزر رو بسازم میگه یوزر با نام کاربری وجود دراه
الان چطوری میشه یک یوزر را از ssh حذف کرد؟
TheEnnd
March 3rd, 2015, 03:20
یوزررو کامل پاک کردی؟
takpar7
March 3rd, 2015, 03:22
سلام
متاسفانه یک مشکل بنده در دایرکت ادمین دارم
یه یوزر دچار مشکل شد بعد از ریستور بکاپ ارور داد بعد یوزر را پاک کردم و میخواستم مجدد فول بکاپ رو ریستور کنم نمیشه بعد میخوام یوزر رو بسازم میگه یوزر با نام کاربری وجود دراه
الان چطوری میشه یک یوزر را از ssh حذف کرد؟
سلام
/usr/sbin/userdel -r userName
userdel -r userName
Linux: Delete / Remove User Account (http://www.cyberciti.biz/faq/linux-remove-user-command/)
parsntc1
March 3rd, 2015, 15:05
والا دیشب ما هرکاری کردیم تا ساعت 3 هر روشی رفتیم متاسفانه جواب نگرفتیم که خوابیدم ساعت 7 صب مجدد یوزر جدیدی بدون دردسر ساختم خداروشکر حل شد :d
taksis
March 3rd, 2015, 15:25
والا دیشب ما هرکاری کردیم تا ساعت 3 هر روشی رفتیم متاسفانه جواب نگرفتیم که خوابیدم ساعت 7 صب مجدد یوزر جدیدی بدون دردسر ساختم خداروشکر حل شد :d
واقعا هم همینه ها
ببینید وقتی مشکلی پیش میاد اون لحظه نباید کاری کرد چون ادم به اصطلاح دست پاچه است کاری نمیتونه بکنه
خیلی برای خودم پیش اومده،برا مسنجر مشکل پیش اومده هرکار کردم نتونستم حل کنم افتاده رو فاز لجبازی باهام.ولش کردم دوروز بعد اومدم بالا سرش خیلی ساده حلش کردم یا گاها شده که خود به خود حل شده:))
parsntc1
March 10th, 2015, 02:12
واقعا هم همینه ها
ببینید وقتی مشکلی پیش میاد اون لحظه نباید کاری کرد چون ادم به اصطلاح دست پاچه است کاری نمیتونه بکنه
خیلی برای خودم پیش اومده،برا مسنجر مشکل پیش اومده هرکار کردم نتونستم حل کنم افتاده رو فاز لجبازی باهام.ولش کردم دوروز بعد اومدم بالا سرش خیلی ساده حلش کردم یا گاها شده که خود به خود حل شده:))
هرچی فکر میکنم دلیل قانع کننده ای نمیابم
نمیدونم شایدم مشکل از من بوده ولی چرا خود به خود حل میشه بازم خداروشکر که حل شد