ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام سیستم مدریت محتوا؟!

quran
March 3rd, 2015, 00:41
با سلام

در نظر دارم روی یک شبکه ی محلی با استفاده از سیستم مدیریت محتوا(و یا اسکریپت دیگری) سیستمی رو پیاده سازی بکنم که با استفاده از اون کاربران بتونن با اتصال به یکی از کامپیوترا (به عنوان سرور) بتونن کارهاشون رو هم انجام بدن (کارها از قبیل ثبت درخواست، ویرایش درخواست ها، پاسخ به درخواست ها توسط مدیر، قابلیت تعریف کاربر برای سیستم با دسترسی های مختلف و ...)
یعنی سیستمی باشه که امکاناتش قابلیت زیاد و کم کردن داشته باشه و افزونه زیاد داشته باشه. به نظر خودم وردپرس رسید که باهاش همچین چیزی پیاده کنم منتها گفتم اینجا مطرح کنم شاید سیستم بهتری دوستان سراغ داشته باشن که نزدیکتر به این چیزی که میخوام باشه تا وردپرس.

ممنون میشم نظرتون رو بگید و اینکه از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده کنم بهتر خواهد بود؟

با تشکر

behtech
March 3rd, 2015, 01:07
برای چه کاری میخواین؟ این چیزی که من متوجه شدم شما برای یک شبکه داخلی نیاز دارین, خب چرا یک برنامه ساده ویندوزی و یا وبی رو سفارش نمیدین واسه اینکار؟البته اگه با cms ها میخواهید کاری رو انجام بدین خب مسلما ورد پرس و جوملا از لحاظ افزونه و اینکه کارایی داشته باشن بهتره

TheEnnd
March 3rd, 2015, 03:27
بله دوستمون هم گفتن وردپرس و جوملا بهترین هستن برای اینکار

isn
March 3rd, 2015, 09:38
سلام وردپرس .

espad
March 3rd, 2015, 10:05
وردپرس از نظر انعطاف پذیری و تعداد افزونه و قالب فوق العادس

farhadhelix
March 3rd, 2015, 10:50
من با جوملا کار کردم همیشه و کار میکنم جوملا هم از ویژگی های عالیی برخوردار هست ولی مقداری از wp سخت تر هست ولی کارایی خوبی داره

almandata
March 3rd, 2015, 10:57
وردپرس

قالب و افزونه هاش نسبت به سیستم های دیگر خیلی بیشتره

taksis
March 3rd, 2015, 11:03
برای لینوکس جوملا و وردپرس و دروپال هستند که دروپال از امنیت بسیار بالایی هم برخوردار هست
اگر روی چهار چوب دات نت و ویندوز کار میکنید دات نت نیوک هست که باید روش کار بشه و کامپوننت و ماژول براش بنویسید

MersadRezvani
March 3rd, 2015, 12:04
سلام
منم به شخص دیتالایف رو پیشنهاد میکنم

vistore
March 3rd, 2015, 13:06
فقطو فقط وردپرس!

از هز نظر پیشنهاد میشه

mahdyar
March 3rd, 2015, 16:42
من با جوملا و دیتالایف و وردپرس کار کردم، اما به جرات می تونم بگم وردپرس از همه بهتره و توصیه میشه با اون کار کنید.
بسیار قابل انعطاف و مناسب برای توسعه دهنده ها که هر کاری خواستند با سایت انجام بدند...

lordtarh
March 24th, 2015, 14:23
درود
اگه میخوایید که پنل مدیریت ساده ای داشته باشه که به قولی خودمون سر ازش در بیارید من به شما زوپس رو پیشنهاد میکنم سیستم خوبیه از وردپرس و ... هم خیلی راحت تره
البته چون توی ایران ازش زیاد استقبال نشده دیگه آپدیت فارسی نداره ولی درکل سیستم خوبیه :)
ارزش یک بار امتحان کردنو داره
موفق باشید