ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب در down شدن سایت پس از چند ساعت در روز بدون حملات ddos

saba_1200
March 2nd, 2015, 23:44
من با یک مشکل عجیبی مواجه هستم اونم اینه که چند روزیه که سایتم پس از چتد ساعت داون میشه

از پشتیبانی پرسیدم گفتن حملات ddos ای روی سرور وجود نداره و گفتن به جای apache از litespeed و امثالهم استفاده کنید

می خواستم ببینم ایا واقعا داون شدن ناگهانی سرور مجازی مورد نظر که روش سایتم رو ران کردم به خاطر استفاده از apache هست یا دلیل دیگه ای داره ؟

بازدید روزانه حدود 150 الی 200 نفر به غیر خزنده های گوگل هست

پنلی که استفاده می کنم directadminهست

وب سرور apache

فکر می کنم اطلاعاتی که دادم کافی هست .

این موضوع توی این چند روز واقعا کلافم کرده و گذاشتم رو اینکه سرور هر چند ساعت یه بار رستارت بشه بلکه مشکل دیگه پیش نیاد

ولی بازم داون میشه و مجبور میشم از vmware دستی دوباره سرور رو رستارت کنم

دوستان منتظر مسائدت شما هستم

ممنون

taksis
March 2nd, 2015, 23:51
من با لینوکس کار نکردم اما نه فکر نمیکنم به این ربط داشته باشه که چون شما از اپاچه استفاده میکنید این مشکل بوجود اومده
حالا یا تو کانفیگ سرورتون اشتباهی کردید که موجب میشه حتی اگر ده تا کاربر وارد سایتتون شد سایت داون بشه
یا مشکل از جای دیگریست
یا شاید هم حتی تو کانفیگ همون اپاچه مشکلی دارید که اونا گفتن از لایت اسپید استفاده کنید

saba_1200
March 3rd, 2015, 00:24
چه راهکارهایی رو پیشنهاد می کنید ؟

007
March 3rd, 2015, 00:24
سلام
باید کانفیگ مورد بررسی قرار گیرد
وب سرور مشکلی نخواهد داشت
ارادت

behtech
March 3rd, 2015, 00:38
خب از کی اینجوری شد؟ کانفیگی رو عوض کردین که اینجوری شد؟ یا اینکه خودش بعد از اتک ها به این مشکل دچار شد؟

kiarash-khatib
March 3rd, 2015, 00:46
ممکنه :
1. از طریق کانفیگ بد باشد
2. کم بودن منابع سرور باشد
3.باید تمامی موارد برسی شود
اگر مایل بودید میتونید اطلاعات بدید برسی کنم مشکلو بهتون اعلام کنم خودتون رفع کنید

Saeed-MC
March 3rd, 2015, 01:22
داداش بنده از سرور اختصاصی استفاده میکنم...وب سرور آپاچی و سی پنل.
مشکل مشابه شما داشتم عزیز ولی با این مشخصات.وب سرور آپاچی و سی پنل.
مشکل ما این بود که وب سرور کش میکرد و باید سرور ریست داده میشد تا از دوباره سایت بالا بیاد.

saba_1200
March 3rd, 2015, 01:22
ممکنه :
1. از طریق کانفیگ بد باشد
2. کم بودن منابع سرور باشد
3.باید تمامی موارد برسی شود
اگر مایل بودید میتونید اطلاعات بدید برسی کنم مشکلو بهتون اعلام کنم خودتون رفع کنید

خوب شما نمیشه محبت کنید دستوراتشو بگید من بزنم نتیجشو بزارم اینجا ؟

kiarash-khatib
March 3rd, 2015, 01:23
عزیز ممکنه 10 تا دستور باشه بدید برسی کنم مشکلی باشه دستورو بهتون میدم بزنید و بزارید یا دوستان راهنمایی کنند یا اینکه خودم راه حلشو بگم

saba_1200
March 3rd, 2015, 01:25
مشکل ما این بود که وب سرور کش میکرد و باید سرور ریست داده میشد تا از دوباره سایت بالا بیاد.
خوب اخرش چی کار کردین ؟ تا الان هنوزم دارین رستارت می کنین ؟ :)

- - - Updated - - -

عزیز ممکنه 10 تا دستور باشه بدید برسی کنم مشکلی باشه دستورو بهتون میدم بزنید و بزارید یا دوستان راهنمایی کنند یا اینکه خودم راه حلشو بگم

مجدد اپاچی رو \build کردم و یه سری کار دیگه هم رو سرور می کنم . چون دوستان بالا سیگنالهایی دادن . ببینم اگر موثر واقع نشد زحمتشو می دم ببینید دردش چی هست . شاید شما طبیب خیلی بهتری باشید :)

kiarash-khatib
March 3rd, 2015, 01:26
درخدمتیم اما به احتمال یقین نباید از اپاچی باشه بیشترین درصد ممکنه از نحوه کانفیگ باشه

saba_1200
March 3rd, 2015, 01:34

اقا شما نفرمودین چظور مشکل درست شد ؟ در ضمن پیغام شما رو دیدم
اما به دلیل اعمال محدودیت نمی تونم پاسخی بزارم ممنون از پیغامتون

Yas-Host
March 3rd, 2015, 01:36
در صورت نیاز بصورت رایگان فردا صبح دسترسی را ارسال کنید بررسی خواهیم کرد.
این مشکل می تواند از موارد مختلفی باشد که باید تک تک بررسی شود.
در زمان دان شدن کل سرور دان می شود یا فقط سرویس http ؟
آیا قبل از دان شدن سرعت کاهش پیدا می کند یا load avarage بالا می رود ؟

در وب سرور لایت اسپید هم این مشکل را داشته اید ؟

بصورت خصوصی در ارتباط باشید

Saeed-MC
March 3rd, 2015, 01:41
اقا شما نفرمودین چظور مشکل درست شد ؟ در ضمن پیغام شما رو دیدم
اما به دلیل اعمال محدودیت نمی تونم پاسخی بزارم ممنون از پیغامتون

بنده مدیر فنی سرورم که کارای فنی سرور و ..... میکنه توضیخ داد بهم که مشکل از چی بود...

بارها بابت اون موضوعی که گفتم بهتون لطمه خوردم من عزیز.

saba_1200
March 3rd, 2015, 01:56
در صورت نیاز بصورت رایگان فردا صبح دسترسی را ارسال کنید بررسی خواهیم کرد.
این مشکل می تواند از موارد مختلفی باشد که باید تک تک بررسی شود.
در زمان دان شدن کل سرور دان می شود یا فقط سرویس http ؟
آیا قبل از دان شدن سرعت کاهش پیدا می کند یا load avarage بالا می رود ؟

در وب سرور لایت اسپید هم این مشکل را داشته اید ؟

بصورت خصوصی در ارتباط باشید
نه کل سرور وی پی اس داون میشه
سوال دومتون رو نمی دونم چون قبلش حتی یک بار هم تست نکردم یهویی می پره
یک تستی زدم نتیجه اینو داد
البته نمی دونم این می تونه باشه یا نه

[root@server httpd]# tail -f error_log
[Tue Mar 03 06:54:07 2015] [warn-phpd] The ionCube PHP Loader is disabled because of startup problems. (pid 13753)
[Tue Mar 03 06:56:57 2015] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `localhost' does NOT match server name!?
[Tue Mar 03 06:56:57 2015] [warn] Init: Name-based SSL virtual hosts only work for clients with TLS server name indication support (RFC 4366)
[Tue Mar 03 06:56:57 2015] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)
[Tue Mar 03 06:56:58 2015] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `localhost' does NOT match server name!?
[Tue Mar 03 06:56:58 2015] [warn] Init: Name-based SSL virtual hosts only work for clients with TLS server name indication support (RFC 4366)
PHP Warning: Module 'ionCube Loader' already loaded in Unknown on line 0
[Tue Mar 03 06:56:58 2015] [notice] Apache/2.2.29 (Unix) mod_ssl/2.2.29 OpenSSL/1.0.1e-fips DAV/2 PHP/5.3.28 configured -- resuming normal operations
[Tue Mar 03 06:56:58 2015] [warn-phpd] The ionCube PHP Loader is disabled because of startup problems. (pid 14070)
[Tue Mar 03 06:56:58 2015] [warn-phpd] The ionCube PHP Loader is disabled because of startup problems. (pid 14070)

takpar7
March 3rd, 2015, 02:18
من با یک مشکل عجیبی مواجه هستم اونم اینه که چند روزیه که سایتم پس از چتد ساعت داون میشه

از پشتیبانی پرسیدم گفتن حملات ddos ای روی سرور وجود نداره و گفتن به جای apache از litespeed و امثالهم استفاده کنید

می خواستم ببینم ایا واقعا داون شدن ناگهانی سرور مجازی مورد نظر که روش سایتم رو ران کردم به خاطر استفاده از apache هست یا دلیل دیگه ای داره ؟

پنلی که استفاده می کنم directadminهست

وب سرور apache

فکر می کنم اطلاعاتی که دادم کافی هست .

این موضوع توی این چند روز واقعا کلافم کرده و گذاشتم رو اینکه سرور هر چند ساعت یه بار رستارت بشه بلکه مشکل دیگه پیش نیاد

ولی بازم داون میشه و مجبور میشم از vmware دستی دوباره سرور رو رستارت کنم

دوستان منتظر مسائدت شما هستم

ممنون

سلام برا این مقدار بازدید روزانه بهتره برید رو هاست های معتبر تا اینکه رو سرور مجازی باشید و توانایی مدیریتشو نداشته باشید
درباره وبسرور آپاچی-انجینیکس بهترین کارایی رو داره به نظر من التبه رو سرور اختصاصی مجازی رو نمیدونم
درباره داون شدن سرور کانفیگ های خاصی تو چند روز اخیر دادین؟یکبار یکی دو ماه درگیر این موضوع بودم آخرش فهمیدم کانفیگ بد mysql باعث داون شدن سرور میشد.
موفق باشید.