ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعداد مطلب برای زمان بندی

demonvictor
March 3rd, 2015, 22:43
عرض سلام و خسته نباشید

من الان تعداد زیادی مطلب در حال قرار دادن به یکی از وب سایت هایی که دارم هستم ولی یکی از اون هارو دارم برای یک تاریخ و دقیقا یک زمان مطلبم رو زمان بندی میکنم.
میخواستم ببینم مثلا نزدیک به هزار مطلب رو برای یه زمان ، زمان بندی کنم مشکلی پیش نمیاد؟و همه شون توی اون لحظه ارسال میشن؟
ترتیب اولویت هاشون به چه نحوی است؟

- - - Updated - - -

عرض سلام و خسته نباشید

من الان تعداد زیادی مطلب در حال قرار دادن به یکی از وب سایت هایی که دارم هستم ولی یکی از اون هارو دارم برای یک تاریخ و دقیقا یک زمان مطلبم رو زمان بندی میکنم.
میخواستم ببینم مثلا نزدیک به هزار مطلب رو برای یه زمان ، زمان بندی کنم مشکلی پیش نمیاد؟و همه شون توی اون لحظه ارسال میشن؟
ترتیب اولویت هاشون به چه نحوی است؟

?

hamid53214
March 3rd, 2015, 22:51
با سلام
مشکلی برای تعداد نیست
چون در واقع مطالب ذخیره شده اند و از حالت پیش نویس به ارسال تبدیل میشوند در دیتابیس وردپرس
و همه در همان زمان قرار داده شده منتشر خواهند شد به صورت همزمان

demonvictor
March 5th, 2015, 21:54
اگه ما یه سایت وردپرسی داشته باشیم با تعداد زیادی مطلب.از اون سمت یه وب سایت دیگه هم راه اندازی کردیم در یک هاست مجزا دیگه با استایلی متفاوت و کاملا یه سایت جدید.حالا میخواستم بدونم که چطور میتونم مطالب این سایت قبلی رو به اون سایت جدید که هر دو وردپرسی هستن منتقل کنم ولی در اون قالب و استایل جدید.تشکر

AbtinServer
March 5th, 2015, 22:14
هیچ موردی نداره. همه با هم میاد فقط اون پستی که اول از همه ساخته شده اون بالا قرار میگیره و بترتیب
کاری که ما روزانه با 50 پست انجام میدیم شما 1000 میزنی و موردی نیست

demonvictor
March 6th, 2015, 17:42
اگه ما یه سایت وردپرسی داشته باشیم با تعداد زیادی مطلب.از اون سمت یه وب سایت دیگه هم راه اندازی کردیم در یک هاست مجزا دیگه با استایلی متفاوت و کاملا یه سایت جدید.حالا میخواستم بدونم که چطور میتونم مطالب این سایت قبلی رو به اون سایت جدید که هر دو وردپرسی هستن منتقل کنم ولی در اون قالب و استایل جدید.تشکر

?

hamid53214
March 6th, 2015, 19:33
از مطالب بک آپ میگیرم و منتقل میکنیم

Delnaaz
March 7th, 2015, 09:46
انتشار 1000 مطلب سر یک زمان بندی مشخص از نظر گوگل زیاد جالب نیست