توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست Credit card
mobinsoft
March 2nd, 2015, 09:01
درود بر شما
نیاز به یک Credit card دارم، دوستانی که توانایی تهیه اش رو دارند لطفا قیمت خودشون رو ارسال کنند، فقط خواهشا دقت داشته باشید کهCredit card نیاز دارم نه Debit card.
با تشکر
crowlink
March 2nd, 2015, 11:08
با درود
در خدمت هستیم
صدور از اروپا
موارد استفاده را ارسال کنید
PaeezeZard
March 2nd, 2015, 13:33
با درود
در خدمت هستیم
صدور از اروپا
از کدوم کشور اروپایی صادر می کنید؟
k-h
March 2nd, 2015, 14:57
درود
مجازی میخواین یا فیزیکی ؟
Cpt.Liux
March 2nd, 2015, 15:11
کارت های ذکر شده تمام دبیت می باشند. دبیت و کردیت در این متقاوتند که اگر شما کردیت کارت داشته باشید به این معناست که شما در نزد بانک اعتبار دارید و حتی در صورتی که حساب شما خالی باشد قادر به انجام خرید هستید و شما بعدا به بانک پرداخت میکنید. دبیت کارت مانند همون کردیت کارت عمل میکنه با این تفاوت که مثل کارت های ایرانی شما باید در حساب خود پول داشته باشید تا بتونید ازش استفاده کنید.
mobinsoft
March 2nd, 2015, 15:33
با درود
در خدمت هستیم
صدور از اروپا
برای فعالیت توی اپ استور اپل نیاز دارم،همون طور که اطلاع دارید اپل دبیت کارت رو قبول نمیکنه
- - - Updated - - -
دوستان مجازی یا فیزیکی بودنش هم برام تفاوتی نداره فقط مهم کریدیت بودنش هست،چون اپل دبیت کارت رو قبول نمیکنه.
دوستانی که توانایی انجام دارن لطفا قیمتهاشون رو هم ارسال کنند، ممنون
kiarash-khatib
March 2nd, 2015, 16:20
این سایت میتونید هزینه بپردازید براتون بسازند البته اگر مواردی که نیاز باشه داشته باشید نداشته باشید هزینه بیشتر میگیرن اما قابل اعتمادتر هست ما خودمون از اینجا تهیه کردیم
https://payment24.ir